Overleg gebruiker:Opzoeken

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoekenGeachte redacteur van de Oncyclopedia Neêrlandica,
SCHRIJF!
  • Oncyclopedia is in staat van beleg. Dat betekent dat de noodtoestand is uitgeroepen. Alle macht aan de admins, die naar eigen goeddunken zullen handelen in het belang der Oncyclopedia en hare aardappeligheid Sophia. Wat dat betekent? Er zijn wat nieuwe admins zonder verkiezingen bijgekomen om de boel schoon te houden zonder afhankelijk te zijn van de admins die in diepe slaap verkeren, bij gebrek aan ridder (m/v) met paard. Sophia save Oncyclopolis.
  • Ook de relatie met 21 juni was van korte duur: 26 juni is nu de vaste partner van onze Hoofdpagina, voor zolang het duurt, natuurlijk (zei Napoleons Bonapartes mama: al: "Pourvou qu'ça doure!").
  • De winnaar van de Herfstkool 2018 is bekend: Lambic voegt met Badminton een vijftiende Pieperster toe aan zijn collectie. Op naar de Winterpeen Lentepieper 2019!
  • De OncyChef is al anderhalve eeuwigheid afgerond, en de jury heeft plechtig beloofd één dezer met een officieel eindresultaat tevoorschijn te komen. De twee in the running gebleven penneridders kijken in ontspannen verwachting uit naar de bevestiging van wat ze eigenlijk al weten, want dat is eigen aan de formule van deze schrijfwedstrijd. In de wandelgangen wordt intussen gefluisterd dat er een tweede editie in de maak ende op komst is... wordt achtervervolgd!
  • Omdat we gek zijn op voorgevels, hebben we een spik-splinter-spnieuwe etalage. HIER is te zien welke artikels de crème de la crème zijn en HIER kunt u helpen de etalage verder vorm te geven.
  • Volgens de automatische teller hebben we 3.087 artikels, maar in werkelijkheid wachten we nog in spanning op het drieduizendste artikel. De exacte hoeveelheid artikelen valt HIER te volgen.
  • Voor de meest ambitieuze kwaliteitscontrole die de Oncyclopedia ooit heeft meegemaakt, worden alle muggenneukers en mierenzifters opgeroepen zich HIER of HIER te melden.

Hoi[bewerken]

Welkom!

18 mrt 2016 20:41 (UTC)

--Opzoeken(Overleg) 25 jul 2016 18:43 (UTC)

Antwoord[bewerken]

Ik heb hier antwoord gegeven op je vraag.

27 jul 2016 00:25 (UTC)

Toetsenbordmishandeling[bewerken]

De doorverwijzingen zijn niet echt nuttig. Waarschijnlijk gaat niemand ze ooit gebruiken en er zit ook niet echt een humoristische waarde in geloof ik. Daarom zet ik er het {{weg}} sjabloon op. Als je goede argumenten tegen deze verwijdering hebt raad ik je aan snel met deze over de brug te komen daar het hoogstwaarschijnlijk niet lang zal duren totdat ze zullen worden verwijderd. HungryTigerGebruiker:HungryTiger/bijdragenVerblijf · Niet Graag voeren 26 aug 2016 13:05 (UTC)

Daarbij zijn dingen als 'qwertyuiop' typisch omdat gewoonweg het rijtje van het toetsenbord afgeroetsjt wordt. Je zou in theorie werkelijk voor alle honderdmiljoenmiljard combinaties een doorverwijzing kunnen maken, maar daar schieten we niets mee op. R7 • Nlicon.png • je maintiendrai • Onicon.png • FAQk 26 aug 2016 17:46 (UTC)