Obama pleegt staatsgreep

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Dit artikel maakt deel uit van OnNieuws, de gratis kwaliteitskrant die alle andere overbodig maakt.20 januari 2009


Obama bin laden.jpg

Waasgington ~ Vandaag pleegde Barack Obama samen met zijn democratische honden een staatsgreep op John McCain die later op de dag als 44ste president van de Verenigde Staten zou worden ingewijd. Een zwarte dag voor de republikeinen, die in de V.S. een overgrote meerderheid vormen.
Rond 13.00 uur plaatselijke tijd vielen een honderdtal met AK's gewapende mannen, onder leiding van Obama, het Witte Huis binnen. De helft van de aanwezigen in het Witte Huis kon vluchten, maar de andere 10000,52 werden koelbloedig vermoord door Obama en zijn mededingers.

Aanval op het WTC door Rusland anno 11 september 2001 20 januari 2009

Of de republikeinen de manskracht hebben om de regering terug over te nemen is een vraag die veel belangstelling heeft bij de media en de plaatselijke bevolking van White House Avenue.
Maar tot die wederovername plaatsvindt zwaaien de democraten de plak kaas. Obama heeft drastische veranderingen wat betreft de wet aangekondigd. Zo zullen homofielen het recht van trouwen niet krijgen, waar McCain tijdens zijn campagne zo sterk achter stond. Ook zullen de Amerikanen geen sociale vergoedingen krijgen noch gratis openbaar vervoer. De V.S. staat voor een tijdperk waar enkel oerconservatief gedrag getolereerd zal worden.
Obama heeft aangekondigd dat de V.S. het aantal militairen in Irak zal verdubbelen en het aantal spionnen in West-Europese en Sovjet-Rusland zal verviervoudigen. Obama kondigde ook een verdubbeling van de belasting aan. Hij zei dat het volk, aangezien de gezonde economie van de V.S. nog steeds van toepassing is, in staat is om deze belasting te betalen. Het volk antwoordde hierop "No we can't".
Verschillende landen hebben nu reeds de oorlog verklaard met de V.S. Enkele hiervan zijn Duitsland, het Rode Leger, Vaticaanstad, Wallonië en Disneyland. De eerste aanvallen vonden reeds plaats met aanvallen op Florida door Disneyland, bombardementen op de WTC-torens van Rusland en Vaticaanstad heeft een nucleaire ei gelost boven de Ka'aba. Het aantal dodelijke burgerslachtoffers is reeds opgelopen to 100.000 en er komen er met de minuut bij. Wallonië plant een aanval op Obama zelf en zal hem een vergiftigde hamburger opsturen. Hopelijk kijkt hij de volgende 24 uur niet naar het nieuws, anders zou hij de aanval uiteraard doorzien. Hopelijk duren de gevechten niet al te lang voort.
JVR