Overleg gebruiker:D. G. Neree

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Wapenschild.jpg Welkom bij de
Oncyclopedia Degenerata,


De vrij chaotische Encyclopedie, waaraan niemand mag bijdragen.

Sophia heeft mij al geïnspireerd om 2.926.637,23 artikelen te verwijderen.
400px-P blank.svg.png Overleg Gebruiker:D. G. Neree Speciaal:Bijdragen/D. G. Neree Gebruiker:D. G. Neree/Prijzenkast Gebruiker:D. G. Neree/Wandaden http://dgneree.blogspot.com/
Pronkzaal Bidkapel Bijverschijnselen Prijzenkast Wandaden Nu of Nooit
Wapenschild.jpg

Bla bla bla.

Geachte redacteur van de Oncyclopedia Neêrlandica,
https kennen we nog niet
  • Oncyclopedia.net is dood. Leve Onyclopedia.org!
  • De Tiende Pieper heeft een winnaar: Soedan van Lars. Felicitaties aan het adres des winnaars, en op naar de volgende editie!
  • De laatste dagpagina is voleind, en dat vraagt om een feestje!
  • 2.926 artikelen zoeken een plastisch chirurg om rimpels, overtollig vet en taalfouten te laten verwijderen. Kan jij meehelpen?
  • Deze zomer is het eerste thema van start gegaan. Schrijf nu een verfoeid artikel dat iets met lichamen te maken heeft en ontvang gratis een foei van de admins!
  • Barstend van energie om het artikel van de eeuw te schrijven, en gespeend van elke inspiratie? Geen nood, een blik op deze pagina laat zonder twijfel minstens één vonk overspringen, dus werp alvast een blik daarop! En raap dat blik ook weer op achteraf, want we houden het hier graag netjes.
Dit mededelingenbord wordt mede mogelijk gemaakt door Het Slot Groene Draeck".

Zo! Mooi opgeruimd en netjes op verzoek van de wettige eigenaar van deze overlegpagina. HeFni17 Vlag benelux.png Zeg het eens 19 feb 2017 08:00 (UTC)

Hartstikke bedankt. Ik zou je een koekje willen geven, maar als het goed is heb je de vorige nog niet op. In ieder geval gaarne tot wederdienst bereid. eereN .G .D Oog1a.gif gelrevo 21 feb 2017 00:53 (UTC)

Hierzie[bewerken]

Hammerka.jpg

Hierzie, een rubberen IKEA hamer voor jou. Nu kun je pas echt stukken gaan slaan tijdens je partijen tegen Vsotvep. Opzet je dáár wat van leert! R7 • Nlicon.png • je maintiendrai • Onicon.png • FAQk 22 feb 2017 20:43 (UTC)

Pottenkijker[bewerken]

Die staat al lang op wiu, maar is nog erg rommelig. Zin om het binnenkort eens af te maken? ˙·.Vsot·vep.·˙˙·.Vsot·vep.·˙˙·.Vsot·vep.·˙˙·.Vsot·vep.·˙˙·.Vsot·vep.·˙˙·.Vsot·vep.·˙ 28 feb 2017 21:58 (UTC)

Ik dacht al dat ik er eentje vergeten was. Voor Zwaardvechter weet ik niks meer. Misschien wil Hefni een plaatje zoeken van iemand die door zijn zwaard is gedood of zo. Ik zal Pottenkijker even bekijken. Pottenkijkerkijker. eereN .G .D Oog1a.gif gelrevo 1 mrt 2017 19:46 (UTC)
Ik zie dat HeFni het al gedaan heeft. Top! eereN .G .D Oog1a.gif gelrevo 1 mrt 2017 20:40 (UTC)
Graag gedaan. Als je nog een plaatje bij pottenkijker wilt, dan geef je maar een gilletje (graag een mannelijke). HeFni17 Vlag benelux.png Zeg het eens 1 mrt 2017 20:44 (UTC)
Een mannelijk gilletje is een brul. eereN .G .D Oog1a.gif gelrevo 17 apr 2017 16:56 (UTC)

14 september[bewerken]

Die was je nog begonnen, maar is nog niet af. Het zou zonde zijn om een dag te moeten verwijderen. ˙·.Vsot·vep.·˙˙·.Vsot·vep.·˙˙·.Vsot·vep.·˙˙·.Vsot·vep.·˙˙·.Vsot·vep.·˙˙·.Vsot·vep.·˙ 17 apr 2017 01:03 (UTC)

Zo ook Varkensrollade. ˙·.Vsot·vep.·˙˙·.Vsot·vep.·˙˙·.Vsot·vep.·˙˙·.Vsot·vep.·˙˙·.Vsot·vep.·˙˙·.Vsot·vep.·˙ 17 apr 2017 01:09 (UTC)
Ik zal even kijken. 28 september moet ook nog. eereN .G .D Oog1a.gif gelrevo 17 apr 2017 16:55 (UTC)
En 26, maar aangezien die beide nog geen invulling hadden heb ik ze verwijderd. ˙·.Vsot·vep.·˙˙·.Vsot·vep.·˙˙·.Vsot·vep.·˙˙·.Vsot·vep.·˙˙·.Vsot·vep.·˙˙·.Vsot·vep.·˙ 18 apr 2017 00:47 (UTC)
Whahaaaaaaaaaaa :'( eereN .G .D Oog1a.gif gelrevo 19 apr 2017 15:47 (UTC)

