Oncyclopedia:Forum:Kwaliteitseisen OnNieuws

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Forum: Index > Forum:Kwaliteitseisen OnNieuws
Let op: Dit forum is al 4374 dagen verlaten. Dus het is gearchiveerd - de discussie is over. Bewerk deze pagina dus niet, tenzij je wat nuttigs hebt te melden.


Vanwege de andere aard van OnNieuwsartikelen is de vraag gerezen of deze artikelen als beginnetje, wiu of Waardeloos kunnen worden aangemerkt. Dat lijkt me niet. OnNieuwsartikelen horen actueel te zijn, en om ze weken onaf of onder de maat te laten staan lijkt me niet handig. Daarom stel ik het volgende voor:

Twijfelachtige artikelen krijgen een apart sjabloon en een mededeling op de OP van de schrijver, dat het artikel binnen 2 dagen verbeterd moet worden, anders wordt het verwijderd. Er komt een nieuwe categorie voor onnieuwsartikelen die snel verbeterd moeten worden. De hoofdredakteur houdt deze lijst bij en zet eventueel een wegsjabloon op het artikel als de termijn verstreken is.

Hoe vindt men dit? zijn er andere suggesties? Don Generatorius Ignorantius Maximus III Oog1a.gif Zeg het maar 18 dec 2007 11:45 (UTC)

Goed idee. Ik vind 2 dagen zelfs lang, maar het is voorlopig wel realistisch denk ik. 유유유ΞΞΞΞ @ 18 dec 2007 17:07 (UTC)
Als iemand er wiu op zet, kunnen ze dan verplaatst worden naar de schrijvers naamruimte ipv verwijderd?
18 dec 2007 19:19 (UTC)
Alsemand er wiu opzet, is het de bedoeling dat ze ook binnen 2 dagen afgemaakt worden. Of ze naar de gebruikersnaamruimte worden verplaatst? Ik denk dat het afhangt van de kwaliteit van het beginnetje. Op dit moment beoordeel ik ieder wiu-artikel op de onderhoudslijst voordat ik beslis wat ermee gebeurt. Gebruikers die langer op de oncy zitten zullen misschien zelf al artikelen die ze niet in 1 keer afkrijgen op hun gebruikersnaam zetten. De bedoeling is om wiu bij nieuwsartikelen zoveel moglijk te voorkomen. Don Generatorius Ignorantius Maximus III Oog1a.gif Zeg het maar 18 dec 2007 20:22 (UTC)