Oncyclopedia:Forum:WIU categorieën

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Forum: Index > Forum:WIU categorieën
Let op: Dit forum is al 4729 dagen verlaten. Dus het is gearchiveerd - de discussie is over. Bewerk deze pagina dus niet, tenzij je wat nuttigs hebt te melden.


Er zijn de

  1. Onziclopedie:WIU
  2. Categorie:Werk in uitvoering
  3. Categorie:Beginnetje
  4. Categorie:Onwoordenboeknominatie
  5. Onziclopedie:Owbnominatie
  6. Categorie:Verwijderlijst

1 en 2 zijn dezelfde categorie, alleen anders gesorteerd en 4 en 5 ook.

vragen:

  • Zijn 3 en 6 ook op datum aanwezig?
  • Hoe lang blijven 'beginnetjes' beginnetjes? Wanneer wordt bekeken of ze naar wiu , owb of verwijderen gaan?

Het onderscheid tussen beginnetje en wiu is op dit moment wat vaag. Het idee van Waterdrager is daarom wel goed om voor beginnetje een duidelijker "eigen" sjabloon te maken.

Bij andere Oncyclopedieen hebben ze WIU's en 'stubs' (stompjes). De verwarring zit hem waarschijlijk in de naam: beginnetje. Beginnetje zou WIU moeten worden en wat nu WIU wordt genoemd, wordt dan 'onaf' of stompie of iets anders.

graag reactie. D. G. NarrateurOog1a.gif Schrijf! 19 mrt 2007 16:57 (EDT)

Overzichten van op datum staan op ON:O. We hebben eigenlijk geen regels omtrent beginnetjes e.d. Op Uncy zijn die er wel, maar daar gaan het aantal bewerkingen ook veel sneller. WIU mag in elk geval niet langer dan een maand, dan moet het beg of verwijder worden. Voor de rest is het vooral veel natte vinger werk. Als iets echt te lang een beginnetje is (meer dan 1 maand) mag het zo naar OWB toe lijkt me. Groetjes, ::: .ιllιlı.ıl.lılılι. ::: .ιllιlı.ıl.lılılι. ::: 20 mrt 2007 08:49 (EDT)