Sophiair

Uit Oncyclopedia
(Doorverwezen vanaf Sophiair)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
      Oeps! Bedoelde je soms OnNieuws:Andere bedrijven gaan eraan maar Sophiair blijft bestaan!? Waarschijnlijk niet...

Deze Advertentie maakt deel uit van OnNieuws, de gratis kwaliteitskrant die alle andere overbodig maakt.Onze Boeiend 191 Nightmareliner die vers uit de fabriek komt in topconditie!

Sophiair is het nieuwe luchtvaartbedrijf dat haar rampentoestellen vliegtuigen weer ergens naartoe stuurt. Als u met ons meevliegt hebt u ontzettend veel keuze uit verschillende vluchten over de hele wereld. De ruimte komt nog. Wij staan vooral bekend door onze "Eerst de appeltaart, dan de klant" garantie. D.w.z.: er is meestal wel vertraging. Maar in ruil daarvoor krijgt u een goede vlucht van ons...CADEAU! De keuze is zo enorm dat wij de beste er maar uithalen:

 • Verrassingsvlucht - Een vlucht naar een bestemming die geheim wordt gehouden! Des te leuker voor u! €250,- per ticket.
 • l'Europevlucht - Zit u nou in een snikhete oven van een Sahara en wilt u daar nou weg? Dat kan heel snel met onze toestellen (zie logo) en dat voor maar €225,-. Een spotprijs!
 • Klappertandvlucht - Een coole vlucht naar het meest zuidelijke puntje van onze aardbol voor een koele prijs. €225,- + Sneeuwballenbelasting.
 • Sterren en strepen vlucht - Ooit naar dat geweldige land gewild (volgens hen)? Dat kan nu alweer na de ramp van een van onze toestellen die neergestort is in een rivier daaro. Tickets voor alle andere spectaculaire rampen zijn voor €450,- te krijgen. (Zonder rampen €250,-)
 • Zengzaovlucht - Ooit die geweldige smaak van banzaipasta of loempia's willen genieten? In Azië kan dat (vooral met ons)! u krijgt hierbij gratis lessen in een vechtsport naar keuze (mensen met reuma adviseren om ietwat rustiger aan te doen). En dat voor maar €275,-

Onze toestellen[bewerken]

Wij van Sophiair hebben eens even goed gewinkeld waarbij veel vliegtuigtoestellen en kilo's appeltaart het winkelwagentje ingingen. Tot nu toe hebben wij voor u heel veel comfort te bieden en ontzettend veel overheerlijke appeltaart met slagroom!

 • 30 OnFly.56's
 • 20 OnFly.57's
Een van onze vliegtuigleveranciers. Maar wat boeit het?
 • 5 Looden Zeppelins
 • 15 Boeiend 191 Nightmareliners (zie logo)
 • 5 Boeiend 131's
 • 5 Airbus AAAAAAAAA380's
 • 20 Airbus AAAAAAAAA320's
 • 100 Apportchie helicopters
 • En een aantal oude bombardeerkisten.

Onze visie[bewerken]

Wij willen ons aan de wereldtop meten en laten zien wat wij kunnen. Dit kunnen wij alleen met u als u met ons meevliegt! In ruil daarvoor garanderen wij u appeltaart en zeer goede beenruimte. Over het comfort valt niet te klagen, en dat u een ontspannen vlucht krijgt spreekt voor zich. Bij elke vlucht hebben wij wel vertraging, want onze piloten en assistenten willen ook even genieten van de appeltaart. Hierdoor vliegen zij beter zodat u zeker kunt zijn dat u een uitstekende vlucht vliegt zoals u nog nooit had gevlogen en dat u het nooit meer zult vergeten.

Meer info[bewerken]

Kijk ook eens op onze website: www.sophiair.com die wellicht niet meer in de lucht is wegens werkzaamheden en u kunt niet meer bellen met 0800-35632787 omdat onze monteur met dienst de hele telefoonkabel heeft gemold. En zeker niet faxen omdat we geen faxapperaat hebben. Maar wilt u toch nog even in contact komen, ga dan naar Oncyclopolis airport of stuur een brief daarheen. Meer kunnen wij helaas niet doen omdat ons personeel nog geen appeltaart gehad hebben.

Sophiair. Vliegen is weer een avontuur.

Zie ook[bewerken]