Oncyclopedia:Forum:Burokraat

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Forum: Index > Forum:Burokraat
Let op: Dit forum is al 4638 dagen verlaten. Dus het is gearchiveerd - de discussie is over. Bewerk deze pagina dus niet, tenzij je wat nuttigs hebt te melden.


Ik (onder anderen) ben de laatste tijd veel bezig geweest met me zorgen te maken over de continuïteit en de zekerheid van het voortbestaan van de Oncyclopedie. Zie hiervoor ook hier. In verband hiermee wil ik bij deze Marco voordragen als burocraat. Als Rongo hiermee instemt. Hij is namelijk op dit moment de enige burocraat hier, en zoals iedere president een vice-president heeft voor als de president bijvoorbeeld plotseling even voor een passagiersvliegtuig moet vluchten, lijkt het me, om problemen te voorkomen, handig om 2 bureau-kroaten te hebben. Zelf heb ik trouwens een kroatische buuurman. met groet van D. G. NarrateurOog1a.gif Schrijf! 14 apr 2007 14:45 (EDT)

Extra informatie: Burocrat is weer ietsje hoger dan Sysop, je kunt als burocrat ook nog: andere gebruikers sysop maken en een gebruiker hernoemen. Verder zijn er nog paar functies wat betreft botbitjes toekennen maar wat je daar mee kunt zou ik zelf eigenlijk niet weten, het heeft iets te maken met systeem processen te automatiseren ofzo. Groetjes, ::: .ιllιlı.ıl.lılılι. ::: .ιllιlı.ıl.lılılι. ::: 14 apr 2007 17:17 (EDT)
Hoog tijd dat het resultaat van deze stemming eens wordt uitgevoerd. Tjuus Rongo! (overleg) 11 mei 2007 12:17 (UTC)
En het is al zo'n verwend 'Ik ben elite' kreng :P Alzheimlich 11 mei 2007 12:31 (UTC)
We gaan niet zeuren Alz, volgensmij staat jouw naam hieronder ook bij voor ;). 1337!! :P ::: .ιllιlı.ıl.lılılι. ::: .ιllιlı.ıl.lılılι. ::: 11 mei 2007 17:12 (UTC)

Voor Marco als burocraat:[bewerken]

Tegen:[bewerken]

Anders:[bewerken]