Trump gaat voor absolutistische autocratie

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Dit artikel maakt deel uit van OnNieuws, de gratis kwaliteitskrant die alle andere overbodig maakt.
Donald Trump

WASJINGTUN DIESIE - Zojuist heeft Donald Trump (presidentskandidaat in de VS) enkele wijzigingen in zijn plannen voor Amerika aangekondigd. De miljardair wil strikte hervormingen.

Als eerste worden de hoge rechters uit hun ambt ontheven. Ook word de senaat hervormd tot slechts een adviserend orgaan. Ook zal een ambtstermijn worden verlengt van vier jaar naar een leven lang. Gouverneurs in staten worden direct aangewezen door de president. Ook kiest de president zelf zijn opvolger, waarbij een democratische stemming niet bindend is.

Ook gaan er hervormingen plaatsvinden in de identiteit van de Verenigde Staten. De naam van de hoofdstad zal worden gewijzigd naar Trump City. Ook New York en Los Angeles zullen worden hernoemd, respectievelijk Wallville en Angelqueen. Het Witte Huis zal worden bedekt met bladgoud. De vlag van de VS zal definitief worden vervangen.

De nieuwe vlag van de VS, als het aan Trump ligt

Ook zal de naam van het land worden gewijzigd naar Federatieve Unie van Columbische Landun, of Federative Union of Columbian Kountries (FUCK).

Ook werd de campagnetaal van Trump harder. Zo noemde hij concurrent Hillary Clinton Ouwe Heks en Zieke Teef. Over zittend president Obama was Trump ook niet zacht, hem beschreef hij Hottentot en Orang-Oetan. Deze werden door de Afro-Amerikaanse gemeenschap opgevat als beledigingen met zwaar racistische inhoud. Trump kan deze bevolkingsgroep we vergeten als aanhangers.

Trumps plannen worden sterk bekritiseerd door Clinton en Obama. Deze hebben opgeroepen niet voor Trump te stemmen. Laat hem lekker rotten tussen z'n dollars!, aldus Hillary Clinton. Of deze oproep zin heeft is nog maar de vraag.

Bronnen[bewerken]