Oncyclopedia:Forum:Leaugeaut

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Forum: Index > Forum:Leaugeaut
Let op: Dit forum is al 3424 dagen verlaten. Dus het is gearchiveerd - de discussie is over. Bewerk deze pagina dus niet, tenzij je wat nuttigs hebt te melden.


Hooggeachte Oncyclopedist,

Dit forum lijkt nogal nutteloos. Maar om het formeel te houden. Ik heb van onze vrolijke vrienden aan de overkant, nee, niet die overkant, nee, die van UnCommons, een ander Sophiaatje gevonden. Een Sophia die heel anders is dan de vorige, hoewel, eigenlijk ook weer niet. Vergelijk:

U denkt, ze zijn hetzelfde, alleen lijkt de rechter wat dikker, niet alleen qua letters, maar misschien ook qua l....uh...letters. Maar, ik zeg u, ik gebruik natuurlijk niet zomaar een andere Sophia. Deze Sophia is naast dat deze ook in een formaat van 881x658 te verkrijgen is, in tegenstelling tot de huidige die maar 152x118 is (grote versie is weliswaar wel lelijker, dat gecamoufleerd wordt door de kleinere), ook nog eens verbeterd somehow. U zult het wel merken als u bijvoorbeeld een pagina zoals deze bezoekt. Focus op de huidige Sophia, en ontdek de foeilijke witte pixel-achtige randjes, zowel bij Sophia, als bij de letters, die in tegenstelling weer tot de Sophia die ik heb, weggehaald zijn.

Zodoende, nu mijn vraag: zouden we deze nieuwe beter als logo kunnen hebben, of de oude houden? Ik hoorde nu overigens al een klacht over te grote letters... hm, ik klaagde anders dat deze huidige letters anders zo klein waren t.o.v. het logo zelf... :/ Deze grote letters waren overigens al bij het origineel. R7av.pngoye.·. 10 mei 2011 14:41 (UTC)

P.S.: Deze Sophia is wat simpel in elkaar gezet, om die huidige maar te vervangen, dus het resultaat is vrij simpel. Aangezien ik geen ervaring heb met vectoren, en welk andere vorm van tekenen, dus ook niet in schilderen, zowel op het doek, als op de computer, zal ik u toch maar moeten aankijken voor het verbeteren van deze grote - indien deze het nieuwe logo wordt. Allez, brandt los. R7av.pngoye.·. 10 mei 2011 14:41 (UTC)
Sophia is bij deze vernieuwd. Hopelijk vindt u het wat, zo niet, dan kunt u mij wat klaagt u rot, t boeit me toch niet reageert u maar. R7av.pngoye.·. 11 mei 2011 17:35 (UTC)
Vergeleken is het vorige vager en het huidige wat vetter. Komt beter tot zijn recht zo | Cartoonist | Contact | World | 11 mei 2011 18:06 (UTC)
Mee eens. Ik had eigenlijk te vroeg gepraat. Stukken beter zo. Bis! Bis! Hulde! Enzovoort! · Fey|Bart · Bijdragen 11 mei 2011 18:12 (UTC)
eens <3 Hedz0qxz · Waar wacht je op? 11 mei 2011 18:20 (UTC)
(Puzzel)stukken beter! Icons-flag-vl.png LaRiojaVlagske.png Lambic Ptoïng Flag of AST.png Flag of CAT.png 11 mei 2011 19:16 (UTC)