Trump wordt president

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Dit artikel maakt deel uit van OnNieuws, de gratis kwaliteitskrant die alle andere overbodig maakt.20 januari 2017

Washington DC, Trumpnation

Vandaag wordt Donald Trump ingeleid als president van Obesitanië. Dat hebben verschillende bronnen bevestigd. Men vermoed dat Donald Trump Obama gaat beledigen en zijn feest gaat houden in één van zijn eigen stripclubs. Meer feesten worden niet uitgesloten...


Donald Trump had een spannende strijd tegen Hillary Clinton achter de rug. Toch hadden de mensen daar Donald Trump gekozen. Weliswaar had Hillary Clinton 100.000 stemmen meer, maar omdat men daar kon niet kon tellen werd het toch maar Trump. Ook gaat Trump een klopjacht organiseren op Obama. Hillary heeft laten weten het land te verlaten, uit gevaar voor gezondheid. Ook vrouwen, mensen die niet blank zijn en varkens wordt aangeraden om hals over kop het land te ontvluchten.


Zelf vond Trump die miljoenen euro's in zijn campagne het wel waard. Alle sponsors van Trump zijn ook tevreden. Het is niet bekend hoeveel winst Trump met zijn campagne heeft gemaakt en ook wil hij niet zeggen hoeveel fraude er in het spel was. Hij heeft al wel aangekondigd zijn land opnieuw groot te maken door een burgeroorlog en meer fraude. Wellicht zal hij daarvoor zijn vice-president laten ombrengen voor meer macht, maar daar is nog weinig over bekend.

Bronnen[bewerken]

  • Obesitanië
  • Hillary Clinton
  • Een te dikke verslaggever
  • Seksclubs