Talpa

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Talpa was een Nederlandse stoorzender schoolzender van de Universiteit van Amsterdam.

Ontstaan van de Talpa[bewerken]

Deze twee valse nichten zie je het meest op Talpa

Talpa was ontstaan in een duistere kelder van de Universiteit van Amsterdam. Het was oorspronkelijk bedoeld om te dienen als de schoolzender. Omdat het zo een groot succes was en zij alle rechten op het voetbal hadden gekocht, werden zij genoodzaakt om over de kabel uit te zenden. Hierdoor hebben de bedenkers van Talpa (ome Henk en Ali B) veel BN-ers over gekocht. Het is nog altijd een mysterie hoe zij Gerard Joling, Gordon, Sesamstraat, Rene Froger, Roger Daltrey, Tina Turner en de AIVD zover hebben gekregen om voor hun te werken.

Opspraak over Talpa[bewerken]

Er is veel opspraak geweest over Talpa. Dit omdat zij alle programma's overkochten van andere zenders.

Drugsgebruik op Talpa[bewerken]

Ome Henk was vroeger een die-hard drugsgebruiker met als gevolg dat hij drugs goedkeurt. Wij in dit prachtige Nederland vinden dat niet kunnen en hebben ome Henk dan ook aangeklaagd. Tijdens de rechtszaak kwam ook aan het licht dat hij, samen met Michael Jackson, Kinderen zou hebben verkracht in de wc van een McDonald's. Dit was de reden dat Ali B hem ontsloeg.

Reclames op Talpa[bewerken]

Dit soort reclames zie je alleen op Talpa

Talpa heeft een reguliere zendschema. Iedere 5 minuten een reclameblok van 15 minuten. Zelfs tijdens het voetbal wordt er gebruik gemaakt van deze regel, ondanks dat men hierdoor slechts fragmenten kan zien van de wedstrijd. Opmerkelijk aan de reclames van Talpa is dat zij een reclame voor een bepaald programma, tijdens het programma uitzenden. De reden hiervoor is dat Talpa te weinig reclames heeft gemaakt om de vele reclameblokken op te kunnen vullen.

Muziek op Talpa[bewerken]

Er wordt veel emomuziek gedraaid op Talpa. Dit wordt gedaan omdat dat de enige genre is zonder copyright en de eisen van hun publiek vervult. Talpa heeft onlangs een nieuw muziekprogramma gestart, Singing with the Stars. In dit programma kunnen alle emo's van Nederland zingen met hun favoriete emo-ster die nog geen zelfmoord heeft gepleegd.

Grote Daden van Talpa[bewerken]

Talpa heeft, ondanks hun impopulariteit, veel misdadige grote daden gedaan.

  • Ze hebben Jack Spijkerman overgekocht.
  • Ze hebben Gordon overgekocht.
  • Ze hebben alle voetbalrechten gekocht.
  • Ze hebben emo zijn weer cool gemaakt.
  • Ze hebben koekjes gebakken voor de overlevenden van de tsunami van moslimstrijders.

Deze daden lijken dan wel niets te betekenen, ze hebben veel uitgemaakt oor de levenswijze van de mens. Zo ziet de mens nu veel meer reclame, veel meer emo's en veel meer voetbal met slap commentaar.

Ondergang[bewerken]

Ja, tijd is geld en er was steeds minder tijd voor Talpa, dus ook minder geld. De naam werd tijdelijk veranderd naar "Tien", maar de bedrijfsnaam bleef Talpa. Toen uiteindelijk NOS tevoorschijn kwam met een zakje geld om de uitzendrechten voor voetbal van Talpa af te pakken, liepen de kijkcijfers zo ver achteruit dat ze in een situatie terecht kwamen dat heel lief de fiscus aankijken ook niet meer hielp. Talpa ging failliet en Geer en Goor kregen ruzie.