VIER

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

De VT4 is een monster in de vorm van een reusachtige bol. Hij schept verwarring en laat mensen onder dwang naar programma's kijken zoals "Komen Eten!", "Huizenjacht" en het extreemrechtse "Vlaanderen Vandaag".

Ook zijn grote was een probleem...

Bedreiging[bewerken]

De VT4 is een enorme bedreiging voor de hele samenleving. Zijn programma's zijn nu niet bepaald educatief en zijn schadelijk voor de gezondheid. En het grootste probleem van al: hij valt bijna NIET te verjagen. Maar onlangs is er iets op gevonden om dat reusachtige ding tijdelijk te verdrijven. Namelijk door hem te duwen. Sindsdien zijn er steeds meer signalementen opgedoken van "een zeer grote rode ballon, voortgeduwd door een woede menigte".

Hier had gelukkig niemand last van hem...

Uiterlijk[bewerken]

De VT4 ziet er uit als een met helium opgeblazen ballon met daarop een rode cirkel met daar weer de geheimzinnige code "VT4". Er wordt beweerd dat daar een computer in zit, maar dat is puur flauwekul.

Achter Tralies[bewerken]

Wegens het martelen van mensen en hen onder dwang naar programma's van VT4 laten kijken werd in 2011 de VT4 achter slot en grendel gezet in Azkaban en voor een lange tijd werd er niet meer van hem gehoord.

Uitbreking[bewerken]

Op 4 juli 2012 is de VT4 uitgebroken uit zijn speciale cel in Azkaban en was hij weer voortvluchtig. Hij pleegde aanslagen op het VRT-archief en ging zelfs zo ver dat hij een paar documenten van Vitaya en WIJFtv stal. Al dat vreselijk vergif wou hij later onder dwang aan de onschuldige burgers laten tonen...

Maar toen kwam HIJ. Canvasman was daar! De held van de Vlaamse televisie. Hij begon een gevecht met hem (natuurlijk wel na de koffiepauze)... en zo sterk als hij was, versloeg hij uiteindelijk de VT4... Eind goed, al goed