Vampier

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Michael-jackson.jpg

In Sovjet-Rusland, vampier wordt JOU!
~ De situatie in Sovjet-Rusland over vampiers

Bijt me!
~ Een mens tegen een vampier

De vampier is een mythe, verzonnen door angstige groenteboeren uit Noordoost-Zuid-Korea en verraste slagerszonen die door Transsylvanië reisden.

Vampier (algemeen)[bewerken]

Volgens de mythe zijn vampiers verschrikkelijke zeemonsters, nog enger dan De Vliegende Hollander met een bad hairday. Deze monstrositeiten zijn zeer geschikt voor slecht betaalde banen, en daarom worden vampiers ook wel "Arbeidsimmigranten" genoemd. Vampiers zijn te herkennen aan hun voorliefde voor jonge jongetjes, hun zwarte haren en witte gezicht. Zo wordt er beweerd dat Michael Jackson een vampier is, al zijn er ook vele theorieën die dit ontkrachten. Zo is er beeldmateriaal van Michael dat laat zien dat hij een jongetje uit het raam gooit. Dit zou een vampier nooit doen, deze bewaart jongetjes altijd onder zijn/haar bed, om eventueel een lekker hapje te nemen als ze honger zouden krijgen.

Voedsel[bewerken]

Vampiers jagen in groepen en voeden zich op jonge jongetjes, oude dames en oplichters uit Den Haag. Omdat het mannetje en het vrouwtje andere tactieken gebruiken en op andere tijdstippen jagen komt het bijna niet voor dat vampiermannen samen met vampiervrouwen jagen.

Voortplanting[bewerken]

Vampiers kunnen zichzelf niet voortplanten op de manier waarop dieren dit doen. Ze moeten dit op een zeer ingewikkelde manier doen, die hieronder (Hoe wordt/maak ik een vampier) staat beschreven.

Vampier (mannetje) + Transformatie[bewerken]

Alle andere eigenschappen van Vampiers zijn strikt gescheiden. Er zijn zeer veel verschillen tussen het mannetje en het vrouwtje.

Een vampierman kan veranderen in een vleerrat met zeer stompe tanden. Omdat de vleerrat vooral 's nachts actief is is de mannelijke vampier ook alleen 's nachts te vinden. Overdag slaapt de vampier in een doodskist of een koelkast.

Jachtmethode[bewerken]

De vampierman jaagt uitsluitend als vleerrat. Met de stompe tanden tikken ze op het raam van een slachtoffer. Als deze het raam opent vliegen er een stuk of 3 vampiers de kamer binnen en gaan het slachtoffer pesten, door bijvoorbeeld onder de kleren verstoppertje te gaan spelen, op het hoofd van het slachtoffer in slaap vallen en er niet meer af gaan of hoge tonen uit te zenden die volwassenen niet horen. Dan zal een vierde vampier binnenkomen, terug veranderen en het jongetje ontvoeren.

Vampier (vrouwtje) + Transformatie[bewerken]

Het vampiervrouwtje is dus, zoals eerder genoemd, totaal verschillend van het vampiermannetje.

Het vampiervrouwtje kan veranderen in een M.U.V.I (mooi uitziend vliegend insect), beter bekend als vlinder. Dit beestje vliegt alleen overdag, en daarom slaapt het vrouwtje 's nachts in de oven van een crematorium of tussen de gordijnen.

Jachtmethode[bewerken]

Omdat veel jonge kinderen graag achter vlinders aan rennen, komen een aantal vrouwtjes bij elkaar, om zo de kinderen weg te lokken. Als er een meisje meerent gaat het vrouwtje op haar neus zitten en zo zal het meisje zeer angstig wegrennen omdat meisjes niet van insecten houden. Als de vlinders het jongetje weggelokt hebben, zullen ze terug veranderen en hem ontvoeren.

Hoe word je een vampier[bewerken]

LET OP: ZEER GEVAARLIJK!

Een vampier worden is mogelijk, als je achterstevoren geboren bent in juli tijdens de winter op Saturnus met zonsondergang. Dan kun je je simpelweg in een vijver met Japanse Kooivechters en houten schroeven stappen en de magische woorden zeggen. De magische woorden staan geschreven op de achterkant van de kies van een vliegende draak, die verslagen kan worden door de Schijnbewegingen van Onan uit te voeren op het ritme van een pasodoble, die op een tinnen trombone wordt gespeeld door een gebochelde dwerg die met 1 been op een geit staat en met de andere op een omgekeerd vat pas gekaakte Hollandse Nieuwe, die nog net voorbij Doggersbank gevangen is met netten van dubbelgetwijnd hennepkoord. De hennep moet gemaakt zijn van Marokkaanse Cannabis Sativa, bij volle maan geoogst door een vrouw zonder sterfgevallen in de familie en met een schoonheidsvlek op haar rechter jukbeen en haar haar in een vlecht over de linkerschouder geworpen. Een andere manier is er niet.

