Verenigde Staten van Amerika

Uit Oncyclopedia
(Doorverwezen vanaf VS)
Ga naar: navigatie, zoeken


Dit Artikel gaat over een Uitvinding.
Namelijk:
Verenigde Staten van Amerika.
Verenigde Staten van Amerika is uitgevonden door Columbus
vanwege het gebrek aan kaas.


Verenigde Staten van Amerika
Obesitanië
VS-vlag.jpg
Mc-donalds.gif
Vlag van Amerika
Wapen van Amerika
Basisgegevens
Talen Gebroken Engels, Arabisch
Hoofdstad De Gewassen Ton
Regeringsvorm Tweepartijënstelsel Dommocratie/Bananenrepubliek
Religie Hypocrisie, Obesitas
Inwoners de helft minder sinds 11 september (2001)
Staatshoofd Ronald McDonald namens de democraten, Fat Bastard volgens de republikeinen
Overige
Volkslied "Hi Ha Hondedrol"
Motto Allah bless America volgens de moslims, God bless America volgens de christenen, Wubbo bless America volgens de wubboïsten, Trump bless America volgens de Republikeinen
Munteenheid Dollar, Roebel en Donut
Oppervlakte een heleboel km²
BNP $ 0,13 × 10-94
Nationale feestdag 11 september
Traditioneel eten Groenten Rotzooi
Portaal  Portaalicoon Land
Gewoon negeren! Doe ik zelf al jaren.
~ Johan Cruijff over Amerika
Sjorsj Busj en Elvisj Presjlie om maar es twee Amerikanen te noemen.
~ Johan Cruijff over Amerika
Het beste land ter wereld!
~ Niemand over Amerika
One hondendrol to rule them al!
~ George W. Bush over Amerika
IJm konnaa see it wan moor tijm! De Joenijtid Steets Of Amerrikaa!
~ Een Amerikaan over Amerrikaa Amerika

Amerika, ookwel de Verenigde Staten genoemd, is een soort land, geregeerd door de Diptera America (D.A.), met als leider Barack Obama. Tegenwoordig is het verboden Amerika nog binnen te gaan, omdat de overheden het niet meer veilig achten, nu iedereen er de kans loopt aangevallen te worden door de speciale D.A.-legereenheden die in een minuut een heel lichaam kunnen kaalvreten, altijd beginnend bij het hoofd en met name de ogen. Alleen wetenschappers, die de wet noch hun leven vrezen, overschrijden de grenzen van de kennis over dit land, vaak met de dood en het verlies van hun vergaarde kennis tot gevolg.

Geschiedenis[bewerken]

De Verenigde Staten van Amerika, afgekort VS, is een een land hier ver vandaan, waar ooit eens een zwerver, Columbus genaamd, was langsgekomen tijdens een zeilwedstrijd en dacht: "Laat ik dit eens Amerika noemen, naar mijn paard Americo." Hij keerde meteen terug naar zijn zeilkamaraden, om te vertellen van zijn net ontdekte werelddeeltje en wist hen over te halen de naam Amerika te gebruiken.

Niet lang na deze ontdekking wist Columbus een rijke prinses over te halen een aantal bootjes voor hem te kopen, waarna Columbus met een aantal van zijn vriendjes naar Amerika voer om daar de vlag te planten.

Toen de plaatselijke "Colombianen" echter het strand op liepen kwamen ze erachter dat er een probleem was met de daar voorkomende insecten. Columbus keek verbaasd op toen een van zijn metgezellen, die net aan een Cheeseburger was begonnen, werd aangevallen door een horde idiote strontvliegen. Eerst dachten de Colombianen dat het de strontvliegen ging om de Cheeseburger, die door zijn sterke aroma wel vaker de interesse trok van insecten. Hier kon men echter niet in blijven geloven toen de Cheeseburger weg was en de handen en het hoofd van de de heer Mc Hammington verdacht klein begonnen te worden en de benen van de heer Mc Hammington vreemde capriolen begonnen te maken in de lucht. Toen er alleen nog twee schoenen en een pijp van de heer Mc Hammington over waren en de andere reizigers ook last van de bloeddorstige strontvliegen kregen, begon toch het idee te dagen, dat er misschien wel meer aan de hand was. Toen was het echter al te laat.

Verovering van de Diptera America[bewerken]

Op deze kaart is aangegeven waar de VS ongeveer ligt, volgens de meest actuele atlassen.
Natuurlijk is Canada het hier niet mee eens..

De Diptera America die ontstaan was uit twee soorten strontvliegen - één uit het continent zelf en één uit Europa- en daardoor een aantal zeer agressieve raskenmerken verwierf, veroverde rap het hele continent en begon zich technisch te ontwikkelen en de hele wereld aan zich te onderwerpen.

