Oncyclopedia:Forum:Zomerkomkommer 2010

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Forum: Index > Forum:Zomerkomkommer 2010
Let op: Dit forum is al 2188 dagen verlaten. Dus het is gearchiveerd - de discussie is over. Bewerk deze pagina dus niet, tenzij je wat nuttigs hebt te melden.


Er kan niet meer aan de Komkommers bewerkt worden. De uitslag staat HIER.


Dames en heren,

Na het falen van de verhuizing en het daardoor expres niet kunnen houden van de Lentepieper 2010 (schande overigens) moeten we Wikipedia (en nu zelfs ook Wikia) nog harder terugslaan dan ooit met moordpartijen incluus en gaan we langzamerhand de komkommertijd in nu de politieke en andere mensen vrij gaan nemen voor de grote vakantie. Medeleven aan de slachtoffers die nog door moeten. Wel, om de Oncy draaiende te houden gaan we alsnog een wedstrijd houden, de tweede editie van de Zomerkomkommer 2010!

Regeltjes[bewerken]

KomkommerkweekGROOT.jpg
 • Maak een pagina aan in je naamruimte. en noem die: [[Gebruiker:Henk de Vries/pieper]]. Daar zet je op: {{Pieperzegel}} en op die pagina schrijf je het Oncyclopedische artikel dat je naam voor eeuwig in de annalen zal beitelen.
 • Alleen jij, Henk de Vries mag aan die pagina werken (juryleden en admins mogen onderhoudswerk verrichten).
 • Op 24 juli, wanneer de wedstrijd afloopt, hernoem je Gebruiker:Henk de Vries/pieper in hoe het moet heten (bijvoorbeeld Komkommersla, ik zeg maar wat).
 • Moest je op vakantie zijn en je kan je artikel niet hernoemen dan is dat niet zo erg. Het zal wel voor jou gebeuren, na diskwalificatie.

Beoordeling[bewerken]

Een jury beoordeelt dan de Komkommers op

 • Onderwerp ((Actuele) Oncyclopedische waarde) en uitwerking.
 • Verzorging: Layout, afbeeldingen, afwerking.
 • Taal (Grammatica, spelling, u weet wel, de schaduw van Vondel)
 • En lest best: HUMOR. Het spreekt vanzelf dat dit het zwaarst wegende onderdeel is. Als de jury er niet om kan lachen, maakt het geen kans.

De wedstrijd begint op 10 juli 2010 om 00:00.000000 en loopt af op 24 juli 2010 om 23:59.999999

Jury[bewerken]

De helden achter de bureaus!

Deelnemers![bewerken]

De helden aan de schrijftafels!

Prijzen[bewerken]

Zie hier.

Babbelhoek[bewerken]

O ja, even door den duidelijkheid, als er mensen zijn die zich op de vakantiebestemming begeven en niet kunnen hernoemen, no worries, dit zal door mij of een ander jurylid gebeuren. Wel even de naam eronder zetten, of het gebeurd alsnog, bij middernacht. R7av.pngoye.·. 5 jul 2010 21:02 (UTC)

 • Icons-flag-vl.png LaRiojaVlagske.png Lambic Ptoïng Flag of AST.png Flag of CAT.png Voor de volledigheid: de definitieve artikel is "Wijn". Misschien beschik ik de 20ste over een Internetaansluiting, en dan kan ik zelf hernoemen. Eigenlijk zou dat nu al bijna kunnen: het artikel is zo goed als af, terwijl de wedstrijd pas morgen begint! Icons-flag-vl.png LaRiojaVlagske.png Lambic Ptoïng Flag of AST.png Flag of CAT.png 7 jul 2010 11:34 (UTC)
  • Enfin, ik zie nu dat ik helaas niet meer mee kan doen aan de Komkommer. Baie sukses aan de kandidaten. Ik ga wel door met de andere artikelen die mijn aandacht nodig hebben. Trouwens, ik ben heel blij te zien dat er nieuwe schrijvers zijn bijgekomen. Write on! L. Catepé - Mess - Log | 13 jul 2010 13:35 (UTC)
Ik zie dat de RW het overigens wel doet op de .org en niet op de .net... R7av.pngoye.·. 15 jul 2010 13:26 (UTC)

Aangezien er nu twee personen zich uit de wedstrijd hebben getrokken, is de kans gestegen naar 33,3% voor de overige deelnemers om goud te winnen.
~ Kapitein Overduidelijk over deze pieper

De deelnemers mogen zich minstens aan brons verwachten.
~ Kapitein Overduidelijk weer

EN OVER![bewerken]

't Is afgelopen. Jury gaat zich nu beraadslagen over de komkommertjes. Ze zijn in minderheid dit jaar... R7av.pngoye.·. 24 jul 2010 22:06 (UTC)

EN UITSLAG![bewerken]

Parapapapam!

De uitslag is duidelijk. Eerst een korte uitleg, twee van de drie jury-uitslagen zijn bekend, maar omdat er bij de twee jury-uitslagen al een unanieme uitslag (tot nu toe) bekend is, zal een andere voorkeur door jurylid drie geen invloed meer hebben op de uitslag. Daarom komt deze nu al op de markt te staan. Ook willen we eigenlijk niet langer meer wachten, maar dat doen we toch wel. Goed, plaats nummer drie wordt niet gegeven, ookal zijn er drie deelnemers, om de simpele reden dat Kazzy niets had gedaan. De Diskwalifikommer, de Augurk dus, was al gepost. Erg jammer, maar het is niet anders. Goed, dan nu de nummer twee. Nee, wacht, eigenlijk vind ik het sowieso jammer voor de oogst van dit jaar... valt erg tegen...nee, het is niet anders, gewoon doorgaan. Nummer één is unaniem besloten (ook voor het eerst... of niet?), en de nummer twee is ook unaniem. Een wonder, wat dat betreft. Nou ja, nummer... ok, ok, ik noem de winnaar!

LAMBIC met WIJN!!!

*vuurwerk*  *yay*                         *joepie*  *whahoooooo*

Tweede is dus Henning met Wikia!

Namens de jury, R7av.pngoye.·., 유유유ΞΞΞΞ @ en Dennis (O B @ ) 28 jul 2010 18:55 (UTC)