Terrorist

Uit Oncyclopedia
(Doorverwezen vanaf Terroristen)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Let goed op; ik doe dit maar één keer voor!
~ Docent van het vak "Zelfmoordaanslagen 101" op de terroristenopleiding.

Jullie zijn allemaal kaolo zionisten.
~ De door UWV niet-afgekeurde straatmarokkaan met een uitkering over deze.

Terroristen zijn de minst kwaadaardige ondersoort van de Homo Sapiens (Mens). Terroristen worden meestal als schattig en vredelievend gezien. Zeer aaibaar (vooral als ze een baard hebben). Zeer idealistisch van aard en tegenwoordig bereid om hun leven te geven als daar bijvoorbeeld de winkelsluitingstijden door verruimd kunnen worden.

Bekende terroristen[bewerken]

Een terrorist!

Bekende terroristen zijn

  • Ali C,
  • Binair Loading. Terrorist die bekend staat om zijn grote vredelievenheid en vrijgevigheid. Eén van de grondleggers van Live8. Verder verworf hij grote bekendheid met zijn acties tegen hoge gebouwen en vervuilende marineschepen. Binair Loading is de directeur van de terroristische groep AlSchietDaar. Deze groep zet zich breed in voor de zielige dikke kindjes van Amerika.

Geschiedenis[bewerken]

Terreur zaaien is altijd een lievelingsbezigheid van terroristen geweest, maar terreur oogsten, daar hebben ze wat minder mee.

Tegenwoordig voeren ze vooral actie tegen

  • gebouwen die hoger zijn dan een moskee
  • de overbevolking in de Westerse Wereld
  • de verkoop van ongezonde snacks zoals die van Coca Cola en McDonald's.

Op 11 september 2001 lanceerden ze een grote reclamecampagne met als motto:

  • Verbeter de wereld, vernietig jezelf.

Anonieme terroristen van AlSchietDaar kochten een zeppelin en wilden daarmee campagne voeren in Amerika om president Bobo BushBush af te zetten die voor het voeren van te dikke Amerikanen is. De campagne liep niet helemaal zoals gepland; de zeppelin werd neergehaald door een vliegtuig van BushBush en stortte neer in het WTC, een oud monument voor de oprichter van de WC. Uiteindelijk liep het toch nog goed af, dit project leidde namelijk tot de vetverbranding van duizenden te dikke Amerikanen die de hele dag op de wc zaten in het WTC.

Sesamstraat[bewerken]

120px-OsaPot.png

Er wordt van terroristen gezegd dat ze een grote fan zijn van Sesamstraat. In het officiële logo van terroristenorganisatie AlSchietDaar heeft dan ook Pino in hun vlag. Er wordt beweerd dat hele stammen terroristen wonen in Sesamstraat die wachten op hun profeet. Men zegt dat dit een klein varkentje zou moeten zijn dat ooit terug zal keren naar Sesamstraat om de terroristen van het terreurbewind van de Amerikanen te bevrijden.

Niet te verwarren met[bewerken]

Terroriseer me!
  • Horroristen - zijn liefhebbers van Horror-films
  • Toeristen
  • Humoristen - mensen die denken grappig te zijn. Velen daarvan smeden geheime "grappige" complots op de site die wij het meest haten; wikipedia. Vele terroristen zijn dan ook voor het uitroeien van zogeheten "grappenmakers".
  • Nudisten- mensen die denken cool te zijn door in hun blootje te lopen. Ze zijn hierdoor een makkelijk doelwit voor terroristensnipers.

Wat te doen bij terrorisme of een terroristische dreiging[bewerken]

Omdat men niet altijd weet wat men kan doen bij terrorisme heeft de AIVD een brochure uitgebracht met daarin dingen die je kan bij terrorisme. Om dit zo duidelijk mogelijk te houden heeft de AIVD er tekeningen bij geplaatst.

Tekening Beschrijving
Hs building.gif Als u aan straling bloot hebt gestaan, wees dan voorzichtig. Het kan zijn dat u twee keer zo groot bent geworden, zodat u uw hoofd kunt stoten.
Hs explos.gif Ziet u een nucleaire explosie? Blijf dan niet doorrijden. U kunt verblind raken of dood gaan en in een rijdende auto kan dat ongelukken veroorzaken. Rijd ook niet naar de ontploffing toe. Het uitzicht is waar u bent al mooi genoeg. Parkeer in plaats daarvan de auto langs de weg en snuif diep de heerlijke geur van verbrand vlees in.
Hs desk.gif Raak niet in paniek als uw dak naar beneden komt vallen. Ga onder een tafel zitten en bevredig uzelf oraal.
Hs desk2.gif Mocht dit laatste niet gelukt zijn, dan zult u waarschijnlijk de komende 4 jaar geen kinderen meer kunnen verwekken. U zou dit nog kunnen voorkomen door uw tepels in te smeren met abrikozenjam om vervolgens met een ietwat te grote in de stront gelegen koevoet uzelf seksueel te bevredigen. Pak vooral géén kussens of andere zachte voorwerpen om u te beschermen.
Hs door.gif Brandende kamers kunt u beter niet betreden. Weersta uw nieuwsgierigheid en laat de deur dicht.
Hs ugly.gif Nadat u de kleren van de kinderen hebt uitgedaan kunt u het beste met een doek voor de mond de moonwalk doen.
Hs hands.gif Als u in aanraking bent geweest met een onbekende stof dient u meteen uw handen te wassen terwijl uw andere handen de politie bellen.
Hs on fire.gif Ga, als u in brand staat niet rennen, het vuur rent namelijk gewoon met u mee. Blijf gewoon rustig staan, dat bespaart u geld voor de zonnebank.
Hs faces.gif Mocht uw gezin na blootstelling aan radioactieve straling bestaan uit een man, een vrouw en een dochter zonder gezichten, dan dient u zo snel mogelijk contact op te nemen met uw huisarts.
Hs plan b.gif Als u tijdens het vluchten uw contactlenzen kwijtraakt dan heeft u geen tijd om ze te gaan zoeken. Ga in plaats daarvan over de vloer rollen tot u ze hoort breken. Ze kunnen nu niet meer in handen van de vijand vallen.

Zie ook[bewerken]

Skafanderke.JPG
Beroepen, stielen, ambachten en andere verdachte bezigheden

Acteur · Analoog · Bankhanger · Boswachter · Brandweerman · Butler · Cardioloog · Cartoonist · Conducteur · Dialoog · Dictator
Dirigent · Dododeskundige · Dokter · Drummer · Expert · Gladiator · Goochelaar · Heks · Kapitein · Lachtherapeut · Landbouwer
Leraar · Nachtwachter · Netwerkbeheerder · Ninja · Pedagoochelaar · Piloot · Politicus · Pottenkijker · Putjesschepper · Ridder
Samoerai · Schilder · Stoelenmatter · Superheld · Tandarts · Terrorist · Tovenaar · Verpleegster · Weerman · Zwaardvechter