Nu ook plasseksvideo Buma opgedoken!

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Dit artikel maakt deel uit van OnNieuws, de gratis kwaliteitskrant die alle andere overbodig maakt.
Dit willekeurige toilet heeft niets met de smerige praktijken van Buma te maken.

10 februari 2017


Den Haag - Na de plasseksvideo van Patricia Paay is er nu ook een dergelijk filmpje van Sybrand Buma opgedoken. Tot grote woede van Patries overigens, die reageerde met: "Moet die man nou altijd weer mijn shine wegkapen!"

Het was wel lastig dat de lijsttrekker van het CDA het filmpje nog had opgenomen op een oude Betamax-band, maar met de deskundige hulp van zijn oude collega Ivo Opstelten is het toch gelukt om de beelden voor het internet te digitaliseren. Bij de officiële presentatie van het filmpje in Perscentrum Nieuwspoort vertelde een glunderende Buma: "Kijk, hij staat net buiten beeld, maar het is wel degelijk Geert die daar vol in mijn bek staat te zeiken." Wat dit betekent voor de komende coalitiebesprekingen wilde Buma verder niet zeggen.

Overigens verwacht NOS-verslaggever Ron Fresen dat er in de komende verkiezingstijd meer van dit soort pikante filmpjes op zullen duiken: "Bij GroenLinks schijnen ze de complete zindelijkheidstraining van Jesse Klaver gefilmd te hebben, en bij DENK hebben ze iets met een geit gedaan waar Marianne Thieme bepaald niet blij mee zal zijn."

Ook premier Rutte schijnt plannen te hebben voor een ondeugend filmpje, maar hij is nog op zoek naar iemand om de camera vast te houden. En eventueel nog iets meer, als er een klik is. Sollicitaties kunnen als altijd via zijn Hyves-profiel.