Politiek

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
      Oeps! Bedoelde je soms discussie? Waarschijnlijk niet...

Politiek is een activiteit die beoefend worden door mensen die meestal van niets weten. Dit soort mensen noemt men politici (Tjonge,wat veel i's!), vooral omdat woorden op -ci om een onverklaarbare reden meer respect schijnen te verdienen.

Politieke partijen[bewerken]

1rightarrow.png Zie Politieke partij voor het hoofdartikel over dit onderwerp.

Politici die van nature aanvoelen dat ze compleet niet overeenkomen hebben de neiging om een zogeheten politieke partij op te richten. Dit geeft hun de mogelijkheid om de onderlinge twisten achter de gesloten deuren van die organisatie af te handelen.

Het eerste beroep[bewerken]

Het is een misverstand dat prostitutie het oudste beroep zou zijn. Politiek is namelijk 2 uur ouder. De eerste prostitue had immers dadelijk een lange rij wachtende klanten die, toen de dame van plezier maar niet kon beslissen over de meest gepaste lingerie, terstond twee politieke partijen oprichtten. Die eerste politieke partijen droegen de welluidende namen: CBS (Celeris et Braca Sericus, vrij vertaald: Zijden slipje en rap wa) en NS (Nudus Semper, oftewel: Altijd Naakt). Naar het schijnt hebben ze toen een driepaartieten-regering moeten vormen met de VVD (Virile Viri Da, oftewel: Geef ons maar virile venten) alvorens aan hun trekken te komen.

OnNieuws OnNieuws heeft een nieuwsartikel over dit onderwerp: Prostitutie blijkt niet oudste beroep

Bekende politici[bewerken]

Zie ook[bewerken]

Kolére, zo'n kort artikel is er nog niet eerder geweest! Misschien kan jij dit artikel nog wat uitbreiden!
Een centimeter of drie zou al een goed begin zijn...