SM

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Hier komt de Spannende Mededeling niet echt aan...

SM staat voor de afkorting Spannende Mededeling

Geschiedenis[bewerken]

Op de 16e dag schiep God de Spannende Mededeling. Dit deed hij, omdat de aarde ondanks dat alles zo saai was. De Spannende Mededeling zorgde voor wat opwinding op aarde. Een Spannende Mededeling is een mededeling die een spannende ondertoon bevat. Deze Spannende Mededelingen vinden dagelijks op Utrecht Centraal plaats, omdat hier nooit altijd veel mensen zijn.

Verslaving[bewerken]

God wist niet dat de mensheid niet bestand was tegen de Spannende Mededeling. Er zijn verslavingen, religies, drugs en treinstations door ontstaan. Als hij dit wel wist, had hij de Spannende Mededeling nooit gestopt.

  • Op treinstations roept een zwoele vrouwenstem altijd een Spannende Mededeling om, zodat mensen die daar zijn spontaan een orgasme kunnen krijgen.
  • Mensen zijn verslaafd geraakt aan de Spannende Mededeling, omdat ze op geen snellere manier dan dit een orgasme kunnen krijgen.
  • Verslaafde mensen hebben een religie opgericht, genaamd het treinreizen. Deze mensen maken een bedevaart door de hele wereld heen om op elk treinstation een orgasme te kunnen krijgen van de Spannende Mededeling die op dat station te horen is.
  • Door de Spannende Mededeling zijn drugs ontstaan. Dit zijn kleine apparaten genaamd mobieltjes.

Religie[bewerken]

Door de Spannende Mededeling is er een geloof ontstaan genaamd SM. Deze mensen die dit geloof volgen zijn uitermate dom en barbaars. Ze slaan alles en iedereen kapot met zwepen en andere pijnlijke middelen. Deze mensen heten treinreizigers

Bedevaart[bewerken]

De zogeheten treinreizigers gaan naar alle stations uit de hele wereld. Hier vind een ceremonie genaamd de Spannende Mededeling plaats waarbij een zwoele vrouwenstem een melding omroept, zoals: "Dames en Heren, de intercity naar Amsterdam heeft een vertraging van 5 minuten". Mensen die op het station staan, worden compleet gestoord, ondervinden een orgasme en gaan vervolgens alles wat los en vast zit kapot slaan. Vervolgens gaan ze verder met hun bedevaart en het volgende station teisteren.

Zie ook[bewerken]