Oncyclopedia:Forum:Dagen!

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Forum: Index > Forum:Dagen!
Let op: Dit forum is al 3435 dagen verlaten. Dus het is gearchiveerd - de discussie is over. Bewerk deze pagina dus niet, tenzij je wat nuttigs hebt te melden.


Aangezien wij onze vijand (u weet zelf) harder moeten terugslaan dan ooit roep ik u ook allen op om mee te doen aan het project, dat iedereen vrij staat om aan mee te doen, nl.: Het aanmaken van Dagen van het Jaar.

Een noodzakelijk iets, naast de jaren zelf, de maanden (klaar) en ook de landen op deze planeet. Nou ja, noodzakelijk, om mee te kunnen vechten met de wat grotere collega's onder ons, om te laten zien dat wij er óók zijn natuurlijk!

Een kleine marathon kunnen we het ook niet noemen, maar eerder een omroep, een niet noodzakelijke, wel orenspitsend voor wat betreft een doe-project. Verder zijn er geen prijzen aan verbonden, op hetgeen na dat U dan de trotse ouder mag zijn van de aangemaakte dag. Het is een vorm van het vroegere "adopteer een dag-plan" dat zeer spijtig genoeg de mist in ging.

Ik geloof dat er momenteel (snel uit het hoofd, niet nagekeken) nog 235 dagen te gaan zijn, dus er is nog genoeg te doen, mocht u geen idee hebben wat u moet gaan schrijven!

Er zijn tevens niet zoveel regels aan verbonden. Wel zouden we het prettig vinden als het via de standaard opmaak gaat voor de dagen. Extra informatie is geen probleem, zolang er maar tekst (duh), het geschiedenisstuk (dus ook het sjabloon), de andere sjablonen zoals {{naam maand hier}}, evt. de beschermheilige, de spreuken (altijd wel leuk), de geborenen en de trivia met een "zie ook" stukje. Het staat u vrij om te doen wat u wilt, zolang het dag-waardig is.

Komt U opdagen? *Haha, op-dagen...haha...* R7av.pngoye.·. 28 aug 2010 22:30 (UTC)

P.S.: Misschien moeten we ook even vermelden of zeggen wie welke dagen zal doen. Ik ben in ieder geval met de maand januari bezig, van begin tot eind, om vervolgens nog na te denken. R7av.pngoye.·. 28 aug 2010 22:30 (UTC)