Schaap

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Terug!
~ Geert Wilders over iedereen die wat te maken heeft met schapen
Lekker.
~ Youssef Al Abdaouhi over schapen
Kan men mij niet opnieuw klonen?
~ Dolly
Waarom is een schaap blij dat die kan lopen? ... Omdat hij dan niet meer lam is...
~ Kapitein Humorloos over schapen en lammen.
Sheepshagger.jpg

Een schaap is een lustobject op vier poten. Het heeft bovendien een staart en in de winter is het voorzien van een lekkere warme vacht gemaakt van wol.

Gebruik van een schaap als lustobject[bewerken]

Schapen zijn voor algemeen gebruik als lustobject (al denkt een ram daar nog wel eens anders over, blijf daarbij dus uit de buurt). Schapen zijn overal waar platteland is, wel te vinden. Meestal staan ze in een wei, of andere plaatsen waar lekker mals gras is te vinden. Het is van belang met laarzen aan de wei te betreden.

Wanneer men een schaap te pakken heeft gekregen, tilt men het beest bij haar achterste op en steekt men de achterpoten in de laarzen, zodat het beest niet weg kan lopen. En neuken maar. Gebruik van een condoom is ten zeerste aanbevolen, je weet immers maar nooit wie er voor je is geweest. Aanrader: Douw het schaap met het hoofd naar de sloot, dan duwt ze terug!

Lammetjes[bewerken]

Lammetjes zijn schapenjonkies. Ze dartelen in de wei, voornamelijk in de lente. Hoe aantrekkelijk deze kleintjes er ook uit zien, het valt ten zeerste af te raden om een lammetje van achteren te pakken. Niet alleen zijn ze veel te klein, de jaloerse moeder zal je ook een stoot verkopen als je aan haar kinderen zit in plaats van aan haar. En anders komt de ram wel in actie om je een ram te verkopen. Ze zijn ook prima om shoarma van te maken.

Zwarte Albinoschapen[bewerken]

Naast de veelvoorkomende witte schapen bestaan er ook zwarte albino schapen. Deze schapen zijn het ideale lustobject. Dit komt omdat ze niet alleen een lekker nat gaatje hebben, ze laten ook leuke en erotische filmpjes zien. Hierdoor kan je lachend klaarkomen, wat voor velen het nirvana is. Voordat je een zwarte albinoschaap echter van achter kan pakken moet je hem/haar eerst verleiden met een liefhebbende blik. Als je deze goed hebt gedaan zal het schaap meteen zichzelf overgeven aan je.

Maaike's gevoelige gedachten over schapen[bewerken]