Onderbroek

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Onderbroeken worden vies.
~ Kapitein Overduidelijk over Onderbroeken.

Onderbroeken, ook wel de Anusvretoris of Vaginabeffis genoemd, behoren tot de top 10 Gevaarlijke Diersoorten. De onderbroek heeft ook een verwante zus, de Beha, die (zo mogelijk) nog gevaarlijker is.

Onderbroekinspectie is een gangbare praktijk op internationale bijeenkomsten

Geschiedenis van de Onderbroek[bewerken]

De onderbroek is ontstaan toen de mensheid het Minderwaardigheidscomplex begon te ontwikkelen. De man vond zijn penis te klein, dus bedekte hij hem met de eerste onderbroek. Dat was de eerste grote fout van de mensheid, op het bedenken van Runescape na. Na verloop van tijd begon de onderbroek de hersens van de man aan te tasten, waardoor hij dacht dat hij zijn penis verborgen moest houden voor alles en iedereen, zodat hij de onderbroek aan MOEST houden. Omdat de man indertijd een zwakke geest had, gebeurde dat, en met behulp van geweld kon hij ook de vrouwen overhalen een onderbroek te dragen, al was dat voor hen niet nodig. Bij sommige stammen braken door de onderbroek oorlogjes uit, doordat de ene stam door de onderbroek werd beinvloed, waardoor hun penis groter werd, en daarmee gingen ze hun buren pesten. Zij pikten dat niet, en gingen de penissen van hun buren terugslaan naar waar ze vandaan kwamen. Dit is een van de redenen dat de Neandertaler is uitgestorven. In de Middeleeuwen wist de gangsterbende van Jezus, ofwel priesters en monikken, aan de onderbroek te ontsnappen, zij droegen in die tijd betoverde pijen. Later, tegen de 21ste eeuw, waarschijnlijk vlak na de Evrouwcipatie, wist de vrouw gedeeltelijk los te komen van de onderbroek, en de vrouw besloot hem te bewerken tot een slipje, waarmee ze meerdere vliegen in een klap sloegen. Ten eerste werden ze door een slipje buitengewoon geil, ten tweede was vanaf dat moment een vluggertje mogelijk, en ten derde hoefden ze niet hun onderbroek af te staan. In de loop der jaren is ook de onderbroek geevolueerd en slimmer geworden, waardoor hij nu het genot likken kent. Ook is zijn wil sterker geworden.

In den beginne was er de naakte huid


Gevaren van de Onderbroek[bewerken]

om dit te lezen heb je niet altijd een onderbroek nodig

De onderbroek is ontzetten gevaarlijk! Wees met dit wezen zo voorzichtig mogelijk, en vermijdt het zolang als het kan (dus ongeveer tot uw 2de). De voornamelijkste gevaren zijn:

 • Verslaving
 • 58 keer zo grote geslachtsdelen
 • Bovenmaatse geilheid
 • Black-Out's
 • Een afgebeten anus
 • Klaarkomen (vrouw) zonder dat dat de bedoeling was

Dit wezen heeft een eigen wil, en zal alles doen om die door te drijven. Daarvoor beinvloed het uw hersens, waardoor u niet meer helder denkt, behalve aan uw minderwaardigheidscomplexen. U zult dan niets anders meer willen, en alles doen om bv. een grotere penis te krijgen. De onderbroek bereikt dat voor u, en daardoor wordt u nog meer beinvloed, waardoor de onderbroek volledige controle over u krijgt.

