Oncyclopedia:Forum:databasefout

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Forum: Index > Forum:databasefout
Let op: Dit forum is al 4576 dagen verlaten. Dus het is gearchiveerd - de discussie is over. Bewerk deze pagina dus niet, tenzij je wat nuttigs hebt te melden.


Op dit moment kan niemand dingen op de overlegpagina van Moonlightshadowlolz posten. Ik heb een brief gestuurd naar Carlb. Als iemand anders weet waar het aan ligt, graag een reactie. Het bericht dat men krijgt als men probeert te saven is:

Er is een syntaxisfout in de databasequery opgetreden. Mogelijk zit er een fout in de software. De laatste query naar de database was: (SQL query verborgen) vanuit de functie "Article::updateRevisionOn". MySQL gaf the foutmelding "1205: Lock wait timeout exceeded; try restarting transaction (localhost)".

Don Generatorius III Oog1a.gif Zeg het eens 19 nov 2007 13:46 (UTC)

Er zijn paar wijzigingen ook al niet het verschil in aantal tekens te zien. Misschien is er iets met de database aan de hand (geweest). 유유유ΞΞΞΞ @ 19 nov 2007 18:52 (UTC)
Het is nu weer goed. Maar nu zie ik dat het aantal toegevoegde of afgenomen bytes op de recente wijzigingenlijst niet meer te zien is. Don Generatorius III Oog1a.gif Zeg het eens 19 nov 2007 20:07 (UTC)