Hoe maak je een Vampier[bewerken]

Het maken van een vampier is stukken makkelijker. Men neemt het badwater van 1,5 vampier, stopt dit in een ketel en brengt het naar pornohet kookpunt. Dan voegt men een vrouwelijke Hippie en een mannelijke Emo aan toe (voor een mannetje, voor het vrouwtje precies omgekeerd) en laat het geheel 3 uur lang sudderen. Dan voegt men kruidenthee-extracten toe (fruittthee mag ook, maar is risicovoller. Ook zal de vampier dan 24/7 naar appel, kers of banaan ruiken) en laat het nog eens 4 uur op een laag vuur staan pruttelen. Dit geheel voert men aan een zwangere baviaanhond. De uitwerpselen van deze hond smeert men uit over een houten etalagepop en de pop zal binnen 5 werkdagen veranderen in een vampier. (Werkt het niet, dan heeft u niet de juiste soort hond, de verkeerde ingrediënten of de verkeerde uitwerpselen) Gefeliciteerd!

Ik kom een vampier tegen, wat nu?[bewerken]

Als u een vampier tegenkomt is dit ongevaarlijk, tenzij het 3 juli, 24 augustus of 43 november is. Op deze dagen hebben vampiers namelijk verplichte "bezoek-je-schoonmoeder-dagen", en ze zijn dus in een rothumeur. Er zijn maar weinig manieren om de vampier te verdoven en of te doden, namelijk deze drie:

Knoflookstanktechniek[bewerken]

U eet drie hele knoflookbollen en vraagt de vampier om de tijd. Met een beetje geluk valt deze achterover en belandt in een coma. Dan hakt men het hoofd af, stopt de hersenen in de blaas en gaat hiermee voetballen.

Vampierblaasballen, de allerbeste die er zijn. Ik speel er ook mee!
~ Johan Cruijff over de vampierblaas-voetbal

Boze-schoonmoeder-techniek[bewerken]

De boze schoonmoedertechniek is lastiger. Hiervoor moet u een schoonmoeder hebben/lenen. Laat deze de vampier afleiden, terwijl u hem onthoofd. Men stopt de hersenen in de blaas en gaat hiermee basketballen (let op: geen korfbal, hier wordt het gebruik van de vampierblaas-basketbal als overtreding van de spelregels gezien).

De "mijn-leraar-valt-je-aan-techniek"[bewerken]

Deze techniek is makkelijker. U neemt een leraar en laat deze de vampier in een coma vervelen. Dan hakt men het hoofd af, stopt de hersenen in de blaas en gaat hiermee golfen.

K3[bewerken]

Zoals bekend kunnen vampiers slecht tegen de stof K3. Strooi wat van deze stof in gasvorm over de vampiers sproeten op de neus heen, en de vampier zal zich sneller overgeven aan een van de vorige methodes.

De andere vampier[bewerken]

Andere vampiers (en vooral degenen in Hollywood) hebben een onnatuurlijke drang naar seks.

De andere vampier komt oorspronkelijk uit de Balkan (voornamelijk Transsylvanië en Bordurië). Het zijn bloeddrinkende wezens die voornamelijk 's nachts op pad gaan. In 1915, na de Eerste wereldoorlog, besloot de vampier Vlad Dracula uit te wijken naar Amerika. Hij vond een baan als nachtwaker bij Hammer Studios in Hollywood. Dracula ging zeer efficiënt te werk, en zijn bazen waren zeer tevreden. Hij maakte vlug promotie en al vlug mocht hij een bijrolletje spelen in enkele goedkope B-films. De regisseur was zeer opgetogen over Dracula's werk, en hij kreeg steeds grotere rollen aangeboden. Uiteindelijk mocht hij in 1958 meespelen in de autobiografische film Dracula. Hiermee brak Hammer door, en Dracula werd een van de meest begeerde acteurs in de hele filmwereld. Toen andere vampiers zagen wat een succes Dracula had vertrokken zij ook naar Hollywood. In 1972 begon dan ook het tijdperk van Michael Jackson (1972-1990). Succes met overleven!


Zie ook[bewerken]