Overleg gebruiker:D. G. Neree

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Geachte redacteur van de Oncyclopedia Neêrlandica,
https kennen we nog niet
  • Oncyclopedia.net is dood. Leve Onyclopedia.org!
  • De Tiende Pieper heeft een winnaar: Soedan van Lars. Felicitaties aan het adres des winnaars, en op naar de volgende editie!
  • De laatste dagpagina is voleind, en dat vraagt om een feestje!
  • 2.989 artikelen zoeken een plastisch chirurg om rimpels, overtollig vet en taalfouten te laten verwijderen. Kan jij meehelpen?
  • Deze zomer is het eerste thema van start gegaan. Schrijf nu een verfoeid artikel dat iets met lichamen te maken heeft en ontvang gratis een foei van de admins!
  • Barstend van energie om het artikel van de eeuw te schrijven, en gespeend van elke inspiratie? Geen nood, een blik op deze pagina laat zonder twijfel minstens één vonk overspringen, dus werp alvast een blik daarop! En raap dat blik ook weer op achteraf, want we houden het hier graag netjes.
  • Zaterdag 8 juli hebben een aantal piraten van Oncyclopedia de wateren van Wikipedia in Utrecht bestormd, waarna ook het centrum is aangevallen. Hierbij is veel grondgebied herwonnen.
Dit mededelingenbord wordt mede mogelijk gemaakt door de Verenigde Raaskallers Euforisten En Mateloze Doordrammers.

Voor de goede orde: Vsotvep en ik hebben afgesproken om binnenkort in de stad af te spreken om even te babbelen en de misverstanden uit de weg te helpen. eereN .G .D Oog1a.gif gelrevo 3 aug 2017 18:08 (UTC)

IRC[bewerken]

Hey DG, laatst sprak je over IRC en tot mijn verbazing ben je er nu niet. Ik ben en er deze avond en morgenavond, wie weet zie ik je nog. HeFni17 Vlag benelux.png Zeg het eens 9 aug 2017 18:41 (UTC)

Klopt, maar ik heb ook wel eens wat anders te doen. eereN .G .D Oog1a.gif gelrevo 9 aug 2017 19:11 (UTC)
Dat maakt niet uit, ik dacht alleen dat je er wel zou zijn. HeFni17 Vlag benelux.png Zeg het eens 9 aug 2017 19:29 (UTC)
Ik was er toch ook? eereN .G .D Oog1a.gif gelrevo 10 aug 2017 01:09 (UTC)
Ja, alleen meestal ben je er al eerder. Dat bedoelde ik, maar leuk dat je er was :). HeFni17 Vlag benelux.png Zeg het eens 10 aug 2017 09:54 (UTC)