Oncyclopedia:Forum: Onderhoudssjablonen

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Forum: Index > Forum: Onderhoudssjablonen
Let op: Dit forum is al 4263 dagen verlaten. Dus het is gearchiveerd - de discussie is over. Bewerk deze pagina dus niet, tenzij je wat nuttigs hebt te melden.


Op dit moment is Il Palazzo bezig met het aanmaken van Sjabloon:Onklaar en Categorie:Onklaar. Dit is een categorie als aanvulling op de Categorie:Beginnetjes, aangezien die vaak de lading niet dekt. Het is voor artikelen die geen beginnetje meer zijn, maar ook niet af. Op dit moment zijn daar bijvoorbeeld Alfabet en pagina's uit de Je hebt twee koeien-serie. Op die manier kunnen we (nieuwe) gebruikers die (even) niets concreets te doen weten wijzen op die artikelen. Afgesproken moet worden of er voor deze artikelen een verwijderprocedure moet koemen. Ik zie mezelf namelijk een artikel niet verwijderen als Alfabet als er letters ontbreken en dat lijkt me ook geen goede zaak. Misschien dus alleen als aanduiding, zonder sancties voor het artikel.

Dan is er het waardeloossjabloon. Er is al vele keren geprobeerd om er iets beters van te maken, maar het probleem ligt hem in de naam en de kwalificatie "waardeloos". Misschien was het ooit sarcastisch bedoeld, maar het werkt averechts en stoot zowel schrijvers als mensen die het moeten plaatsen af. Daarom: Wie heeft er een betere naam en inhoud van het sjabloon? Graag suggesties, dan denk ik er ook nog even over.

Groet, DeGeNerator Oog1a.gif Doe je ding 17 mei 2008 21:49 (UTC)

Sjabloon Onklaar? Dacht alleen een cat.... misschien OnVoldoende ipv waardeloos? '·.·' Sgt Pepper RAF icon.png Gratis therapie .·'·. 17 mei 2008 22:00 (UTC)


WAdW!
Werk Aan de Winkel !

Bijvoorbeeld... Icons-flag-vl.png LaRiojaVlagske.png Lambic Ptoïng Flag of AST.png Flag of CAT.png 17 mei 2008 23:26 (UTC)

Bijvoorbeeld. Heb jij geen zin om iets te maken als vervanging voor "Waardeloos", Lambic? Ik ga op zoek naar een plaatje voor "onklaar". ben gisteren al bezig geweest, maar kon niets vinden. DeGeNerator Oog1a.gif Doe je ding 18 mei 2008 09:58 (UTC)
Zie ook mijn commentaar hier. We hadden ooit ook al soort gelijke cats (IC o.a.), ik denk dat we het zo simpel als mogelijk moeten houden anders raken we het overzicht echt kwijt. 유유유ΞΞΞΞ @ 18 mei 2008 10:02 (UTC)
Sorry hoor, maar ik vind je bezwaar onzin, en eerder door gemakzucht ingegeven dan door reële argumenten. Bovendien hebben we nooit een IC-categorie gehad. Ik heb het wel eens geopperd, maar er is toen niet op verder gegaan. DeGeNerator Oog1a.gif Doe je ding 18 mei 2008 10:16 (UTC)
Ik vind OnKlaar een perfecte oplossing op deze problemen. Een artikel met 'onderartkelen' waarvan er al veel klaar zijn moet je niet met beg of wiu of wat dan ook bestempelen, verwijderen moet al helemaal niet.
18 mei 2008 11:13 (UTC)
Onklaar doet me denken aan artikelen die onschadelijk zijn gemaakt, artikelen die eerst schadelijke informatie bevatten. Misschien OnVoltooid? <3 Hedz0qxz · Waar wacht je op? 18 mei 2008 13:56 (UTC)
Onklaar is door zijn dubbele betekenis juist wel leuk. de begeleidende tekst verduidelijkt ht wel. DeGeNerator Oog1a.gif Doe je ding 18 mei 2008 19:16 (UTC)

Voorbeeld[bewerken]

ja, ziet er leuk uit. Ik wil de tekst nog wel even onder handen nemen, maar als jij een idee hebt om de boodschap op een andere manier over te laten komen: ga je gang. Vanavond doe ik weinig maar morgen ben ik weer actief. Groet, DeGeNerator Oog1a.gif Doe je ding 18 mei 2008 19:08 (UTC)