Topgeheim

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
U Bevindt zich op verboden terrein. U wordt geacht zo spoedig mogelijk te vertrekken.
HTTP FOUT 401 - TOEGANG GEWEIGERD
U heeft absoluut geen toegang tot deze zeer geheime documenten. Als hier zeer geheime documenten te vinden zouden zijn, dan zouden wij ontkennen dat er zeer geheime documenten zijn te vinden in dit artikel. Niemand (zelfs de admins) hoort iets af te weten van het eventuele bestaan van deze pagina. Mocht u van plan zijn deze pagina te delen, dan zijn we verplicht om u te elimineren.

Dit kunt u doen om te blijven leven:

  • Ontken alles,
  • Begin niet over dit artikel,
  • Zwijg,
  • Lieg,
  • Verklaar Holleeder onschuldig,
  • Stem SP,
  • Praat in AAAAAAAAA!

Als u van iemand heeft gehoord dat er hier geheime documenten zouden zijn, dan wordt u geliquideerd binnen 10 werkdagen.

De CIA heeft niets te maken met dit artikel, de AIVD en de FBI ook niet.

Mocht u dit allemaal niet zo serieus nemen dan kunt u kennis maken met ons monster. Dit monster bestaat officieel dus niet. Pas op!

Er bestaat tevens geen lijst van dingen die de overheid je liever niet vertelt. Mocht deze wel bestaan dan wordt deze verwijderd uit uw ziel na het lezen en als u een manier vindt om die toch te lezen, wat niet kan omdat hij niet bestaat, dan zijn de zwarte helikopters onderweg. Deze hebben wij niet dus vluchten heeft geen zin! Wat?! Hoe haal je het in je hoofd om deze tekst te highlighten ?
Je weet toch dat er geen geheime documenten zijn
omdat we die niet hebben
Hoogachtend, Wat doe jij hier eigenlijk?
Ben jij soms zo'n complotbedenker?
Want dan hang je! Alleen hang je dan niet aan iets van ons
want wij hebben niets hoor.
Henk ten Cate

(Henk ten Cate heeft absoluut niets te maken met eventuele geheime documenten en vertrekt ook zeker niet bij Ajax waar hij niet is.)