Overleg gebruiker:Willemijntje

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken



Geachte redacteur van de Oncyclopedia Neêrlandica,
SCHRIJF!
  • Oncyclopedia is in staat van beleg. Dat betekent dat de noodtoestand is uitgeroepen. Alle macht aan de admins, die naar eigen goeddunken zullen handelen in het belang der Oncyclopedia en hare aardappeligheid Sophia. Wat dat betekent? Er zijn wat nieuwe admins zonder verkiezingen bijgekomen om de boel schoon te houden zonder afhankelijk te zijn van de admins die in diepe slaap verkeren, bij gebrek aan ridder (m/v) met paard. Sophia save Oncyclopolis.
  • Ook de relatie met 21 juni was van korte duur: 26 juni is nu de vaste partner van onze Hoofdpagina, voor zolang het duurt, natuurlijk (zei Napoleons Bonapartes mama: al: "Pourvou qu'ça doure!").
  • De winnaar van de Herfstkool 2018 is bekend: Lambic voegt met Badminton een vijftiende Pieperster toe aan zijn collectie. Op naar de Winterpeen Lentepieper 2019!
  • De OncyChef is al anderhalve eeuwigheid afgerond, en de jury heeft plechtig beloofd één dezer met een officieel eindresultaat tevoorschijn te komen. De twee in the running gebleven penneridders kijken in ontspannen verwachting uit naar de bevestiging van wat ze eigenlijk al weten, want dat is eigen aan de formule van deze schrijfwedstrijd. In de wandelgangen wordt intussen gefluisterd dat er een tweede editie in de maak ende op komst is... wordt achtervervolgd!
  • Omdat we gek zijn op voorgevels, hebben we een spik-splinter-spnieuwe etalage. HIER is te zien welke artikels de crème de la crème zijn en HIER kunt u helpen de etalage verder vorm te geven.
  • Volgens de automatische teller hebben we 3.087 artikels, maar in werkelijkheid wachten we nog in spanning op het drieduizendste artikel. De exacte hoeveelheid artikelen valt HIER te volgen.
  • Voor de meest ambitieuze kwaliteitscontrole die de Oncyclopedia ooit heeft meegemaakt, worden alle muggenneukers en mierenzifters opgeroepen zich HIER of HIER te melden.

Nickelodeon[bewerken]

Welkom, Willemijntje! Nickelodeon is aardig, maar kan beter. Het opvallendste wat mij in de ogen springt is het gebruik van hoofdletters (eerder een gebrek eraan) bij persoonsnamen - ik heb dat alvast opgeknapt (tezamen met nog wat andere dingen m.b.t. opmaak e.d.), maar verder blijft het artikel bij een kopje 'gevaar' en een stukje over Spongebob. Dit zou je kunnen samenvatten onder de titel Spongebob en niemand zou weten dat dit artikel over Nickelodeon ging. Wellicht kun je wat meer vertellen over de zender zelf, wat hun doel is, waarom ze ooit begonnen zijn en een korte beschrijving in een kleine lijst met kopjes van de programma's die er op uitgezonden worden. Ik zag dat je al de Humorcursus gezien had, mooi!

Overigens, als je afbeeldingen wilt gebruiken, upload ze eerst, maar let wel op: er moet een naar waarheid gekozen licentie op zitten en je moet kunnen aantonen dat je het mag gebruiken (Creative Commons-licenties zijn een goed voorbeeld van afbeeldingen die je kunt gebruiken). Zie ons Uploadbeleid. Succes, R7 • Nlicon.png • je maintiendrai • Onicon.png • FAQk 22 dec 2013 17:35 (UTC)

Ik heb het wadw-sjabloon vervangen door het wiu (Werk In Uitvoering) sjabloon, omdat er toch serieus aan gewerkt wordt. Hou bovenstaande aanbevelingen van Roye7777777 in 't oog, en maak er iets moois van! Icons-flag-vl.png LaRiojaVlagske.png Lambic Ptoïng Flag of AST.png Flag of CAT.png 23 dec 2013 12:50 (UTC)