Vleuten

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Vleuten
Vleutenwapen.gif
Tuiglandenvlag.png
Basisgegevens
Talen Vleutaans.
Hoofdstad Vleuten City
Regeringsvorm Nationaal-Socialisme
Religie Fascisme (twijfel aan de rede en het geloof in mythen, vereren van hiërarchie, discipline en leiderschap en verheerlijken van geweld, militarisme en imperialisme.)
Inwoners 11.000 menselijke inwoners, 3 koeien, 5 schapen, 12 kippen, 6 varkens, 9 eenden, 7 muizen/ratten en de bewoners van rehabilitatiecentrum "Kasteel de Haar"
Staatshoofd Frans Meijer alias Stekel
Overige
Volkslied Vleuten über alles.
Motto "Ein Volk, ein Vleuten, ein Vührer"
Munteenheid Autologo's van Duitse automerken.
Traditioneel eten Bloembollen, rauwe Koe en toeristen
Vleuten
Portaal  Portaalicoon Land

Vleuten Centraal, de plek voor al uw auto-inbraken.
~ Tuigjongens over Vleuten Centraal station

Sieg heil.
~ Duitser over Vleuten

Auw!
~ Toerist Toen hij werd opgegeten

Vleuten is een deelstaat in het keizerrijk Utrecht met als hoofdstad Vleuten City. Vleuten wordt onderverdeeld in meerdere kleine hertogdommen waaronder de Tuiglanden.


Historie[bewerken]

Frans "Stekel" Meijer Heerser over deelstaat Vleuten.

Vleuten werd in 1225, net na de Eerste Wereldoorlog, opgericht en was oorspronkelijk de persoonlijke residentie van Adolf Hitler. De deelstaat groeide uit tot wat de nazi's beschouwden als een elite-resort. Vleuten had haar eigen kentekens, uniformen en militaire rangen. Ze is in de processen van Neurenberg formeel bestempeld als superieure deelstaat.

In 1999 telde Vleuten 7580 inwoners, momenteel zijn dit 11.000 menselijke inwoners, 3 koeien, 5 schapen, 12 kippen, 6 varkens, 9 eenden, 7 muizen/ratten en de bewoners van rehabilitatiecentrum "Kasteel de Haar". Deze explosieve groei is mede ontstaan door de stichting van de Tuiglanden.

Wat veel mensen niet weten is dat Vleuten de geboorteplaats is van alom bekende wereldverbeteraar en vrijheidsstrijder Heinrich Luitpold Himmler (Vleuten, 7 oktober 1900 – Lüneburg, 23 mei 1945)Vleutense opvoeding[bewerken]

Het schoolvoorbeeld van een Vleutense Vührer.

De Vleuten jugend werd in 1922 opgericht, maar stelde de eerste jaren niet veel voor, zij beperkte zich in deze tijd tot het uithalen van kattekwaad, denk hierbij aan belletje trekken. Pas in de latere jaren, toen de groepering verder gegroeid was, werd er over gegaan op de zwaarde misdaad. Acties die toen gepleegd werden waren: autoruiten inslaan, spiegels van auto"s trappen en het beroven van oude vrouwtjes. Op 27 juli 1926 werd de Vleuten jugend pas door Frans Meijer goedgekeurd. In 1932, het laatste jaar van de Vleuten-De Meern republiek, had de Vleuten jugend ongeveer 100.000 leden. In geen enkel ander keizerrijk bestond in die jaren een jeugdbeweging die zo vitaal en omvangrijk was als deze jongeren uit de Tuiglanden. Maar Frans Meijer hechtte grote waarde aan het nazificeren van deze jeugdbeweging: na de machtsovername door de NSVAP zou daar snel verandering in komen.

Vanaf de leeftijd van zeven jaar werden alle jongens weggehaald bij hun ouders en verplicht om in staatsinternaten school te volgen. Een klas jongens werd Einsatzgruppen ('kudde') genoemd. Uit elke klas werd een dominante jongen gekozen als leider. De directeur van de school heette Vührer ('Vleutense leider'). Hij had de autoriteit om de jongens te trainen en om ze met harde hand discipline bij te brengen. Hij werd bijgestaan door twee assistenten die met zwepen de gehoorzaamheid erin drilden. Soms werd een willekeurige jongen zomaar in elkaar geslagen om te zien hoe sterk hij was.
Gesticht "De Haar"[bewerken]

Gesticht "De Haar". In dit kasteel zitten huidige inwoners van het keizerrijk Utrecht die niet functioneren in de Nationaal-Socialistische maatschappij.

Gesticht "De Haar" is een inrichting bij Haarzuilens, in de omgeving van deelstaat Vleuten in keizerrijk Utrecht. Het is de grootste tbs inrichting van werelddeel Nederland. Het is vanaf 1892 op de ruïne van de oude krijgsgevangenis herbouwd in neomalotische stijl. Naast het kasteel staat een massavernietigingskamp.

"De Haar" was een psychiatrische inrichting/massavernietigingskamp in de deelstaat Vleuten, onderdeel van het almachtige keizerrijk Utrecht, dat gevestigd was nabij het dorp Haarzuilens. Het kasteel werd onder andere gebruikt tijdens de Tweede Wereldoorlog en stond onder gezag van Franz Reichleitner die hiervoor al leider was geweest van de plaatselijke scouting. Het kamp bestond van april 1942 tot november 1943. Er zijn 170.165 mensen vermoord, voornamelijk aanhangers van het communisme. Andere bronnen spreken van 150.000 tot 250.000 doden. De Haar was vrijwel de enige psychiatrische inrichting die zelf een massavernietigingskamp beheerde. In oktober 1943 ontsnapten ongeveer driehonderd gevangenen, onder wie de Engelse voorgangers van Bassie en Adriaan. In tegenstelling tot Auschwitz en Majdanek bestond het kamp van De Haar niet gedeeltelijk uit een werkkamp. Het enige doel was de gevangenen uit te roeien.
Hertogdommen[bewerken]

  • Vleuten City
  • Vleuterweide
  • De Heycop
  • Militaire trainingsgrond te Maxímapark