OnNieuws:Trump stelt nieuwe veiligheidsadviseur aan

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken

De Vee Es/ Wassende Ton[bewerken]

De nieuwbakken en nog steeds halfwarme voorzitter van de Verenigde Staten, Donald Dzjee Trump- Period- heeft een nieuwe veiligheidsadviseur moeten aanstellen na onthullingen door de leugenachtige pers, waarbij belangenvermenging met Rusland werd geïnsinueerd vast gesteld. Het oude slachtoffer van deze medialeugen en feitelijke waarheid Michael Flynn is hiervoor uiteindelijk en voorgoed vervangen door ene H.R. McMaster. Een oude knol uit een golfoorlogje van lang geleden. H.R. wil graag van beide walletjes eten en kan geen afstand nemen van zijn soldaten. Hierdoor is een senaatsstemming nodig, die nog steeds moet stemmen over de datum van de stemming. Ondertussen is er een interimmetje die de klus klaart met de naam Keith Kellogg. Om veiligheidsredenen heeft deze alvast besloten elke ochtend ontbijtgranen te benuttigen.

De vernieuwde veiligheidsadviseur gaat op zoek naar sterren
De nieuwbakken voorzitter had een kramp met de media

Deze nieuwe figuur,McMaster dus, die de harde lijn zal moeten camoufleren en verderzetten, heeft van Trump al zijn eerste richtlijnen en voorstellen tot onderzoek gekregen:

"We laten enkel nog mensen binnen uit landen met een 5-puntige ster in de vlag. Amerika heeft een ster in de vlag. America is great."

Op vraag van Israël waarom enkel een 5-puntige ster, werd geantwoord:

"Dat is een politieke vraag. Die mag je mij niet stellen. Ik zal dit nogmaals duidelijk maken: 6-puntige sterren hebben 5 punten. Period. Wie anders beweert, is een leugenaar of een journalist. Dat is hetzelfde. I am great."

McMaster zal hiervoor verantwoordelijk zijn. Ook bij eventuele perslekken over Russiche inmenging. De pers lijkt opgetogen over de nieuwe keuze en heeft het over een briljante strategische zet. De media lijkt zodoende in korte tijd haar kar te hebben gekeerd aangaande Trumps beleid.

Geensterren-ban[bewerken]

De Moslimban wordt gedeeltelijk ongedaan gemaakt en uitgebreid met deze nieuwe geensterren-ban en laat voortaan ook Syriërs en Libiërs toe. Deze landen hebben bewezen landen te zijn, met recht van spreken; zij dragen 5-puntige sterren in hun vaandel. Geen 7, 5! "Wie gehoord heeft dat Irak een land is en dus toegelaten wordt heeft het mis! Irak stond nooit in de lijst van landen. Het heeft niet eens een sterrenvlag en wij hebben er bondgenoten", aldus bericht een perscommuniqué van het Witte Huis. Op het vasteland van Europa zijn enkel Transnistrië en Kosovo volwaardige staten. De EU is een handelspartner, maar de lidstaten worden niet aanvaard, tenzij Kosovo, Noord-Cyprus, Turkije en/of Transnistrië toetreden. Canada en Mexico zijn geen staten meer en worden vervangen door Cuba, China en Noord-Korea. Alle staten, niet in de lijst zijn geen landen, maar Hellholes en zullen betalen voor de muur. Op één of andere manier. Period. They will pay!

Rusland staat ook niet op de lijst en zal dus ook betalen, geen zweem van belangen meer hier in het land van Poet'n.

gelukkig voor Showbizzland loopt het er vol met sterren

Taiwan is deel van China, want het staat niet in de lijst. China is één,dat heeft hij al eerder gezegd. Dit zal waarschijnlijk in de lijn passen van zijn nieuwe poging landen te schikken naar hun nationale vlag. Zweden is op die manier van de lijst gehaald. Dit zal te maken hebben met de gebeurtenissen vorige week ind at land, waar Trump naar verwees, maar zelfs de Zweden het raden naar hadden. Alle landen uit de sterrenlijst worden voortaan beschouwd als westerse landen. Zij zullen voorspoed kennen. De andere landen zullen overtuigender moeten zijn dan enkel het invoeren van een ster in hun vlag willen ze er nog bij horen. VN en NAVO hebben geen sterrenvlag en bijgevolg geen gezag meer. Er werd zelfs aan de NAVO gevraagd om hun bijdrage in sterren op te voeren, dan kan de VS nog met hen in zee, als Trump het belieft.

Wat de regering Trump van plan is met de VS-staten zonder een sterrenvlag is nog onduidelijk. Dat zal door de nieuwe adviseur uitvoerig worden onderzocht. Alles ligt nog open. Volgende week meer hierover.


John Cleese gaat alvast naar de maan verhuizen onder een nieuwe vlag, zodoende heeft hij geen last van de geensterren-ban

De lijst van goedgekeurden[bewerken]


Bronnen[bewerken]