Sommigen kijken liever weg bij het zien van een onderbroek of de regio waar die normaal dient te hangen

Gevaarlijke onderbroeken in de geschiedenis[bewerken]

Bij het dragen van onderbroeken boven spannende kleding denkt men al eens verkeerdelijk de wereld aan te kunnen

Er zijn talloze feiten in de geschiedenis die eigenlijk met onderbroeken te maken hebben, maar waarvan wij dat tot voor kort niet wisten. Zoals bijvoorbeeld de onderbroek van Hitler. Hitler had als puber minderwaardigheidscomplexen, en zijn onderbroek (een speciale ballenknijper (zie Soorten) uit Swahiliname, genaamd Nazi) beinvloedde zijn zwakke pubersgeest, gaf hem een grote penis, en liet hem alles doen wat hij verlangde. Deze onderbroek was de eerste in zijn soort, en hij wilde die soort verspreiden over de hele wereld, wat hem uiteindelijk niet is gelukt doordat de toenmalige Boxers en CCCP's (zie soorten) hem met groot vertoon van macht wisten tegen te houden. In andere bronnen wordt deze oorlog de Tweede Wereldoorlog genoemd, maar in werkelijkheid is het de Oorlog van de Nazi-broekjes.
Een ander voorbeeld is de onderbroek van Zidane. De onderbroek had een minderwaardigheidscomplex omdat hij onder de hartvormige puisten zat, en toen een Italiaan tegen hem zei dat het zo verschrikkelijk schattig was, ging hij helemaal over de rooie, en liet hij (de allang beinvloedde Zidane) hem met iets hards slaan. Het eerste harde wat Zidane kon vinden, was zijn hoofd. Zo zijn er nog meer feiten over machtige onderbroeken, maar het zijn er teveel om op te noemen.

Je bent populair in enkel je onderbroek
Onderbroeken die meer verhullen dan enkel het kruis doen mensen dromen

Dood door Onderbroeken[bewerken]

Onderbroeken hebben ook - willend of onwillend - talloze moorden gepleegd. Een bekende is die van Toetanchamon. Hij wou zó verschrikkelijk graag al het goud wat hem niet gegeven werd omdat zijn Drager te jong was, dat hij in een nacht de penis van Toetanchamon zo verschrikkelijk groot maakte, dat zijn lichaam het niet uithield en stierf. Daarna werd Toetanchamon ingewikkeld in zijn onderbroek en diens hele familie, en in een tombe gelegd.
Een andere bekende is de onderbroek van Freddy Mercury. Deze onderbroek had niet een hele strakke greep op Freddy, waardoor Freddy zelf ook zijn wil kon doordrukken, en wat daaruit voortvloeide, was roem en succes. Daar werd zijn onderbroek zo opgewonden van, dat hij Freddy's penis, en zichzelf met 13 maten vergrootte, en ook de complete macht op Freddy overnam. Doordat hij zo roemrijk was geworden, had hij nu overal hoeren en met de nieuwe maat van de penis kon de onderbroek heerlijk genieten van Hardcore Seks, wat uiteindelijk slecht afliep, doordat Freddy toen die lichamelijke ziekte EET'S opliep, waardoor hij stierf. Enkele dagen later pleegde zijn onderbroek zelfmoord door gebrek aan aandacht.

Soorten onderbroeken[bewerken]

Van de onderbroek zelf zijn er verschillende soorten. De bekendste zijn:

 • De Ballenknijper (man)
 • De reguliere onderbroek (man/vrouw)
De reguliere onderbroek
 • De Boxershorts (man)
 • Het slipje (vrouw, uitermate geil)
 • De Ballenknijper: Deze onderbroek wordt gedragen door mannen, vooral homo's, emo's en Nerds. Deze onderbroek is altijd 2 maten te klein en knijpt alles samen. Homo's vinden dit sexy, Emo's houden van de pijn en de steken in je ballen, en Nerds die kennen gewoon niets anders.
 • De reguliere onderbroek: Dit is de onderbroek die het meest voorkomt. Hij heeft een gemiddelde macht op de drager, en trekt met hypnose mensen van het andere geslacht aan.
 • De Boxershorts: De naam voor deze onderbroek klopt niet, want boxers zijn meestal homo, dus dragen ze ballenknijpers. Wat ze in de ring dragen is hun lange broek, die uiteindelijk zijn onderbroek zat was, en zijn eigen soort ging voortzetten als onderbroek. Dit gebeurde in Amerika, en door directe familie van de HoofdBoxer zijn de rampen in Amerika, (zoals Bush) ontstaan).
 • Het Slipje: Dit is de onderbroek met de krachtigste hypnosekracht op het andere geslacht, tenzij een homo het draagt. Zodra een man eenmaal zijn blik heeft laten vallen op een slipje, krijgt hij hem er niet af, totdat het naar beneden is geweest, en hij deels is gemanipuleerd. Het slipje is dan wel door vrouwen bewerkt, maar dat heeft de macht op de drager verslapt, en de hypnosekracht geweldig versterkt.

