Utrecht (Federaal Keizerrijk)

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Federaal Keizerrijk Utrecht
Utrecht.jpg
Fcutrecht.gif
Vlag
Wapen
Basisgegevens
Talen Utrechts en Neder-Saksisch
Hoofdstad Utrecht
Regeringsvorm Federaal Keizerrijk
Religie Utrechtisme
Inwoners Tijdens een thuiswedstrijd 130.215. Tijdens een uitwedstrijd 9
Staatshoofd Paul McCartney
Overige
Volkslied "Pink Floyd - Money"
Motto "Bal geschoten, altijd mis."
Munteenheid Euro, KNVB Troostprijzen
Portaal  Portaalicoon Land

Utrecht (Utrechts: Utûhrèèg) is een Federaal Keizerrijk in Europa, maar dat wil niet zeggen dat het iets in te brengen heeft. Er is namelijk maar één stad die iets in te brengen heeft en dat is de stad die wint met voetbal.

Geschiedenis[bewerken]

Nadat de zon ontplofte ontstonden er veel planeten, sterren, meteorieten en manen. Ook een planeet genaamd de "Aarde" ontstond. Deze planeet was verdoemd leven te dragen. Er ontstonden bacteriën gevolgd door vissen, gevolgd door primaten, gevolgd door apen en uiteindelijk gevolgd door mensen. Deze mensen kregen op een dag in de prehistorie last van hun hormonen en gingen land opeisen. Zo ook een stam die zichzelf de Ramones noemde; dat betekent in hedendaagse taal "Utrechtenaars". De Ramones namen land weg van een grote stam genaamd de Clash die het land wel kwijt kon. Toen de mens slimmer werd (na de middeleeuwen) ging men grote huizen en steden bouwen. De Utrechters bleven echter ver achter met hun technologie. Dit was de reden dat Sir Oncyclopedia Utrecht binnendrong en de Utrechtenaars een voetbal gaf. Op deze manier konden de Utrechtenaars bezig zijn met iets nuttigs, namelijk leren voetballen. Helaas voor de Utrechtenaars kunnen zij tot op de dag van vandaag niet voetballen en werd hun land ingenomen door de "Nieuwe Utrechters" die een grote technologische kennis met zich meenamen. Grote moderne steden werden gesticht waaronder Utrecht. Helaas werd Utrecht verlaten en onafhankelijk gemaakt tijdens de 2e wereldoorlog nadat het was platgebombardeerd met atoomwapens die de Nazi's hadden geworpen. Volgens de helden die het gebied durfden te betreden in 1973 is men daar nog steeds bezig met het leren voetballen.

Geografie[bewerken]

Het land van Utrecht is na de nazi-aanval veranderd in een grijs en maanachtig landschap. Voor de aanval was Utrecht een prachtig land met veel bossen en riviertjes waar je goed kon vissen. Dit was mogelijk omdat er voor een lange tijd weinig technologie aanwezig was in Utrecht. Het enige wat het uitzicht verpestte waren de vele voetbalkampen die tot op de dag van vandaag worden gebruikt.

Utrecht ligt tussen de Nederlandse grens en grenst aan de provincies Gelderland, Flevoland, de portalen van Noord-Brabant, Zuid-Holland, Noord-Holland en Veenendaal. De ligging van Utrecht is uniek omdat het grenst aan Veenendaal dat als enige gehucht niet bij Utrecht hoort. Dit komt omdat Utrecht anders nooit uit kan spelen.

Economie[bewerken]

In Utrecht wordt in het algemeen betaald met de Euro en troostprijzen van de KNVB (Een KNVB troostprijs is vergelijkbaar met 47 cent, dit ondanks het feit dat KNVB troostprijzen zeldzaam zijn in Nederland). Verder verdient men weinig geld omdat er weinig werk is. vrijwel alle banen hebben te maken met voetbal en omdat Utrecht nooit wint zijn er zeer weinig inkomsten. Voedsel en drinken wordt gedropt door het "Roze met een Groene tint Kruis". Het RGK dropt hier voedsel en drinken omdat de Utrechtenaren zelf niets kunnen verbouwen omdat zij altijd bezig zijn met geld proberen te verdienen.

Infrastructuur[bewerken]

In Utrecht zijn er maar 5 wegen. Deze hebben als naam de A1, A2, A3, A4 en de A5. De reden dat zij zo heten is onbekend net als waarom ze überhaupt wegen hebben aangezien er geen auto's, fietsen of mensen met vrije tijd zijn. Wetenschappers vermoeden dat deze wegen dienen als een extra breed voetpad naar Veenendaal. Dat er 5 wegen zijn zou te maken hebben met eventuele files die dan zouden kunnen worden ontlopen.

Utrecht heeft naast de 5 wegen ook een treinspoor. Het traject Utrecht – Amersfoort is de drukste en enige treintraject die Utrecht heeft. Deze treinen verschillen ook met die van de NS. Zo zouden deze treinen op een spoor rijden in plaats van op tijd. Tevens zouden de treinen in Utrecht zeer groot zijn en worden aangedreven door met je voeten door de bodem te gaan en te lopen.

Religie[bewerken]

In Utrecht gelooft men maar in een ding: FC Utrecht. Iedereen die niet in FC Utrecht gelooft zou een ketter zijn en moet volgens het Utrechtisme direct worden opgehangen zodat FC Utrecht kan winnen met de volgende wedstrijd. Dit heeft echter nog nooit geholpen en wordt daarom door de westerse landen als overbodig gezien terwijl oosterse landen het wel zien zitten.

Natuur[bewerken]

In Utrecht komen veel verschillende dieren voor vanwege de lage populatie van mensen en het gebrek aan technologie. Enkele veel voorkomende dieren zijn:

  • De Zebrapad (deze werden hier losgelaten om uitsterven te voorkomen),
  • De Zurekolibrie (ooit ontsnapt uit Toon van Driel zijn fantasie),
  • De Doodgewone Kerkuil,
  • De iPod (uitgelaten om meer iPod's te krijgen),
  • De WC-eend,
  • De Brrrr (uitgelaten om de kou in Vriesland te laten verdwijnen).
  • De WC-eend,
  • De Hangjongere, Is ook overdag te zien maar vooral 's nachts gevaarlijk

Verder komen hier alle dieren voor die ook in de rest van Nederland te vinden zijn (m.u.o. de straatrat)

Taal en Cultuur[bewerken]

In Utrecht spreekt men een onverstaanbaar taaltje met vele malen de letters C, E, H, U en T erin. Zo is "Oncyclopedia" op zijn Utrechts "Uncecuetethi". Verder leeft men in Utrecht vaak in de kleedkamers van FC Utrecht. Dit omdat er geen huizen zijn en de Utrechtenaars geen tijd hebben om er een te bedenken. Verder heeft men in Utrecht een aparte levensstijl. Zo staat er altijd U2 op omdat de band de letter U in de naam heeft. Verder is het in het Keizerrijk verplicht iedereen me 'U' aan te spreken. Ook de kinderen.

Zie ook[bewerken]

}