Oncyclopedia:Forum:Aankondiging Vsotvep

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Forum: Index > Forum:Aankondiging Vsotvep
Let op: Dit forum is al 3779 dagen verlaten. Dus het is gearchiveerd - de discussie is over. Bewerk deze pagina dus niet, tenzij je wat nuttigs hebt te melden.


Goed, DG heeft al aangekondigd te vertrekken, en ik heb dat al eerder gedaan, of ik heb tenminste de boodschap dat ik wat minder actief zou worden gemeld. Hierbij neem ik definitief afscheid, want ik heb besloten om na twee jaar activiteit te stoppen. Er is een compleet nieuwe crew, en zo te zien gaat dat wel goed, dus ik neem aan dat de oncy voorlopig wel even door blijft sukkelen.

Ik wil me de komende twee jaar concentreren op mijn examens, wat geld opsparen, veel tekenen (heel veel) en zelfstudie evolutie en Japans beginnen. De oncy schiet daar wat bij in. Ik wens Roye en Cartoonist veel succes met het onderhoud, en natuurlijk ook aan Pepper, Marco en Hedz en alle controleurs hetzelfde gewenst.

17 sep 2009 20:04 (UTC)

Nou (ik ben al wat verhollandsd <<), veel plezier met je verdere leven, jij doet ermee wat je wil. Maar loop vooral niet over naar die rare snuiters op die Site-die-niet-genoemd-mag-worden Em10.png Cartoonist | Contact | World | 17 sep 2009 20:12 (UTC)
Die kunnen alles vernietigen, als-je-begrijpt-wat-ik-bedoel. {{#icon:R7av.png|center|18|Gebruiker:Roye7777777}} - Gezooi - Garage - Uitspraken - Roye 17 sep 2009 20:13 (UTC)
Normaal zou ik iets zeggen in de trend van 'Niemand vertrekt hier' maar omdat ook dat een beetje oud begint te worden en ik tenminste nog iets nuttigs wil bijdragen vandaag, zal ik maar iets anders zeggen. En hoe kan ik dat nou beter dan met kleine tekst?
Vsot, we hebben veel meegemaakt hier. Van leuke gesprekken tot vurige ruzies. Serverwisseling na serverwisseling en Japans werk van MDV na Japans werk van mezelf gevolgd door kritiek van 'Herr Alzheimlich'. Jij hebt samen met de anderen uit de Nieuwe Oude Garde gezien hoe de Oncy uitgroeide van een schamele 200 artikelen tot de 1500+ artikel die we nu hebben. En al lijkt het misschien wel tijdsverspilling, je vertrekt hier als iemand met meer ervaring op het gebied van schrijven, over de samenleving en vooral van het maken van grappen. Geen meid die je nog zal kunnen weerstaan door deze dodelijke combinatie. Mij weerstaan ze wel, maar dat komt omdat ik altijd heel erg close omga met mijn vrienden waardoor het altijd lijkt alsof ik iemand heb. Best vervelend nu ik eraan denk en misschien wel iets om te veranderen. Ja, dat zou best wel wat dingen oplossen ja... Ik dwaal af, iets wat ik wel eens vaker doe.
Wat ik dus probeer te zeggen is veel succes met je studie Japans (kan je eindelijk h-games spelen en ook daadwerkelijk begrijpen wat er staat), met het tekenen (al ben ik halfdood op dA, ik volg je weer) en vooral je examen (zonder diploma kom je nergens, behalve op het mbo). Het gaat je goed of zoals we in mijn thuisland altijd zeggen, ik zie je nog wel. (dan nu eens zoeken naar wat mijn thuisland eigenlijk is)
'·.·' Sgt Pepper RAF icon.png Gratis therapie .·'·. 17 sep 2009 21:06 (UTC)
O nee, er stopt een oude rot! Dat vraagt om een internationaal afscheid...


Helaas heb ik geen appeltaarten meer om in mijn Talenpakket te zetten, maar namens de ambassades van het Verenigd Koninkrijk, Zweden, Smiechtenstein, Monaco, Bretagne en natuurlijk Alsanië veel succes met je activiteiten, misschien wel in die landen. Em11.png | Write on! L. Catepé - Mess - Log | 18 sep 2009 05:35 (UTC)
Het ga je goed. Jammer dat je weggaat, en bedankt voor alle bijdrages aan de site. Succes met je studie Japans! Hier een Japanse appeltaart: Aeno Overleg Olifantslihouet.png 18 sep 2009 13:21 (UTC)
Appeltaart.jpg 誰か
告白して...
Olifantslihouet.png

あなたのアップルパイをしています!
彼を食べる彼は暑いです!

Kijk wel uit voor bijtende enge taalpakketten! | Write on! L. Catepé - Mess - Log | 18 sep 2009 13:48 (UTC)

Maar toen was het echter al te laat. {{#icon:R7av.png|center|18|Gebruiker:Roye7777777}} - Gezooi - Garage - Uitspraken - Roye 18 sep 2009 13:52 (UTC)