Overleg:Smartlapocratie

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Sorry Alz, we hadden afgesproken YUI te bevriezen. Dat betekent niets meer en ook NIETS MINDER. MDV Jankrijk.png Overleg 24 sep 2007 14:21 (UTC)

MDV, voordat er weer een oorlog komt wil ik even kwijt dat YUI-citaten en inhoud met YUI die niet grappig, of totaal niets met het onderwerp te maken heeft wel weg mogen. En dat YUI onderdeel is van een regering is best wel flauw, helemaal in lijstjeshumor. Zolang er maar geen YUI wordt verwijderd op plaatsen waar het gewoon in past/hoort. '·.·' Sgt Pepper RAF icon.png Gratis therapie .·'·. 24 sep 2007 14:50 (UTC)
Als YUI ergens op de oncy thuis hoort is het hier wel. Roel (een minder bekende Ottoïst) heeft heeft het artikel over YUI geschreven met de smarrlapocratie in zin achterhoofd en vice versa. Jij was erbij, ben je het vergeten of zo? MDV Jankrijk.png Overleg 24 sep 2007 14:54 (UTC)
Nou in het artikel staat het echter volkomen los (zoals ze op zo veel plaatsen onnodig staat stond. Mijn geheugen is idd anders als het om Yui draait, ze was eerst een los artikel (5 seconden ofzo) en vervolgens was ze een soort 2e maaike waar ze een week later opeens een relatie mee had nog een week later mee getrouwt was en vervolgens bijna in elk artikel terug te vinden was als citaat, personage of geheel hoofdstuk zelfs met de o zo passende titel YUI's mening over titel onderwerp. Wat betreft bevriezen zou me een zorg wezen als ik haar ergens tegen kom waar ze niet hoort schop ik haar er uit simpel. Alzheimlich 24 sep 2007 20:31 (UTC)
PS: Er staat in het artikel YUI niks over haar smartlapocratische achtergrond, dit soort acties en ook dat tegen stemmen bij mijn voordrage etc. doen mij telkens meer vermoeden dat jij uit frustratie zit te zieken, als dit zo is vraag ik je hierbij daar mee op te houden. is dit niet zo dan hou ik mijn muil wel weer....
Haha, ik denk precies zo over jou als jij over mij ^_^ Volgens mij doe jij dat anti-YUI gedoe gewoon om je frustratie op mij af te reageren als je weer zin hebt om een ruzietje te trappen. Als dit niet zo is houd ik mijn muil wel weer. MDV Jankrijk.png Overleg 25 sep 2007 06:38 (UTC)

Sauerkraut Arabia[bewerken]

Op regel 1 wordt er gelinkt naar dit artikel, ik vrees echter dat ik met Alz het eens ben en dat bij deze de link overbodig is | Cartoonist | Contact | World | 5 apr 2009 19:48 (CEST)