Oncyclopedia:Forum:Beveiliging overlegpagina en nieuws

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Forum: Index > Forum:Beveiliging overlegpagina en nieuws
Let op: Dit forum is al 3506 dagen verlaten. Dus het is gearchiveerd - de discussie is over. Bewerk deze pagina dus niet, tenzij je wat nuttigs hebt te melden.


Hai alleman! Ik meld even dat ik mijn overlegpagina beveilig omwille van de verhuis. Als er iemand nog schulden moet vereffenen graag iets kwijt wil, doe dat alsjeblief via mijn e-mailadres (zie ook "Gebruiker mailen")/MSN/Feesboek/GSM (stuur eerst een mail, geen callgirls graag)/Wikipedia/Wikia/zonodig via Ikkepedia. Dat geldt ook voor de Brazilianen onder ons.

Nieuws[bewerken]

  • Ik verwacht dat de verhuis tegen het volgende weekeind gebeurd moet zijn, ten laatste voor 1 juli. Maar ik garandeer niets.
  • Voor de buro's hier: wie twee accounts wil fusioneren, kan dat via Speciaal:UserMerge (nieuwigheid).
  • Ikkepedia heeft ook plannen om te verhuizen via een Noor die heel graag bereid is om dat gratis te doen. Een server van 8 gig. Ook niet zeker of die verhuis doorgaat.

Vanwege mijzelf, Cartoonist | Contact | World | 20 jun 2010 14:09 (UTC)

Cartoonist Ik wil graag verslag uit te brengen over de wijze waarop zij zullen worden te veranderen. Ik herinner me wat er is besproken enkele maanden geleden over te schakelen naar andere versies als uncys Limburg en Luxemburg. Ik zou, in het geval als de server draait kan een hit met het Desgalipedia worden? Rhubella beach.jpgRhubella Marie, een muis sockpreppie321 preppiedits Rhubella.jpg 20 jun 2010 19:58 (UTC)