In het begin ging het vooral om de mest en ontwikkelden ze een bloeiende veeteelt. Later, toen ze niet genoeg plaats meer hadden, om alle koeien te laten grazen, gingen ze over op andere methoden om het vee te voeden. Hiervoor hadden ze grote hoeveelheden olie nodig, die ze zelf niet genoeg in huis hadden. Om de olieschaarste op te lossen begonnen ze de grote olie-oorlog.

Het uiterlijk van de VS[bewerken]

De kenmerkende statenindeling van de Verenigde Staten

Amerikanen weten wel wat hip is en zo hebben ze ook hun land ingericht. Aangezien zij er niet tegen konden om telkens fouten te maken in de Europese topografie (Kopenhagen? Dat is de hoofdstad van Zwitserland? is een veelgehoorde fout bijvoorbeeld), besloten ze de Europeanen een hak te zetten. Ze deelden hun land op in 50 staten, waarvan het patroon overkomt met een schaakbord. Uitzonderingen op dit patroon zijn de staten Floriade, Wahaai en Al-aksa. Al gauw werd hun statenindeling een daverend succes. De Europeanen wisten zich geen raad en nu waren zij het bokje. Zelfs Balkenendeman kon onlangs niet aanwijzen waar bepaalde staten zich in de Verenigde Staten bevinden: Ligt West-Virginia nou links of rechts van East-Virginia. Deze opmerkingen hebben tot grote hilariteit bij de Amerikanen geleid, maar bij de Europeanen is de verwarring rondom de geheimzinnigheid van de Verenigde Staten nog steeds aanwezig.

De Wereld volgens de VS

President[bewerken]

Amerika heeft verschillende presidenten gehad. Hier de laatste vier:

President Partij Ideologie
Mcd1.jpg
Ronald McDonald
Liberalen Iedereen zou de vrijheid moeten hebben om mijn hamburgers te kunnen kopen om vervolgens te eten.
ZichtOpEinde.JPG
Fat Bastard
Conservatieven Iedereen zou zijn/haar kinderen moeten afstaan aan mij... Get in my belly!
Bush singe.jpg
Sjors Dubbelvla Struik
Nationalisme Amerika boven alles, alle andere naties zouden moeten worden uitgeroeid!
Barack-Obama-Bling-Bling--25322.jpg
Barack O'Bama
Sharia Iedereen zou zich moeten onderwerpen aan de ideologieën van de Islam.

De waarheid (volgens Peter R. de Vries)[bewerken]

In de werkelijkheid bestaat Amerika niet. 'Amerika' is het grootse complot van de Canadese regering ooit, tenminste zo beweert Peter R. de Vries. De Canadezen konden via 'Amerika' hun illegale export van bevervachten, appelstroop en hockeysticks voortzetten. De schokkende waarheid werd in een visioen van de profeet Peter R. de Vries in het jaar 1336 uit de doeken gedaan. Peter R. de Vries vertelde dit door aan John de Mol, Talpaanse oppergod en tevens uitvinder van de reclame, omdat hij de enige god was die het Ruftiaans beheerste, de algemene taal van de mens. Gelukkig voor Canada werd John de Mol vermoord door de Special Forces van de DA. Zodoende kon de waarheid niet aan de man worden gebracht. Niemand zou er overigens ook maar een cent voor hebben gegeven.

Video’s[bewerken]

Zie ook[bewerken]

Potatohead aqua.png
Aan de schandpaal genageld!
Vastgenagelde versie:
18 september 2006
Dit artikel is een verschrikking! Daarom is het vastgenageld aan de schandpaal zodat iedereen er rotte groenten tegenaan kan gooien.Scheldwoorden

Het A Woord - Het B Woord - Het C Woord - Het D Woord - Het E Woord - Het F Woord - Het G Woord - Het H Woord - Het I Woord - Het J Woord - Het K Woord - Het L Woord - Het M Woord - Het N Woord - Het O Woord - Het P Woord - Het Q Woord - Het R Woord - Het S Woord - Het T Woord - Het U Woord - Het V Woord - Het W Woord - Het X Woord - Het Y Woord - Het Z Woord

 
Amerika (Noord- en Zuid-)

Antigua en Barbuda · Argentinië · Bahama's · Barbados · Belize · Bermudadriehoek · Bolivia · Brazilië · Canada · Chili · Colombia · Costa Rica · Disneyland · Dominica · Dominicaanse Republiek · Equador · El Salvador · Grenada · Guatemala · Guyana · Haïti · Honduras · Jamaica · Koebah · Mexico · Nicaragua · Nuevo Rico · Panama · Peru · Paraguay · Puaruguay · Saint Kitts en Nevis · Saint Lucia · Saint Vincent en de Grenadines · San Theodoros · São Rico · Suriname · Trinidad en Tobago · Uruguay · Venezuela · Verenigde Staten