John

Uit Oncyclopedia
(Doorverwezen vanaf Sjonnie)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Johnnen, ook wel "Johnnies" genoemd (in Vlaanderen) of "Sjonnies" (in Nederland), zijn een speciale afdeling van de Homo Sapiens, vooral voorkomend in de meer gedegenereerde gebieden van de westerse samenleving.

Wat zijn het?[bewerken]

Thhouse.gif

Wetenschappers zijn nog altijd niet zeker wat ze precies zijn, maar over een paar dingen komt er al wat meer duidelijkheid. Deze soort leeft in kuddes en kan niet zelfstandig overleven. Ze zoeken steeds een soortgenoot. Ze planten zich ook zeer snel voort. Ze maken spastische spring- en schopbewegingen. Dit doen ze op vreemde geluiden die steeds gecoverd zijn. Men kan echter maar niet ontdekken waaróm juist. Er zijn veel mogelijkheden hiervoor bedacht, waarvan de meest aannemelijke is dat het de bedoeling is hiermee vrouwtjes te imponeren.

Kenmerken[bewerken]

Deze soort is makkelijk te herkennen. Ze zijn in groepen te vinden met hun brommers in parken, discotheken en dergelijke locaties. Als je ze niet meteen ziet, zul je hun gsm's horen terwijl ze het tegen elkaar opnemen met hun gespring en gehuppel. Ze zijn opvallend gekleed en hun haar blinkt in de zon. Sommigen beweren dat het een geestelijke sekte is die onder leiding staat van ene Patrick Jumpen. Maar deze conclusie is nog niet bewezen, onderzoekers zijn er volop mee bezig.

Hoe word je een John?[bewerken]

We beginnen onderaan bij de voeten. Er zijn vele mogelijkheden. Je kunt beginnen met de witte sportsokken waar de broekspijpen worden ingestoken en de witte sportschoenen met veren eronder om de verleidingsdans te bevorderen (ook wel bekend als "Air Max"). De tweede mogelijkheid is de witte sokken met de "instapsloefkes" die je waarschijnlijk wel ergens in Antwerpen zult vinden (het is aangeraden deze in het wit te nemen).

Bij de broek heb je twee keuzes.

  1. Ben je meer het sportieve, strakke type, dan kun je kiezen voor de blauwe trainingsbroek, het liefst té kort en met een spannende elastiek.
  2. Ben je niet zo sportief, maar gebruik je liever je dierlijk instinct, dan kun je gaan voor de "te lichte jeansbroek". Pas op, er is één voorwaarde. Hij moet veel te hard spannen bovenaan net onder de heupen.

Voor het T-shirt hoef je niet ver te zoeken. Zoek een strak zittende shirt in zwart, wit of roze (aangeraden) met gouden blinkende letters. Om het zichzelf gemakkelijk te maken hebben ze op elk shirt dezelfde tekst staan: "De Puta Madre 69".

Dan het haar. Koop een voorraad potten gel voor een halfjaar, en ga voor de spiegel zitten. Ga met je hele hand in de pot en smeer al het haar schuin naar boven. Je kunt er je eigen creaties mee maken. (Vooraan naar beneden gekamd en achteraan rechtgezet, enzomeer.) Een voorbeeld van het haar valt op deze site te bezichtigen. Vervolgens laat je een oorbel schieten, het liefst een met een valse diamant in het rechter oor of in beide. Magneetoorbellen zijn aangeraden. Als afsluiter neem je een pet en zet je hem bovenop de hoogste pieken van je haar. LET OP, de pet moet het strakke kapsel zo min mogelijk raken om de strakheid niet te verpesten.

Zie ook[bewerken]