Oncyclopedia:Etalage

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Shortcut:
ON:E

In deze speciale etalage staat een selectie van de Klassiekers van de Oncy. Verder komt er elke week een nieuw artikel bij, het artikel van de week.

Er staan op dit moment f*cking weinig nog niet genoeg een paar artikelen in de Etalage. Doe dus je best om wat leuks te schrijven! Voor een verdere toelichting zie onze tips voor het schrijven van een goed artikel.

Etalage ster2.png

Klassiek leesvoer, verplicht voor elke goede Oncyclopedist.

Zomaar een greep
MiekeMaaike.jpg
Mieke Maaike in Boekvorm!

Mieke Maaike is een praktiserend cultuurfilosofe, die vooral bekend is door haar publicaties in de Wikipedia Oncyclopædia Neerlandica. Mieke Maaike houdt erg van het gevoel van gras tussen haar blote tenen en is dol op schapen.

Het hele Artikel...


Dit moet je ook lezen:

Appeltaart - Azkaban - Balkenendeman - Blik - Cricket - Dag - De Alternatieve Scheppingstheorie Der Oncyclopedia Neerlandica - De situatie in Sovjet Rusland - De Telegraaf - Duitsland (1945-2005) - Eerste Wereldoorlog - Geluid - Geluk - Goethe - Hikneus - Huawei - Hugo Claus - Je hebt twee koeien - Johan Cruijff - Kapitein Overduidelijk - Kiwi - Luik - Het lied van Alex en van Sander - Mieke Maaike - Neushoorn - Piet Huysentruyt - Rita Verdonk - Robin van Persie - Smartlapocratie - Tempeliers - Terrorisme - Tombola - Voynichmanuscript - Weps - Wat geeft het? - Wiel - Wijn - Wikipedia - Wubboïsme - YUI - Zon

Etalage ster2.png

Uitgelichte artikelen

Deze week:
Koning Kamehameha X van Kawaii.

Kawaii (Kawaiiaans: Kawaiʻi of 可ワイ州) is een eilandketen in de Stille Oceaan en sinds 1959 de vijftigste prefectuur van de Verenigde Staten van Japan. De eilandengroep behoort tot het Polygame culturele gebied en ligt naast de Amerikaanse eilandengroep Hawaii. De bijnaam van de eilanden is ook wel de Anime Isles. De inwoners van Kawaii staan bekend om hun typische grote hoofden, tweedimensionale lichamen en hun eeuwige vrolijkheid. De Kawaiianen zijn genetisch verwant aan de Hentaianen, maar gezien de seksuele perversies die op die eilanden plaatsvinden, wensen de Kawaiianen daarmee niet geassocieerd te worden.

Lees meer over Kawaii...


Vorige week:
Naruto1.jpg

Frustrastie is oh godvjrhrhdsjkdjrhgtrjhdhdhd een typfout. Opnieuw. Frustratie is een uiting van ergernis, woede en vooral onbegrip, op momenten waarop zakenz die iemand placht uit te voeren, niet op de gewenste, efficiënte manier verlopen.


Lees verder...