Oncyclopedia:Forum:2000

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Forum: Index > Forum:2000
Let op: Dit forum is al 3383 dagen verlaten. Dus het is gearchiveerd - de discussie is over. Bewerk deze pagina dus niet, tenzij je wat nuttigs hebt te melden.


Naar idee van onze Noorse "collega's", was ik van plan (en anderen misschien wel ook) om een kleine wedstrijd te houden. Een wedstrijdje, om te raden op welke dag het 2000e artikel geschreven zal worden! Wat denkt u? De winnaar krijgt een onderscheiding en appeltaart.

Er is wel een dingetje, uw antwoord moet geplaatst zijn voordat de 15 artikelengrens is gepasseerd, want anders zou het te gemakkelijk worden! Toch mag u het tweemaal proberen, als de eerste keer is mislukt. R7av.pngoye.·. 3 okt 2010 20:50 (UTC)

Momenteel staat de teller op 3.073.

Blabla[bewerken]

Dit zou wel eens een aanmoediging kunnen zijn voor veelschrijvers om een datum voorop te stellen, en dan tegen die datum zelf naar het 2000ste artikel toe te schrijven, aldus een dubbele overwinning behalend, te weten de juiste datum geraden en het 2000ste artikel geschreven te hebben. Maar het is nog iets te veraf naar mijn zin... raden doe ik niet, en mijn geschrijf opdrijven nog minder! Tweemaal proberen wordt overigens moeilijk voor wiens geraden datum verder ligt dan de reële! Icons-flag-vl.png LaRiojaVlagske.png Lambic Ptoïng Flag of AST.png Flag of CAT.png 4 okt 2010 07:21 (UTC)