Breaking News

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoekenDit artikel maakt deel uit van OnNieuws, de gratis kwaliteitskrant die alle andere overbodig maakt.


23 april 2017


Eindhoven- Ter afsluiting van het teleurstellende seizoen van PSV wil men op de club zelf activiteiten gaan organiseren. Dit om het seizoen toch met voldoening af te sluiten. De supporters kunnen zelf hun ideeën insturen.

Inmiddels zijn er al een paar leuke ideeën binnengekomen. Zo willen de supporters alle spelers van PSV naar Eindhoven laten komen. Er zullen vervolgens een aantal openbare executies worden uitgevoerd. Ook zullen een aantal supporters die zich hebben misdragen op het PSV-veld worden berecht.

Natuurlijk zullen er ook een aantal leuke dingen plaatsvinden. Er zal een high-tee plaatsvinden waar alle supporters wapens en vuurwerk kunnen maken. Een aantal leden van de technische staf van PSV zal persoonlijk door de supporters uit de club worden gegooid.

Ook zullen de supporters van PSV een record gaan proberen te verbreken. Ze gaan proberen om de grootste polonaise ooit te maken. Voor de verandering gaan ze dit doen op house-muziek.

Nog steeds komen ideeën binnen. Deze worden zorgvuldig uitgekozen door de directie. Op 19 mei zal het evenement plaatsvinden op het PSV-veld in Eindhoven.

Meer OnNieuws