Erg negatief[bewerken]

Niets op tegen hoor. Ik schrijf in mijn artikelen ook over kalmeringsmiddelen, automutilatie en satanische seksrituelen met kinderen, dus wat dat betreft.. Als het maar lollig (bedoeld) is en niet gewoon grof op niets af moet het allemaal kunnen. MDV Jankrijk.png Overleg 13 mei 2017 21:29 (UTC)

Je hebt gelijk, alleen is dat van die overdoses en pedofilie te feitelijk, daarom maak ik er denk ik iets anders van. Niet omdat het niet zou kunnen of mogen. eereN .G .D Oog1a.gif gelrevo 13 mei 2017 21:31 (UTC)
En ook een beetje uit respect voor de zangers zelf. Veel van wat ik schrijf over die armoede is feitelijk in de grond en ze hebben geen werkelijke misdaden gepleegd. eereN .G .D Oog1a.gif gelrevo 13 mei 2017 21:35 (UTC)
Zie de levensloop van iemand als Camarón de la Isla bijvoorbeeld. eereN .G .D Oog1a.gif gelrevo 13 mei 2017 21:37 (UTC)
De beschuldiging van pedofilie is in veel gevallen niet terecht. Pedofilie is een medische term voor het sexueel opgewonden raken van kinderen voordat ze geslachtsrijp zijn. Vanaf ongeveer 12 jaar zijn het echter geen kinderen meer en is het biologisch gezien volkomen normaal dat een volwassene ertoe aangetrokken wordt. Alleen wettelijk gezien hebben ze pas op hun 18e zelfbeschikkingsrecht (in Spanje) en zijn ze taboe voor volwassenen. Het is dus wel een misdrijf, maar feitelijk geen pedofilie. eereN .G .D Oog1a.gif gelrevo 13 mei 2017 23:10 (UTC)
Weten we dat ook weer Em11.png! HeFni17 Vlag benelux.png Zeg het eens 14 mei 2017 06:31 (UTC)
In zulke gevallen hoor je het woord 'efebofilie' wel eens, dat is zogenaamd ook een parafilie, maar vraag me niet waarom. MDV Jankrijk.png Overleg 14 mei 2017 07:40 (UTC)
HeFni, het is inderdaad belangrijk om te weten, want mensen kunnen een complex krijgen door te menen dat ze pedofiel zijn als ze sexuele gevoelen krijgen voor 'jong volwassenen' in de puberteit, terwijl het biologisch gezien volkomen normaal is, in tegenstelling tot pedofilie, wat als afwijking beschouwd wordt en dat biologisch gezien ook is. Het punt blijft natuurlijk dat volwassenen met hun tengels van "onvolwassen volwassenen" moeten afblijven tot ze voor de wet zelfstandig zijn. Enfin, ik schreef dit om ook mijn eigen gedachten erover helder te krijgen in verband met artiesten die vanuit armoede in een positie komen met geld en roem waar deuren voor ze opengaan die voorheen gesloten waren. Ik neem als voorbeeld de filmmaker Roman Polanski. Enkele jaren geleden was er grote ophef over hem omdat hij eind vorige eeuw sex zou hebben gehad met een 14-jarig meisje op een feest. Wettelijk gezien was hij dan zwaar in overtreding en ook moreel gezien, dat wil ik zeker niet ontkennen, maar pedofilie is het niet en de heksenjacht die op hem losgelaten werd was overtrokken, aangezien mensen zodra het woord pedofilie gebruikt wordt meteen opgezweept worden tot bijna lynchpartijen. Nuance is hier op zijn plaats denk ik. eereN .G .D Oog1a.gif gelrevo 14 mei 2017 10:50 (UTC)

Schelde[bewerken]

Ik heb je beginnetje in je gebruikersnaamruimte geplaatst. ˙·.Vsot·vep.·˙˙·.Vsot·vep.·˙˙·.Vsot·vep.·˙˙·.Vsot·vep.·˙˙·.Vsot·vep.·˙˙·.Vsot·vep.·˙ 16 mei 2017 08:54 (UTC)

Top. Dank je wel. Ik heb geen idee hoe het af te maken. eereN .G .D Oog1a.gif gelrevo 16 mei 2017 19:10 (UTC)

Lentepieper - de uitslag[bewerken]

