Sandy (storm)

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
OnNieuws OnNieuws heeft een nieuwsartikel over dit onderwerp. Beter nog: een OnColumn over dit onderwerp geschreven door Sandy de eekhoorn zelf genaamd Schande.


WOESJ!
~ Sandy over haarzelf

Is zij vrouwelijk?
~ Iemand over Sandy

Laten we het haar vragen!
~ Iemand anders die antwoordt op die vraag

WOESJ!
~ Sandy geeft antwoord

Sandy is de reusachtige tol die de helft van Amerika van de kaart heeft gevaagd. HEIL!!!

Ontstaan[bewerken]

Nee, dit is geen scheet.

Iedereen weet dat de Wikipedia en Sophia vijanden zijn. Maar wist u, en verschiet niet, we zijn niet verantwoordelijk voor eventuele hartstilstanden of zo, dat de Duivel en God vijanden zijn? En aangezien ze allemaal goden zijn móéten ze natuurlijk weer ruzie hebben... het geschil ging deze keer om de bitterballen die volgens Wikipedia en de Duivel ook met zilveren vorkjes moesten worden geserveerd in de Hemel. Sophia vond van niet en ze wilden net het uit gaan vechten toen God tussenbeide kwam en zei dat ze het uit moesten praten. Daarna gingen ze achter god aan en wanneer ze die in elkaar hadden geslagen merkten dat ze te uitgeput waren om nog tegen elkaar te vechten. Dus begonnen ze te tollen om de winnaar uit te maken. Maar Wikipedia was te klungelig en de tol kwam terecht op de kaart van de aarde (God was waarschijnlijk aan het uitmaken op welke gebieden hij een gom zou gooien). Deze tol verdween en veranderde in een orkaan.

Schade[bewerken]

Wat heeft Sandy toch tegen taxi's?

Sandy zorgde voor veel schade. De helft van New York werd omvergeblazen (inclusief het Vrijheidsbeeld) en meerdere kamikazereporters stierven nog vroeger dan de uitzendingen begonnen. Vele mensen dachten dat de Maya's wat verkeerd hadden gerekend met hun doemkalenderideetjes. Een replica van een of ander belangrijk schip uit de geschiedenis van Amerika werd ook vernietigd, net zoals haar voorganger, dus nu is het nóg meer een historische attractie.

Route[bewerken]

De route van Sandy, alhoewel het meer op een weerbericht lijkt. Alleen nog een Frank Deboosere en hij is compleet.

Sandy begon met haar route in noord Zuid-Amerika (wat redelijk raar klinkt) waarna ze Cuba aanviel, waarschijnlijk omdat ze een voorraadje sigaren wou inslaan zodat ze goed kon gaan roken in New York. Daarna kreeg ze wat dorst en ging ze dus verder langs de oceaan.. En onderweg, onverwacht, kwam ze een andere minder erge storm tegen. Deze storm was echter mannelijk en... Tja, wanneer mannelijk en vrouwelijk bij elkaar komen, danneu... Tja, dan komt er nog eentje bij, laten we het zo zeggen. Net zoals bij spinnen at Sandy daarna de mannelijke storm op... Onderweg kotste ze wat wegens zwangerschap (en dat zijn de gele stippeltjes op de kaart hier links). Dan verwoestte ze New York samen met haar pas bevallen zoontje.

Beweringen[bewerken]

  1. De Mormonen en de Republikeinen zijn het erover eens dat dit een wraakactie is van God en dergelijke tegen Obama's opkomst tijdens de verkiezingen van 2012.
  2. Dat Sandy alle inktvissen wegjaagt rond de Amerikaanse kust, tot men merkt dat daar geen inktvissen zijn...