Eindhoven gaat los

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Dit artikel maakt deel uit van OnNieuws, de gratis kwaliteitskrant die alle andere overbodig maakt.23 april 2017


Eindhoven- Ter afsluiting van het teleurstellende seizoen van PSV wil de organisatie van de voetbalploeg zelfstandig activiteiten gaan organiseren in hun eigen stadion. Dit om het seizoen toch met voldoening af te sluiten. De supporters werd verzocht om ideeën voor activiteiten in te sturen.

Inmiddels zijn er al een paar initiatieven binnengekomen. Zo willen de supporters alle spelers van PSV naar Eindhoven laten komen, waarna een aantal openbare executies wordt uitgevoerd. Ook zal hier de gelegenheid zijn een aantal supporters die zich hebben misdragen op het PSV-veld te berechten.

Natuurlijk zullen er ook een aantal leuke dingen plaatsvinden. Er zal een high-T plaatsvinden waar supporters de T-shirts van hun minst favoriete clublid kunnen verbranden en er worden workshops in het maken van wapens en vuurwerk gegeven. Een aantal leden van de technische staf van PSV zal persoonlijk door de supporters uit de club worden gegooid.

Ook zullen de supporters van PSV het record voor de langste polonaise proberen te verbreken. Voor de verandering gaan ze dit doen op house-muziek.

Nieuwe ideeën zijn nog steeds welkom, waarvan de beste zorgvuldig uitgekozen zullen worden door de directie. Op 19 mei zal het evenement plaatsvinden op het PSV-veld in Eindhoven.

Bronnen[bewerken]