Oncyclopedia:Forum:Helemaal gek geworden?

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Forum: Index > Forum:Helemaal gek geworden?
Let op: Dit forum is al 3879 dagen verlaten. Dus het is gearchiveerd - de discussie is over. Bewerk deze pagina dus niet, tenzij je wat nuttigs hebt te melden.


Zijn we verdorie helemaal van de zotte? ik ben er een tijdje niet en gelijk worden ONNIEUWS artikelen op de ONCICLOPEDIA uitgelicht? dit waren ooit twee aparte dingen, licht maar uit op de onnieuws hoofdpagina! We hebben die hoofdpagina niks voor niks, ik vind dit echt weer een belachelijk rommeltje worden zo, sorry hoor. OnNieuws is OnNieuws en Oncy artikelen zijn Oncy, de hoofdpagina van de een niet misbruiken om dat van een dood ander project te promoten, ik ben hier echt zwaar op tegen, gatverdamme wat een blamage.. Alzheimlich 11 jul 2008 16:03 (UTC)

a) Ik overtreed mijn opgestelde regels
b) onnieuws is niet dood
c) Naar mijn mening is de Oncyclopedia de verzamelnaam van het encyclopedische gedeelte, het nieuws gedeelte, het onboeken gedeelte en onwoordenboeken gedeelte. Volgens jouw logica zullen de befaamde Hoe-artikelen (onderdeel van OnBoeken) dus ook niet mogen worden uitgelicht.
d) Onnieuws is wel vaag om uit te lichten ja...
e) Wat is het stil hier.
f) Hoi alz Em02.png
g) groet, '·.·' Sgt Pepper RAF icon.png Gratis therapie .·'·. 11 jul 2008 18:49 (UTC)
Het volk beslist! <3 Hedz0qxz · Waar wacht je op? 11 jul 2008 18:53 (UTC)
Twee mensen hadden gevote omdat iedereen blijkbaar weg was.... Tja inderdaad een beetje eigen schuld maar moet ik het er daarom maar mee eens zijn? Alzheimlich 11 jul 2008 19:59 (UTC)
Op de Engelse Uncy doen ze 't ook zo. Ik ben er al lang voorstaander van om aales te kunnen uitlichten. DingskeNog meer nutteloze info ~ OverlegNog meer nutteloos gebrabbel 11 jul 2008 19:20 (UTC)
De Engelse zit ook op wikia, nogmaals wij zijn de Engelse niet dus kap eens met dat flutargument. Alzheimlich 11 jul 2008 19:59 (UTC)
Het is en blijft een gezamenlijk project, dus als lambic geweldig kan schrijven, en hij doet dat op OnNieuws, dan blijft het een pracht-artikel, en is het dus iets om uit te lichten Em02.png <3 Hedz0qxz · Waar wacht je op? 12 jul 2008 06:18 (UTC) ( je volgt het niet meer hè? )
Alz, met alle respect: Je bent er bijna nooit, dus moet je niet zo uit je slof schieten als er wat gebeurt. Maar inderdaad, ik wist er ook niets vanaf. Dit soort dingen moet eerst besproken worden en niet door 2 mensen beslist. als dat gebeurd was, zou ik tegen zijn geweest. OnNieuws heeft zijn eigen voorpagina. Nieuwsberichten worden daar uitgelicht. OnNieuws is idd niet dood meer. Uitgelicht is voor Oncyclopedische artikelen en we hebben de laatste tijd genoeg inbreng om iedere week iets uit te lichten. Als we dan toch de aandacht op OnNieuws(artikelen) willen vestigen, laten we dan een apart blokje op de Voorpagina maken, idd net als Uncyclopedia en Wikipedia (?). Dat maakt de Voorpagina van de Oncyclopedie ook wat interessanter (afwisselender). In ieder geval ben ik ertegen om "Uitgelicht" voor OnNieuwsartikelen te gebruiken. DeGeNerator Oog1a.gif Doe je ding 12 jul 2008 06:27 (UTC)
Alz, Ik sluit me aan bij DG en daarbij is OnNieuws gewoon tekst en hoort het bij de Oncy, dus waarom zouden we het niet uitlichten? Als jij je nou af en toe laat zien hier had je het kunnen veranderen. maarja, als je er niet bent kan je moeilijk elke keer weer achter de feiten aanlopen.
12 jul 2008 13:53 (UTC)
Ik loop niet achter de feiten aan maar bedankt voor je objectieve inbreng die je totaal niet laat beïnvloeden door het huidige conflict dat wij hebben. Alzheimlich 12 jul 2008 17:04 (UTC)
Je komt hier redelijk laat mee, wat ik achter de feiten aanlopen noem. Blijkbaar had je nog niet door dat OnNieuws verbeterd is en nu een bloeiend project is. Dat heeft volgens mij niks met de Etalage te maken. Evenals je afwezigheid daar weinig mee te maken heeft?
12 jul 2008 19:44 (UTC)
Nog iets extra's: Ook Gidsen worden uitgelicht. Dat zijn toch OnBoeken?
12 jul 2008 19:45 (UTC)
ow, ik ben ook best voor een apart venster voor onboeken op de hp hoor als het zo ver moet komen, ik vind onnieuws alleen iets verder van een oncyclopedie artikel af staan dan een onboek... maar als ik de stemming op de HP zie dan is dit probleem ook al weer zo goed als opgelost en is de uitlichting van deze week weer een historische gebeurtenis zoals ons enigste artikel van de maand.. Alzheimlich 12 jul 2008 20:36 (UTC)