Teddybeer

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Het typische beeld van een teddybeer...

Teddyberen zijn schattige, kleine pluchen beestjes die niemand kwaad zullen doen... Of wel?!

Hoe worden teddyberen gemaakt?[bewerken]

Het is niet zeker waar de teddybeer vandaan komt. Men zegt dat ze vanuit het Troetelbeertjesparadijs naar de Aarde toe komen om daar voornamelijk kleine kinderen blij te maken met hun onweerstaanbare schattigheid. Andere bronnen melden dat het met watten gevulde knuffeltjes zijn die in de hel worden gefabriceerd. Wanneer ze werkelijkheid uit de hel komen kan dit niet veel goeds betekenen, dus blijf vooral uit de buurt van deze schepsels.

De feiten[bewerken]

Recente onderzoeken[bewerken]

Uit recente onderzoeken blijkt dat er meer mensen worden aangevallen door teddyberen dan door echte beren. Natuurliefhebbers zijn over het algemeen blij met dit onderzoek, omdat zij altijd al achter het feit staan dat beren helemaal niet zo agressief zijn als wij denken. Ze eten vooral veel planten en het enige dat ze daarnaast eten is vis. Mensen verwarren echte beren echter vaak met teddyberen, die duidelijk veel gevaarlijker zijn.

De verdwijning van mensen[bewerken]

Wanneer er een persoon vermist is, wordt er vaak niet gekeken naar de kleine details, als teddyberen. Want teddyberen kunnen toch geen mensen kwaad doen? Het gruwelijke feit is dat de meeste mensen ooit wel met een teddybeer in aanraking zijn gekomen, ook mensen die ooit verdwenen zijn. Zouden deze teddyberen daar iets mee te maken kunnen hebben? Een bewijsbaar feit is dat teddyberen vaak juist NIET worden ontvoerd. Zou daar meer achter zitten?

Ogen des doods[bewerken]

Sommigen zeggen weleens dat schattigheid kan doden, misschien is dat ook wel zo. De van knopen gemaakte oogjes van teddyberen lijken erg onschuldig, en daar zit het gevaar. Je verwacht namelijk niet dat deze zelfde teddybeer je, als je jezelf omdraait, kan bespringen en je aan kan vallen. Vraag is wel hoe een teddybeer in staat kan zijn, gezien zijn/haar grootte, de controle over een volwassen mens kan krijgen. Geef daarom kleine kinderen NOOIT MAAR DAN OOK NOOIT een teddybeer, want die zijn wel beïnvloedbaar door deze verraderlijke wezentjes. En neem zeker NOOIT een EXTRA LARGE TEDDYBEER!!

Mijd kermisstandjes[bewerken]

Ga NOOIT, maar dan ook NOOIT naar een altijd prijs-kraampje op de kermis om daar een teddybeer te winnen. Wanneer je genoeg punten scoort kan je zomaar naar huis gestuurd worden met een GROTE teddybeer. En wanneer je die in huis haalt, is er eigenlijk nog onbekend wat er daarna gebeurd. Maar ik zou maar uitkijken...

Teddybeer Horrormovie[bewerken]

In 2012 kwam de film Ted uit. Een zogenaamde Amerikaanse komedie, maar eigenlijk is het een brute horrorfilm. Want het hele verhaal gaat namelijk, houd je hart vast, jawel, over een TEDDYBEER! Ze proberen je bij het kijken van deze film te laten lachen, maar eigenlijk begin je een liefde en een zwakheid voor teddyberen te ontwikkelen. Door de harde humor proberen ze een groot publiek aan te trekken door de associatie met troetelbeertjes te vermijden en op deze manier weten ze ook de ware aard van deze film te verbergen achter een volwassen laag van kijkwijzeritus. Wetend dat kinderen, die eigenlijk te jong zijn voor deze film, toch wel gaan kijken omdat de film over een teddybeer gaat. Maar vergis je niet, de film is een val! Niet kijken, of je zet je leven op het spel! Zelfs geen trailers opzoeken:[1] Dank u wel!

Laatste feit[bewerken]

Wanneer u dit artikel niet serieus neemt en je achterom kijkt, staat er geen teddybeer achter je, maar wel die gast die zijn geld terug wil.

Kijk hier![bewerken]

Zie ook[bewerken]