Verder zijn er ook nog soorten die in de Geschiedenis terecht zijn gekomen:

 • Nazi (Hitlers persoonlijke Onderbroek, dus vrouw)
 • Boxers (Amerikaanse Elite onderbroek)
 • CCCP's (Communistische Caviaar Commissie Politiek onderbroeken)

Familie van de onderbroek[bewerken]

De onderbroek heeft een weidse familie aan andere soorten, waarvan de bekendsten:

 • De beha
 • De broek
 • De beflap (twijfelgeval)
 • De huid
 • Het hemd

Van deze andere soorten zijn de beha en de huid het gevaarlijkst. Kort iets over deze soorten:

 • De Beha: De beha is - net als de onderbroek - onstaan in de Oertijd door een minderwaardigheidscomplex, alleen dit keer door (oude) vrouwen, die hun Hangtieten niet konden verdragen. Daarom zochten ze een manier om dat op te lossen, en hebben daarvoor al het leer wat in die tijd te krijgen was (wat ook als voorbehoedsmiddel werd gebruikt) om hun Borsten omhoog te trekken. In diezelfde periode ontstond EET'S. Ze zijn zeer gevaarlijk, want zodra ze de macht over een vrouw hebben, kunnen ze alles bereiken, vooral als het een bloedmooie (en geile) vrouw is. Als de vrouw het tegenovergestelde is, pleegt de beha binnen korte tijd zelfmoord, en is het hangtieten probleem voor die vrouwen niet opgelost.
 • De Broek: De broek beschermt vooral zijn broer de Onderbroek, en wordt ook gebruikt om de aandacht in de richting van de Onderbroek te trekken, zodat de onderbroek de kijkende kan hypnotiseren zodat hij seks wil met de dragende, en op die manier de manipulatie van de persoon te starten, zodat zijn broeders het af kunnen maken.
 • De Beflap: De beflap wordt veel minder gebruikt dan de onderbroek, en is daardoor minder krachtig, en hij wordt vooral gebruikt door dragers van zwakke onderbroeken, die hun drager niet kunnen dwingen het zonder lap te doen.
 • De Huid: De Huid is een van de gevaarlijkste broeders van de onderbroek, omdat hij de controle heeft over de acties van de drager. Hij kan hem bevoorbeeld bevelen iets niet aan te raken, maar meestal heeft de drager niet eens aanlijding iets aan te raken, omdat de samenwerking tussen de onderbroek en de huid heel goed is. De Huid heeft ook macht over de instincten van een persoon, door hem op een plek jeuk te laten krijgen, waardoor zelfs de machtigste onderbroek hem niet tegen kan houden te jeuken.
 • Het Hemd: Het Hemd is naaste familie van de onderbroek, maar lang niet zo machtig. Het hemd is machtiger bij vrouwen dan bij mannen, omdat hij bij vrouwen makkelijker de aandacht kan trekken, vanwege zijn samenwerking met de beha. Hij laat een kijker eerst compleet naar de borsten van de vrouw staren, waarna hij impulsen gaat geven, zodat de kijker de drang krijgt om te kijken wat er onder het hemd zit. Zodra de geest van de kijker heeft toegegeven, is het voor de Onderbroek een koud kunstje hem te manipuleren.

Externe Links[bewerken]

In principe heeft het geen zin hier site's neer te zetten, tenzij het geweldige platen van de Ware Onderbroek zijn, want bijna op elke pornosite kun je de invloed van een Onderbroek zien, en soms zelfs de onderbroek zelf.