Sophia waarschuwt voor quotes

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Dit artikel maakt deel uit van OnNieuws, de gratis kwaliteitskrant die alle andere overbodig maakt.Hoofdkantoor van Oncyclopedia, Nederland

De jaren dat Oncyclopedia bestaat, heeft zij veel te danken aan Sophia. Ook deze keer waarschuwt Sophia voor een opkomend probleem. Quotes op Oncyclopedia zijn intussen een algemene bekendheid geworden voor zowel de gebruiker, als voor de lezer. Toch moet er echt aan de bel worden getrokken.


Ze zijn er in alle soorten en maten. Elke dag worden quotes met tientallen geproduceerd en ze zijn werkelijk een lust voor het oog (geef maar toe). Het probleem is dat we geen genoeg kunnen krijgen van bepaalde quotes. Zo zijn er van Rita Verdonk, Kapitein Overduidelijk, Johan Cruijff en Sovjet-Rusland reusachtig veel quotes. Sophia waarschuwt voor deze quotes. Ze moeten in grote mate beperkt worden, aldus Sophia. Sommige zullen zelfs verwijderd moeten worden!

Nee, toch niet dat!
~ Toeschouwer die dit niet meer kan aanzien

Het probleem is namelijk dat er zoveel quotes van Johan Cruijff zijn, dat het er niet eens op lijkt dat hij dood is. Uit onderzoek blijkt dat Oncyclopedia op de Amsterdam Arena na de grootste plaats is waar Johan nog leeft. Kapitein Overduidelijk heeft ook laten weten last te hebben van die vele quotes.


Hoe moet het dan wel, dat is dan de vraag. Creatief blijven en zelf iets leuks verzinnen lijkt voor nu de beste oplossing.

Nee, dat kan ik niet!
~ Wanhopig lezer

Zie je wel, zo makkelijk is het. En jij kan het ook!

Bronnen[bewerken]