Overleg gebruiker:Hedz0qxz

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Eend.png
Welkom op de overlegpagina van Henk de Vries

Hersens zijn hier verboden, en nadenken ook. Dus denk goed na voordat je je hersenen gebruikt! Ook het gebruik van drugs, Alcohol en andere niet-verslavende middelen is verboden. Het ondertekenen met deze of deze kleur is streng verboden.


Verledon:

Badeend nummertje 1

Sneeuwpop nummertje 2

Olifant nummertje 3

Zebra nummertje 4

Koei nummertje 5

Dikke zeug nummertje 6


Geachte redacteur van de Oncyclopedia Neêrlandica,
https kennen we nog niet
  • Oncyclopedia.net is dood. Leve Onyclopedia.org!
  • De Tiende Pieper heeft een winnaar: Soedan van Lars. Felicitaties aan het adres des winnaars, en op naar de volgende editie!
  • De laatste dagpagina is voleind, en dat vraagt om een feestje!
  • 2.991 artikelen zoeken een plastisch chirurg om rimpels, overtollig vet en taalfouten te laten verwijderen. Kan jij meehelpen?
  • Deze zomer is het eerste thema van start gegaan. Schrijf nu een verfoeid artikel dat iets met lichamen te maken heeft en ontvang gratis een foei van de admins!
  • Barstend van energie om het artikel van de eeuw te schrijven, en gespeend van elke inspiratie? Geen nood, een blik op deze pagina laat zonder twijfel minstens één vonk overspringen, dus werp alvast een blik daarop! En raap dat blik ook weer op achteraf, want we houden het hier graag netjes.
  • Zaterdag 8 juli hebben een aantal piraten van Oncyclopedia de wateren van Wikipedia in Utrecht bestormd, waarna ook het centrum is aangevallen. Hierbij is veel grondgebied herwonnen.
Dit mededelingenbord wordt mede mogelijk gemaakt door de Verenigde Raaskallers Euforisten En Mateloze Doordrammers.


Feestmaal[bewerken]

Aanschouw, een feestmaal op mijn overlegpagina. Voor het eten moet je je wel hebben ingeschreven bij de inschrijving 2 weken geleden, maar voor de mensen die dat gedaan hebben is het geen enkel probleem natuurlijk. Voor de rest is het een beetje een jammere boel. Misschien dat ik nog wel een stukje vlees uit het raam werp. Tot kusjes <3 Hedz0qxz · Waar wacht je op? 3 feb 2013 21:07 (UTC)

Newcookie.gif R7sig1.pngR7sig4.png
heeft een cadeau voor je!
Namelijk een lekker koekje.
Eet je het niet helemaal in één keer op?

Een koekje bij saubermachung. R7sig1.pngR7sig4.png 3 feb 2013 21:09 (UTC)

KM3.0[bewerken]

Luitenant Tweede Klasse bij de Oncyclopedische KrijgsmachtDeze gebruiker is Luitenant Tweede Klasse (con) (HvObij de Oncyclopedische Krijgsmacht in de orde van Sophia en Oncyclopolis.

In verband met een nieuwe Krijgsmacht zijn de rangen veranderd. De oude rangen zijn niet meer geldig. Vanaf heden gebruik je het KM-sjabloon. Jouw rang is naar eigen onderzoek nu Luitenant Tweede Klasse. Gebruik {{KM|F2}} (indien ik het oude sjabloon nog niet vervangen heb) en zie voor de uitleg wat deze F2 inhoud hier. Groet van de bot van R7 Polaroyd7 Polaroidlogotje.PNG Staying focused! 28 feb 2013 20:38 (UTC)

Jij was toch jarig of zo?[bewerken]

Gelukkige verjaardag! Dat er nog vele jaren mogen komen!

BatTaartgooi.GIF
Is jouw naam toevallig
{{{1}}}
dan is het bukken of smullen!


Of nee. Die bestaat nog niet. Negen dan maar?

HeppiebeursdeePeeDee.JPG
Wie wordt er hier bezongen
uit volle borst en longen?
Hedz45fdrq9d!


Tiz
29 okt 2014 11:35 (UTC)

Sjabloon:Jarig219 Didn't exist either.

Taarttechniek.GIF
Onherkenbaar onder de slagroom is
Badeend0qxz


~~ BHJ ~~ 29 okt 2014 18:26 (UTC)

Ik geloof dat ik hier een beetje ongemakkelijk emotioneel van wordt. <3 Hedz0qxz · Waar wacht je op? 5 jan 2016 19:28 (UTC)
Aggossie toch ˙·.Vsot·vep.·˙˙·.Vsot·vep.·˙˙·.Vsot·vep.·˙˙·.Vsot·vep.·˙˙·.Vsot·vep.·˙˙·.Vsot·vep.·˙ 5 jan 2016 20:18 (UTC)
Haha, ik heb dat bericht gemaakt toen het sjabloon Jarig10 nog niet bestond, maar Lambic heeft daar dan toch maar mooi verandering in gemaakt Em10.png
Tiz
6 jan 2016 14:07 (UTC)

Hallo[bewerken]

Kom jij ook naar de meeting? R7 • Nlicon.png • je maintiendrai • Onicon.png • FAQk 11 mrt 2016 23:36 (UTC)

Ja joh, gezellie! ˙·.Vsot·vep.·˙˙·.Vsot·vep.·˙˙·.Vsot·vep.·˙˙·.Vsot·vep.·˙˙·.Vsot·vep.·˙˙·.Vsot·vep.·˙ 12 mrt 2016 15:23 (UTC)