Osama verzorgt Belastingaanslagen 2008

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Dit artikel maakt deel uit van OnNieuws, de gratis kwaliteitskrant die alle andere overbodig maakt.16 augustus 2008


position=transparant Dit artikel bevat origineel en exclusief journalisme door een reporter in dienst van OnNieuws.

Den Haag (van uw Stazi-Nederland verslaggever)
Achter gesloten deuren werden afgelopen weken vergaderd tussen Bos en onze eigen Jan Peter, over wie de belastingaanslagen zou gaan plegen. Eerst werd Duyvendak als favoriet gerekend, maar in de loop van de week veranderde Jan Peter zijn instelling over hoe het allemaal in zijn werk zou gaan: "Ik dacht dat het altijd door een Nederlander zou moeten worden gedaan die uit de kamer zou moeten verdwijnen. Dit bleek echter niet het geval." Bos had zijn ogen gericht op de Fritzl, maar die was niet bereikbaar, omdat hij "nog een zaak moest oplossen." Ook de Franse President was een potentiële kanshebber, maar ook hij wuifde het verzoek weg.

Jan Peter had ook vele kandidaten in het hoofd: "Ik zat te denken om wat mensen te nemen uit onze kweekvijver, Gerrit Zalm, of toch Samir A." Maar dat was niet zijn definitieve keuze: "Zaken als dit moet je altijd goed aanpakken, dus ik zat de hele tijd al te denken aan Osama. Pas toen Bos zei dat het niet per se een Nederlander hoefde te zijn, wist ik het meteen. Dit is hem!" Na een kort telefoongesprek, en een paar afspraken verder, accepteerde Osama het aanbod van de Nederlandse broeders.

"Toch moeten wij heel voorzichtig zijn met buitenlanders", had Bos nog geprobeerd, "Ik denk niet dat iedereen het leuk vindt dat wij terrorist numero uno zomaar even ons land binnen halen." Jan Peter was het daarmee eens, maar dacht dat het wel mee zou vallen: "Kijk naar de Fransen, die gebruiken gewoon elk jaar de ETA. Spanje is daar ook niet blij mee, maar het loopt allemaal heel erg goed."