MegaMark seizoen 3 aangekondigd

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Dit artikel maakt deel uit van OnNieuws, de gratis kwaliteitskrant die alle andere overbodig maakt.
Persconferentie gister avond

16 maart 2017


Den Haag -Gister avond is op de Verkiezingsbijeenkomst van de VVD "MegaMark seizoen 3" aangekondigd! Volgens MegaMark zelf wordt het seizoen een spektakel. Over wie de belangrijkste bijrollen gaan spelen wilde MegaMark nog niets zeggen. Maar wel meldde hij het volgende: "Ik sluit Buma en Pechtold niet uit." Op de vraag of Wilders ook een rol zou spelen in seizoen 3 zei Mark: "Geert zal altijd een prominente rol blijven spelen in mijn Serie. Maar een samenwerking zoals die er was in seizoen 1 zie ik niet 1, 2, 3 gebeuren"

Een exacte datum voor de release is er gister helaas nog niet gegeven. Maar dat zal geen jaren meer duren, was de boodschap gister. Tot de première van seizoen 3 zullen seizoen 1 en 2 herhaald worden op RTL 4.

Een fan van MegaMark vertelde na de bijeenkomst het volgende: "Ik heb afgelopen verkiezingen speciaal op Mark gestemd in de hoop dat er een derde seizoen van MegaMark uit zou komen. Ik volg de serie al sinds seizoen 1 en ben een groot fan. Gellukig ben ik niet de enige fan, want anders zou seizoen 3 nooit zijn geproduceert."

Gister avond bleek maar weer hoe veel mensen fan zijn van MegaMark. Meer als 25% procent van de hele Nederlandse bevolking stemde gister in met seizoen 3 van MegaMark. Andere kanshebbers waren Bovennatuurlijke Buma en Power Pechtold, die beide ongeveer 10% van de bevolking achter zich kreeg staan.

Bronnen[bewerken]