Sonic X

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
... en hij weet ook zo goed waar hij heen moet!
~ Jos Verstappen over Sonic X
Sodeknetter, wat gaat die hard!
~ Olav Mol over Sonic X
De paspoortfoto van Sonic X

Sonic X is een echte superheld, waar iedereen van houdt. Geen probleem zo gek of moeilijk en Sonic X weet er wel raad mee. Sonic X, in het jaar 2000 geboren, was al vanaf zijn eerste dag met bewegen en sporten bezig en al snel zagen zijn ouders dat hun zoontje speciaal was, toen hij met twee maanden al in de gordijnen hing. Melk heeft Sonic X nooit gedronken, voor hem was het Red bull en koffie. Op twee-jarige leeftijd wist Sonic X voor het eerst de wereld te redden door Wim Kok te laten verliezen. Zodoende kon Balkenende zijn plaats innemen en werd Nederland gered van de ondergang.

Geboorte[bewerken]

Het was een zware bevalling.

Het was 15 februari 2000 dat Sonic X werd geboren. Het was meteen al raar, want Sonic X werd niet op de normale wijze geboren, maar kwam te voorschijn uit het hoofd van Tammo, die al enige tijd last had van zijn hoofd. Na twee weken van uitzinnige hoofdpijn, want Sonic X scheen al flink te schoppen en watertrappelen onder het hoofddeksel van Tammo, klonk er een enorme knal op in de eetzaal van oppergod Wubbo en opeens was daar opeens de kleine maar toch al zeer drukke Sonic X. Wat voor soort wezen Sonic X is, weet niemand precies. hij weigert nog steeds een DNA test te doen. Veel mensen vermoeden dat hij een vreemd soort egel met ADHD is.

Heldendaden[bewerken]

Dat Sonic X een superheld is, zal niemand verbazen, maar er zijn er maar weinig die echt weten hoe belangrijk hij is bij het bewaren van de vrede tussen Nederland en Nigeria en hoe Sonic X er voor zorgt dat er elk jaar toch weer veel uien geoogst kunnen worden en de spreeuwen weer een goede plek kunnen vinden om hun nest te bouwen.

Uitdrukkingen, spreekwoorden en gezegdes over Sonic X[bewerken]

  • De appel valt niet ver dan de boom: afgeleid van de uitspraak die oppergod Wubbo toen deed: "De zoon valt gelukkig niet ver naast zijn vader."
  • Racekak: op de Sonische manier naar de wc gaan.
Superlogo.JPG
Superhelden en handelsreizigers

Ab Klinkman · Alvaman · Antic Cafe · Badman · Balkenendeman · Brugman · Clovis · Columbus · De Cock · El Cid ·
Frans Bauer · Groene Baron · Hoe: word je een superheld? · Jan · Kapitein · Kapitein Brazil · Kapitein Iglo
Kapitein Onduidelijk · Kapitein Onzinnig · Kapitein Overduidelijk · Kapitein Oxymoron · Kapitein Paradox
Kapitein Zeppos · Koksmutsman · MegaMark · Montignac · Baron von Münchhausen · Napoleon Bonaparte · Nederlands · Piet Huysentruyt
Qwop · Robin van Persie · Sherlock Holmes · Sonic X · Spider-Woman · Superman · Tijd · Übermensch · Willem Wever