Overleg gebruiker:Jonas

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken

__NOTITLE__


Welkom op het overleg van Jonas
Overleg About Geschrijf Schuur Prijzenkast
Archief
Geachte redacteur van de Oncyclopedia Neêrlandica,
SCHRIJF!
  • Oncyclopedia is in staat van beleg. Dat betekent dat de noodtoestand is uitgeroepen. Alle macht aan de admins, die naar eigen goeddunken zullen handelen in het belang der Oncyclopedia en hare aardappeligheid Sophia. Wat dat betekent? Er zijn wat nieuwe admins zonder verkiezingen bijgekomen om de boel schoon te houden zonder afhankelijk te zijn van de admins die in diepe slaap verkeren, bij gebrek aan ridder (m/v) met paard. Sophia save Oncyclopolis.
  • Ook de relatie met 21 juni was van korte duur: 26 juni is nu de vaste partner van onze Hoofdpagina, voor zolang het duurt, natuurlijk (zei Napoleons Bonapartes mama: al: "Pourvou qu'ça doure!").
  • De winnaar van de Herfstkool 2018 is bekend: Lambic voegt met Badminton een vijftiende Pieperster toe aan zijn collectie. Op naar de Winterpeen Lentepieper 2019!
  • De OncyChef is al anderhalve eeuwigheid afgerond, en de jury heeft plechtig beloofd één dezer met een officieel eindresultaat tevoorschijn te komen. De twee in the running gebleven penneridders kijken in ontspannen verwachting uit naar de bevestiging van wat ze eigenlijk al weten, want dat is eigen aan de formule van deze schrijfwedstrijd. In de wandelgangen wordt intussen gefluisterd dat er een tweede editie in de maak ende op komst is... wordt achtervervolgd!
  • Omdat we gek zijn op voorgevels, hebben we een spik-splinter-spnieuwe etalage. HIER is te zien welke artikels de crème de la crème zijn en HIER kunt u helpen de etalage verder vorm te geven.
  • Volgens de automatische teller hebben we 3.075 artikels, maar in werkelijkheid wachten we nog in spanning op het drieduizendste artikel. De exacte hoeveelheid artikelen valt HIER te volgen.
  • Voor de meest ambitieuze kwaliteitscontrole die de Oncyclopedia ooit heeft meegemaakt, worden alle muggenneukers en mierenzifters opgeroepen zich HIER of HIER te melden.

En we beginnen met een schone lei Jonas & Joint? 23 jun 2011 14:33 (UTC)

En dan moet de jarige nog z'n kot schoonmaken :( 't is wat...wacht eens..."Получить сейчас гуся"...kot... кот ... kat... eh...laat maar. Dit wordt bizar O_o Geen archief, tussenhaakjes? laat óók maar O_O R7av.pngoye.·. 23 jun 2011 14:35 (UTC)
Newcookie.gif R7av.pngoye.·.
heeft een cadeau voor je!
Namelijk een lekker koekje.
Eet je het niet helemaal in één keer op?
Gefelicinitileerd! Gevelisiteerd! Fegeliciteerd! Gefeliciteerd! · Fey|Bart · Stortplaats 23 jun 2011 14:42 (UTC)
Gefelicitaart! Cartoonist | Contact | World | 23 jun 2011 15:39 (UTC)
Appeltaart.jpg
Vliegtaart.GIF
Bukken!
... te laat voor de jarige
Jonas


Icons-flag-vl.png LaRiojaVlagske.png Lambic Ptoïng Flag of AST.png Flag of CAT.png 23 jun 2011 20:29 (UTC)

Social media[bewerken]

Ik begrijp dat je ook vind dat we met de Oncy meer aan ledenwerving moeten doen? Ik heb al een keer op het forum zoiets voorgesteld, maar dat is nooit van de grond af gekomen, omdat er niemand was die mee wilde doen. Kunnen wij niet samen iets proberen te regelen? Dan maken we eerst een plan, dan een project, en dan gaan we proberen om anderen over te halen ook mee te doen, desnoods als we al begonnen zijn. · Fey|Bart · Stortplaats 24 jun 2011 11:41 (UTC)

We hebben nu al een officiële facebook en Twitter, ik heb al voorgesteld van een link naar de fb ook op de hp te zetten, dat zal er nog wel van komen dus. Ik weet niet of jij nog ideeën hebt om leden te verwerven, we kunnen ze zeker gebruiken. Jonas & Joint? 26 jun 2011 11:23 (UTC)
Een link van FB op de HP.. meh. Ik vind het wel logischer als ie in de Anonnotice en de Sitenotice komt. R7av.pngoye.·. 26 jun 2011 12:40 (UTC)
Kun je me toevoegen op MSN? Mijn mail staat volgens mij in de contactlijst. · Fey|Bart · Stortplaats 4 jul 2011 12:51 (UTC)
Trouwens, ik zal even op het forum graven of ik wat kan vinden... Nee. Ik kijk later wel nog eens. · Fey|Bart · Stortplaats 4 jul 2011 16:13 (UTC)

Ik heb het stuk over Elio Di Rupo in je naamruimte gezet. De bezem moest na twee weken toch een keer door de onderhoudsruimte heen, en nu zit er geen tijdslimiet op. R7av.pngoye.·. 8 aug 2011 13:08 (UTC)

De groeten vanuit Lasagna[bewerken]

Deelnemer dezes crepeerde in de strijd:
Daarom hier de
Peertjedeaud.jpg
De Gecrepeerde/ Gebakken Peer 2012

Jij zit nu behoorlijk met de gebakken peren, meneerdt! Goesting is lastig te vinden in de perenvelden, en een paar woorden zijn toch écht niet genoeg... met deze Rotte c.q. Gecrepeerde c.q. Gebakken Peer mag je de zomer doorkomen. Namens de jury, R7sig1.pngR7sig4.png, eereN .G .D Oog1a.gif gelrevo en Dit heeft Watje gezegd. Misverstanden daarover hier oplossen.Animalibri1a.gif op 14 jul 2012 23:09 (UTC)

KM3.0[bewerken]

Luitenant Eerste Klasse bij de Oncyclopedische KrijgsmachtDeze gebruiker is Luitenant Eerste Klasse (conbij de Oncyclopedische Krijgsmacht in de orde van Sophia en Oncyclopolis.

In verband met een nieuwe Krijgsmacht zijn de rangen veranderd. De oude rangen zijn niet meer geldig. Vanaf heden gebruik je het KM-sjabloon. Jouw rang is naar eigen onderzoek nu Luitenant Eerste Klasse. Gebruik {{KM|G2}} (indien ik het oude sjabloon nog niet vervangen heb) en zie voor de uitleg wat deze G2 inhoudt hier. Groet van de bot van R7 Polaroyd7 Polaroidlogotje.PNG Staying focused! 28 feb 2013 20:38 (UTC)

Pieperkersjury[bewerken]

Gestreden hebt gij niet, mijnen dierbaren, althans niet op een voor stervelingen waarneembare wijze, doch voelt gij lust om R7² bijstand te verlenen in het beoordelen der inzendingen? Icons-flag-vl.png LaRiojaVlagske.png Lambic Ptoïng Flag of AST.png Flag of CAT.png 21 jul 2018 21:30 (UTC)