Islam

Uit Oncyclopedia
(Doorverwezen vanaf Terrorisme (religie))
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Halal-logo.gif هذا مادة هلل

Deesje artikel isj Halal


Het symbool van de waslam.

Islam? Heb ik niet bedacht hoor.
~ God over Islam.

Concentratie, deportatie en exterminatie.
~ Rita Verdonk over Islam.

In Soviet-Rusland: Gebouw blaast jou op!!!
~ Donald trump over islam

Islam (Nederlands: Is Lam vroeger dacht men dat het verbasterd Engels was - is lame ) (later waslam) staat voor mensen die gehandicapt zijn in een deel van het lichaam. Mensen in rolstoelen zijn het grootste voorbeeld hierover, aangezien ze compleet lam zijn in de benen. Islam moet niet verward worden met Waslam en Wordtlam. De laatste twee zijn namelijk van een totaal andere aard dan de islam.

Men moet ten alle tijde islamitische mensen helpen wanneer ze bijvoorbeeld de straat willen oversteken of een vliegtuig willen kapen. Dit kunnen ze namelijk niet zelf, aangezien ze vaak in de rolstoelen zitten en daardoor minder bewegingsvrijheid hebben. Veel islamitische mensen hebben last van zelfmoordneigingen, omdat ze nooit meer bepaalde dingen kunnen verrichten. Vaak haten ze ook nog eens de Waslamitische mensen omdat zij vroeger ook bij de islamieten hoorden. Islamieten plegen dan zelfmoord door hunzelf op te blazen. Op een ingenieuze wijze houden ze hun scheten binnen (moet haast wel als je de hele dag op je kont zit) en vindt er spontane ontbranding plaats op het juiste moment wanneer ze dichtbij waslamieten zijn.

Een typische wordtlamiet. Aan de gezichtsuitdrukking kan men aflezen dat het niet lang zal duren voordat hij een werdlamiet wordt.

Wordtlamieten zijn geboren met een extreem laag IQ. Het duurt dus ook niet lang voordat ze iets doms uithalen, door bijvoorbeeld mee te gaan met de vriendenclub van de Taliban waar het er soms ruig aan toe gaat. Wanneer het iets te ruig is dan converteert de wordtlamiet naar islamiet.

Verspreiding Islamieten[bewerken]

Veel mensen uit Absurdistan worden geboren als wordtlamiet. Ongeveer 80 procent van Absurdistan is namelijk wordtlamiet. Wanneer een wordtlamiet islamiet wordt, verhuist het naar Mofrika om daar bij de wereldberoemde Gestapo te gaan. Waslamieten zijn uiterst zeldzaam. Er zat vroeger een grote kolonie in New York, maar na de Golfoorlog in 2001 was er vrijwel niks overgebleven van de waslamitische populatie. waslamitische vluchtelingen schuilen nu op plekken waar islamieten niet komen, namelijk bij varkensstallen (islamieten zijn doodsbang voor de gekrulde beesten. Het zijn hun aartsvijanden vanaf de geboorte). Het begon zich uiteindelijk nog meer uit te breiden toen de typisch islamitische gerechten als shoarma, pitabroodjes en andere voedselwaren die halal waren, op de markt kwamen.

Oorsprong Islam[bewerken]

Vraagteken.png
Wist je dat...
  • ...in Mofrika er toernooien worden gehouden tussen islamieten en Varkens.
  • ...mensen islamieten mijden omdat ze een kort lontje hebben.
  • ...het niet slim is om in dezelfde wolkenkrabber te gaan wonen als een Waslamiet.

Velen van de islamitische mensen zijn zo geboren. Dit komt omdat de ledematen vast bleven zitten in de moeder tijdens de geboorte. Met veel getrek en gemor komt het kind dan eindelijk vrij, maar het kwaad is al geschied; de ledematen die achter bleven zijn lam geraakt. Verder ontstaan islamieten ook uit wordtlamieten. Sommige mensen noemen deze mensen ook wel nep-islamieten of werdlamieten. De islamiet en de Werdlamiet kunnen niet goed met elkaar opschieten. Geruchten gaan rond dat het niet Islamieten maar Werdlamieten waren die verantwoordelijk zijn voor het instorten van de Twin Towers tijdens de Golfoorlog.

Historie Islam[bewerken]

Islam was een vrij nieuw begrip in de twintigste eeuw. Daarvoor gaven ze namelijk altijd op wanneer de islamiet vastzat bij de geboorte, maar na de Eerste Wereldoorlog automatiseerde mensen de ziekenhuizen, zodat de vastzittende baby er met robots uit werd gehaald. Dus toen een paar islamieten eindelijk leefden en de wijde wereld inrollen, kwamen er veel problemen tevoorschijn. Zo eindigde menig islamiet bij de slager, om vervolgens als lamsvlees doorverkocht te worden. Dit is een direct gevolg van miscommunicatie tussen herder en slager.