Overleg gebruiker:HungryTiger

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Kleine monsters en schadende overdaad[bewerken]

Mijnen dierbaren, het idee van een klein, lief en onschuldig ogend wezentje dat een verschrikkelijk kwaadaardig monster blijkt te zijn, is één der meest gebruikte, en door ervaren bijdragers vermeden clichés, waaraan, grif toegegeven, zeer moeilijk te weerstaan is. Dat is geen voldoende criterium om dergelijke artikels verticaal te klasseren, maar misschien kan je die chihuahua lichtelijk anders oriënteren, het beestje merkt daar tóch niks van. Icons-flag-vl.png LaRiojaVlagske.png Lambic Ptoïng Flag of AST.png Flag of CAT.png 20 jul 2018 08:59 (UTC)

Neenee, ik classificeer de chihuahua, moge het gedrocht snel creperen, niet als lief of schattig. Integendeel, dit beest dient onmiddelijk uit mijn lijden verlost te worden. Ik had eerder een beschrijving in gedachten waarbij het beest te incompetent voor eender welk denkbare vorm van kwaadaardigheid wordt geacht. /// The tiger was here - Gebruiker:HungryTiger/bijdragen - Hol van de leeuw tijger /// 20 jul 2018 10:10 (UTC)
Ik vind Chihuahua's anders behoorlijk duivels..
20 jul 2018 12:23 (UTC)
Dat wel, maar wat wil zo'n beest doen? Klein, nutteloos en volledig incapabel. /// The tiger was here - Gebruiker:HungryTiger/bijdragen - Hol van de leeuw tijger /// 20 jul 2018 12:34 (UTC)
Zo'n wannabe hondje dat "wif" zegt in plaats van "WAF" dus... Icons-flag-vl.png LaRiojaVlagske.png Lambic Ptoïng Flag of AST.png Flag of CAT.png 20 jul 2018 13:47 (UTC)
Inderdaad. Het zou nog beter zijn als het beest helemaal niks zegt. Laatst trachtte een dergelijk beest mij aan te vallen op de fiets. Niet dat dat opzich erg gevaarlijk is, maar als je er per ongeluk overheen rijdt kun je lelijk vallen, en dat zou ik toch zeker niet willen. Zeker niet door zo'n beest. /// The tiger was here - Gebruiker:HungryTiger/bijdragen - Hol van de leeuw tijger /// 20 jul 2018 17:03 (UTC)
Een authentieke Mexicaanse chihuahua is trouwens makkelijk te herkennen: bij wijze van verwelkoming zal die eerst één keer niezen en vervolgens twee keer kort blaffen: "Tsji! Wah! Wah!" Em10.png ("badoem tsjing") Icons-flag-vl.png LaRiojaVlagske.png Lambic Ptoïng Flag of AST.png Flag of CAT.png 20 jul 2018 18:06 (UTC)
En ik maar denken dat ik soms slechte grappen had. /// The tiger was here - Gebruiker:HungryTiger/bijdragen - Hol van de leeuw tijger /// 20 jul 2018 18:14 (UTC) (Een insect dat onderdeel is van een computer? De eikenprocessorrups.)

Ecologisch verantwoord stofzuigen[bewerken]

Dit beeldeke kan misschien van pas komen:

Stofzuigerpaus.JPG

Icons-flag-vl.png LaRiojaVlagske.png Lambic Ptoïng Flag of AST.png Flag of CAT.png 4 nov 2018 17:48 (UTC)

Dankuzeer, ik was nog naar een dergelijk plaatje op zoek. /// The tiger was here - Gebruiker:HungryTiger/bijdragen - Hol van de leeuw tijger /// 4 nov 2018 18:08 (UTC)

Jongeling...[bewerken]

...ofwel heb ik, onder invloed van ouzo, Griekse rode wijn en Metaxa iets over het hoofd gezien, maar ik heb zonet je Pieperkoolkandidaat hernoemd, en dat scheen zonder hobbelen te verlopen. Heb ik iets gemist?  Icons-flag-vl.png LaRiojaVlagske.png Lambic Ptoïng Flag of AST.png Flag of CAT.png 10 nov 2018 20:25 (UTC)

Wat ik probeerde was het hernoemen van die pagina naar /pieper, maar dat ging een beetje fout. Hij was eigenlijk ook nog niet geheel af, maar het kan nu wel blijven staan waar het uiteindelijk toch terecht komt. /// The tiger was here - Gebruiker:HungryTiger/bijdragen - Hol van de leeuw tijger /// 10 nov 2018 21:52 (UTC)
Got it. Dat komt doordat die gebruiker/pieper-pagina's na hernoeming blijven staan, zelfs al zet je er een weg-sjabloon op, omdat bij een reguliere gang van zaken de gebruiker toch weer vanaf die pagina begint voor een nieuwe Pieper. Hernoemen van elders (gebruikersnaamruimte bijvoorbeeld) naar daar gaat dus enkel door de inhoud te kopiëren en te plakken. In dit stadium van de wedstrijd was definitieve hernoeming naar de hoofdnaamruimte tóch al aan de orde, dus niks aan de hand. Icons-flag-vl.png LaRiojaVlagske.png Lambic Ptoïng Flag of AST.png Flag of CAT.png 11 nov 2018 10:56 (UTC)
Dan werk ik het wel af in de hoofdnaamruimte, nu het daar toch al staat. /// The tiger was here - Gebruiker:HungryTiger/bijdragen - Hol van de leeuw tijger /// 11 nov 2018 12:08 (UTC)

Terugdraai[bewerken]

Vanwaar die terugdraai? Had ik net alle Pieperfora bij elkaar gecategoriseerd...  Icons-flag-vl.png LaRiojaVlagske.png Lambic Ptoïng Flag of AST.png Flag of CAT.png 16 nov 2018 20:24 (UTC)

Ik ben onschuldig! Ik ben onschuldig! Ik heb ook werkelijk geen idee wat er is gebeurd. Ik beroep mij op alle rechten die ik heb en die ik niet heb. /// The tiger was here - Gebruiker:HungryTiger/bijdragen - Hol van de leeuw tijger /// 16 nov 2018 20:50 (UTC)
Bon, dan draai ik die terugdraai maar terug ende weder. Icons-flag-vl.png LaRiojaVlagske.png Lambic Ptoïng Flag of AST.png Flag of CAT.png 16 nov 2018 20:58 (UTC)

Verjaardag[bewerken]

LouPepe.GIF

Nu heb ik mijn derde oncyclopediajubileum gemist. Misschien het gevolg van een profielwerkstuk dat vier dagen voor de inleverdatum van hoofdvraag verandert. Maar er is hoop, de server lijkt aan de beterende hand te zijn. Ik had zelfs een idee om iets te schrijven, maar wat dat precies was kan ik niet zeggen, gezien het feit dat ik het simpelweg niet meer weet. /// The tiger was here - Gebruiker:HungryTiger/bijdragen - Hol van de leeuw tijger /// 23 feb 2019 08:44 (UTC)

Ach, verzuip die muizenissen in een flinke fles kriek: Cantillon, of, indien de beurs barst van de goudstukken, Drie Fonteinen. Icons-flag-vl.png LaRiojaVlagske.png Lambic Ptoïng Flag of AST.png Flag of CAT.png 23 feb 2019 20:57 (UTC)