Jammer, vierde, maar desondanks is het een goed uitgedacht artikel. Qua taal lag het niveau hoog deze keer, dan vallen typfoutjes en slordigheden etc. sterker op. Die maken een verschil. Wat meer aandacht aldaar en een concreter verhaal (als tegenovergestelde van die vaagheden waar we het over hadden) zou al tot een grotere kans op het wegkapen van de winst moeten leiden. Je hebt al eens eerder de Winterpeen weten te veroveren, dus you can do it. Groeten van de jury, bestaand uit HungryTigerGebruiker:HungryTiger/bijdragenVerblijf · Niet Graag voeren, HeFni17 Vlag benelux.png Zeg het eens en R7 • Nlicon.png • je maintiendrai • Onicon.png • FAQk 25 mei 2017 19:37 (UTC)

Het Vaandel van Goedkeuring Lentepieper X MMXVII
Hartelijk dank. Mooie prijs! Zie verder mijn commentaar op het Pieperforum. eereN .G .D Oog1a.gif gelrevo 25 mei 2017 19:53 (UTC)

Beste mensen[bewerken]

De oncyclopedia gaat me na aan het hart, daarom kan ik soms wat fel zijn in mijn kritiek. Ik heb echter gemerkt, dat mijn bemoeienissen met de gang van zaken hier de dingen juist compliceert. Ik heb geen idee hoe ik dit op kan lossen, want als ik bijvoorbeeld waarschuwen zou voor een doorgeschoten overlegcultuur, dan draag ik zelf bij aan die overlegcultuur en als ik te serieus op dingen reageer, gaat dat ten koste van de sfeer hier, die nodig is om lollige artikelen te schrijven. Dit is een enorm probleem voor mij. Nu nam ik me bij mijn terugkomst hier voor om alleen te schrijven en me niet te bemoeien met discussies op de Oncy. Maar dat kan ik niet. Het gaat tegen mijn natuur in en tegen mijn zorgen voor de Oncy. Er is een leuke ploeg bezig op de Oncy en ik wil iedereen veel schrijf- en leesplezier wensen. Ik zal me op het schrijven concentreren, maar als ik in een discussie misschien wat uit de bocht schiet, hoop ik dat de mede-oncyclopedisten in het achterhoofd houden dat ik het welzijn van de Oncy nastreef en het niet mijn bedoeling is om mensen persoonlijk aan te vallen. Met hartelijke groet, eereN .G .D Oog1a.gif gelrevo 2 jun 2017 12:25 (UTC)

Temperament. Heb ik ook veel last van, en het betert niet met ouder worden. Het vergt nogal veel inzicht en geduld van de omgeving, maar legt meteen wel iets bloot omtrent de persoonlijkheid van die omgeving. Maar ik verkies temperament boven een gestaag grauw moderato in een grijs mezzo forte. Icons-flag-vl.png LaRiojaVlagske.png Lambic Ptoïng Flag of AST.png Flag of CAT.png 2 jun 2017 17:34 (UTC)
Ik hoop dat je humeur wat is opgeklaard en je je inderdaad weer meer op het schrijven kan richten. Met felle kritiek is niet veel mis, als het gericht en constructief is. Ik zou toch graag willen benadrukken dat ik dit onmogelijk kan zien als gericht of constructief, maar gelukkig hebben Lars en jij het kunnen uitpraten. Hopelijk kun je je eigen advies aan Roye in de toekomst ook op jezelf toepassen, in het bijzonder als je al gefrustreerd bent, en om dat dan niet op de oncy of de gebruikers hier af te reageren. Hopelijk sprek ik je binnenkort een keer op irc of treffen we 'ns in A'dam. ˙·.Vsot·vep.·˙˙·.Vsot·vep.·˙˙·.Vsot·vep.·˙˙·.Vsot·vep.·˙˙·.Vsot·vep.·˙˙·.Vsot·vep.·˙ 3 jun 2017 01:42 (UTC)
Ha, gevonden DG!
Iedereen heeft zo zijn minpunten en zijn pluspunten. Nu is dat bij jou je humeur dat nog wel eens overslaat, maar als dat alleen maar zo was geweest hadden we je gezamenlijk al een blok gegeven :). Je doet ook veel goede dingen op de Oncy en je schrijft leuke artikelen. Wellicht ben ik de enige, maar door je leuke artikelen en je humor op de irc en de Oncy wil ik jouw chagrijnigheid nog wel eens door de vingers zien. Ik hoop dat je hier gewoon gezellig blijft rondhangen en dat we gezamenlijk een beetje rekening met elkaar kunnen houden Em11.png. HeFni17 Vlag benelux.png Zeg het eens 3 jun 2017 09:24 (UTC)
HeFni, voor jou vallen er helemaal geen bans te geven en niets door de vingers te zien... Em01.png Dat je nu controleur bent geeft je niet het recht om namens het adwinteam of de oncy te praten. Ik heb het je al een paar keer ziet doen, dus kijk er een beetje mee uit. ˙·.Vsot·vep.·˙˙·.Vsot·vep.·˙˙·.Vsot·vep.·˙˙·.Vsot·vep.·˙˙·.Vsot·vep.·˙˙·.Vsot·vep.·˙ 3 jun 2017 14:26 (UTC)