Kop met soep

Uit Oncyclopedia
(Doorverwezen vanaf Soep)
Ga naar: navigatie, zoeken
Een kop met soep, in een kop.

We vonden "Kop een soep" al zo'n vage vertaling voor dit product...
~ NMGA over Kop met soep.

Vier uur, tijd voor een kop met soep! An die arbeit! Verder! Nu! Niet! Meer! Stoppen!
~ Een verslaafde over Kop met soep.

Kop met soep is een Nederlandse drug, ontworpen door het NMGA (Nederlands Ministerie van Geheim Agenten). De naam "kop met soep" is vrij vertaald van een Amerikaanse merk. De drug is bedoeld om burgerlijke mensen en ambtenaren aan het werk te houden. Het is wetenschappelijk bewezen dat bepaalde stoffen in deze "soep" de drang om te stoppen met werken, en de drang naar huis te willen, aanzienlijk verminderen. Hierdoor zullen de mensen langer doorwerken en zodoende op die manier meer geld verdienen, waardoor de overheid hierdoor dus meer belasting kan binnen halen.

Werking[bewerken]

Winniedepoe1a.jpg Dit artikel gaat helemaal nergens over.
Leuk he?De werking van kop met soep, is over het algemeen vrij simpel: het menselijk lichaam kan maar een bepaald aantal uur hard werken. lichamelijke hormonen maken op den duur een stof in de hersens aan die de mens doet denken naar huis te willen en dus te stoppen met werken. Zodoende, komt de kop met soep in een kartonnen bekertje (of mok) die wordt ingenomen door het te drinken. In de "drug" zit een bepaalde combinatie van hormonen en stoffen die vooralsnog nooit zijn vrijgegeven. Wat men overigens wel weet, is dat deze stoffen de drang naar huis te gaan verminderd, dan wel niet doet verdwijnen. Dit komt door een stof in de hersens die de kop met soep aanmaakt, die men een ongelofelijke aansporing geeft om verder te werken. Uit vele onderzoeken op mensen die overleden zijn aan overspanning hebben wetenschappers kunnen concluderen dat in veel van deze gevallen "kop met soep" een rol gespeeld heeft bij het lugubere einde van deze mensen.

Verspreiding[bewerken]

Het NMGA verspreidt deze drugs op een zeer slimme maar achterbakse manier. Door met voor de mens zeer aantrekkelijke reclames de Nederlandse televisie en radio-omroepen te domineren, willen zij alle werknemers, werkgevers en tegenwoordig zelfs te thuiszittende mensen overhalen tot het consumeren van dit goedje. Er is bewezen dat als de mens dit eenmaal een keer heeft gedaan zeer moeilijk van de kopjes met soep af kan blijven. Vervolgens hebben zij apparaten ontworpen die, als je hiervoor bereid bent te betalen, je een kopje met deze soep verschaffen. Maar zoals wereldwijd bekend is, hebben drugsverslaafden geen moeite om aan geld te komen om hun fix te krijgen.

Het einde der tijden[bewerken]

Er zijn wetenschappers, geleerden en zelfs bepaalde soorten profeten die voorspeld hebben dat de uitvinding van dit geheime wapen, het einden der tijden, voor de mens zou kunnen betekenen, omdat er zeer zelden gevallen zijn dat mensen ooit afkicken van deze drug. Echter zijn hiervan duizenden gevallen van mensen die door overmatig gebruik hiervan zo overspannen raken dat ze zich letterlijk het graf in werken. De voorspellingen zeggen dat als alle werkende mensen hieraan ten prooi zijn gevallen, er een zeer grote kans is dat ze de rijst in de dropvliegtuigen naar de derde wereld, zullen vervangen door pakken met "Kop met soep", in de hoop dat deze mensen zoveel zin krijgen om te werken dat zij de verlaten werkplaatsen in het westen massaal zullen overnemen. Als ook deze laatste populatie met mensen ten prooi zal vallen aan de drug, zou dit wel degelijk het einde van de mensheid betekenen. Er zijn zelfs gevallen bekend van rotstekeningen van de oermens die een goedje verwarmt boven het vuur, dat erg lijkt op soep. ook hebben de wat verder ontwikkelde Imca's en oude Grieken hierover wat duidelijkere afbeeldingen achtergelaten.

Kop-met-soepverslaafdheid[bewerken]

De "Kop-met-soepverslaafde" , in de volksmond beter bekend als soepjunks, zijn vrij simpel te herkennen. Ze dragen vrijwel altijd de geur van soep bij zich, gedragen zich als zombies en hebben soepvlekken in de mondhoeken.

Symptomen van verslaving:

  • Honger naar "Kop met soep";
  • Het voortdurend denken hieraan;
  • Het verlangen krijgen bij het ruiken van de geur van soep;
  • Geld stelen om dit product massaal in te slaan;
  • U als een zombie voelen.

Afkickklinieken[bewerken]

In Nederland zijn er enkele afkickklinieken ontworpen met specialiteit op het gebied van "kop-met-soepverslaving". Zowel bekende, op de kaart en media weergegeven klinieken, als strikt geheime klinieken. De strikt geheime klinieken zijn lastig te bereiken en er valt alleen mee in contact komen als één van de werknemers daar jou benaderd. Geheime klinieken zijn in het begin van 2010 opgekomen, als gevolg van het feit dat de NMGA maatregelen nam toen ze hoorden van deze klinieken. De NMGA gaat deze behandelingen namelijk tegen door in deze klinieken "kop met soep"-apparaten te plaatsen. Deze klinieken staan hier volkomen machteloos tegen over omdat in de Nederlandse grondwet een zeer zware straf - nl. een taakstraf van 90 uur - staat, op het verwijderen, of buiten functie brengen van alle vormen van "kop met soep"-apparaten. Als gevolg hiervan zijn dus de "geheime" klinieken ontstaan, die zich vestigen in grotten, bossen, jungles en soortgelijke plaatsen over heel de aardbol.

Zie ook[bewerken]