Vrouw

Uit Oncyclopedia
(Doorverwezen vanaf Vrouwen)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Kut!
~ God vlak na de creatie van de vrouw

Lul!
~ Adam over God vlak na de creatie van de vrouw

Je moeder is een vrouw
~ Kapitein Overduidelijk over je moeder

EVE!!!
~ WALL-E op zoek naar een date

Over wat vrouw betekent bestaan er drie elkaar tegensprekende, maar verwante theorieën. Hun verschil ligt hem vooral in het ingenomen standpunt. Om de verwarring wat groter te maken beschrijven we deze drie hieronder. Enkele mensen hebben echter nog een omstreden vierde theorie, de Barbie theorie.

De vrouw volgens de vrouw[bewerken]

Elfa.jpg

De Vrouw (Homina femina) is de verbeterde versie van de schepping van de mens, mannen zijn de eerste ietwat mislukte poging.

Het is duidelijk te zien dat aan de vrouw meer aandacht is besteed in het scheppingsproces, gestroomlijnder vanwege het ontdaan zijn van ontsierende uitsteeksels. Verder is de vrouw prima geschikt om de man bij te staan en te sturen. De eerste vrouw bewees dat al door de eerste man over te halen te eten van de boom van de kennis. Zonder de vrouw was de man een instinctief dier geweest zonder de kennis die hij nu bezit. Dus zijn vermogen om te denken heeft de man dan ook aan de vrouw te danken. Inmiddels is de man aangepast aan de vrouw zodat hij haar kan ondersteunen, zijn spierkracht helpt haar bij het klussen in huis en het buitenzetten van vuilnis bijvoorbeeld. Een kleine taak is weggelegd voor de voortplanting, maar de rest neemt de vrouw op zich omdat de man hieronder zeker zou bezwijken. In heel de geschiedenis probeert de man de vrouw voor te stellen als het zwakke geslacht. Tot op heden is hem dat echter nog niet gelukt.

Je kunt vrouwen opdelen in twee groepen, maar dat valt af te raden: je krijgt er alleen maar ruzie van. (bron: Herman Finkers). Mocht je die behoefte dus hebben, dan kan je deze beter niet richting vrouwen uiten, tenzij je van huilen, krabben en gillen houdt.

De vrouw volgens de (getrouwde) man[bewerken]

Vrouw1a.jpg

De Vrouw (Homina femina) is de mislukte versie van de schepping van de mens, mannen zijn de eerste ietwat betere poging.

Het is duidelijk te zien dat aan de vrouw minder aandacht is besteed in het scheppingsproces: dik, vanwege haar ontsierende uitsteeksels. De man is prima geschikt om de vrouw bij te staan en te sturen. De eerste man bewees dat al door de eerste vrouw over te halen te eten van de boom van de kennis. Zonder de man was de vrouw een instinctief dier geweest zonder de (zij het weinige) kennis die zij nu bezit. Dus haar vermogen om te denken heeft de vrouw dan ook aan de man te danken. Inmiddels is de vrouw aangepast aan de man zodat zij hem kan ondersteunen, haar (weliswaar kleine) spierkracht helpt hem bij klussen in huis en het schoonmaken van de garagepoort, en het halen van bier bij het kijken van voetbal bijvoorbeeld. In heel de geschiedenis heeft de man de vrouw voorgesteld als het zwakke geslacht. Dit is tot heden nog steeds een bewezen feit

Je kunt vrouwen opdelen in twee groepen. Maar dat valt af te raden: je krijgt er alleen maar ruzie van. (bron: Herman Finkers). Mocht je die behoefte dus hebben, dan kan je deze beter niet richting vrouwen uiten, tenzij je van huilen, krabben en gillen houdt.

De vrouw volgens de kinderen[bewerken]

voed me vrouwe, dan hou ik ook van jou

De Vrouw (Homina femina) is de voedende versie van de schepping van de mens, mannen zijn de eerste ietwat autoritaire poging.

Het is duidelijk te zien dat aan de vrouw meer aandacht is besteed in het scheppingsproces, functioneler vanwege haar voedende uitsteeksels bomvol vitamientjes, mineralen en voedzame melk. Verder is de vrouw prima geschikt om de papa's bij te staan en om voor strafvermindering te pleiten. De eerste vrouw bewees dat al door de eerste man over te halen te eten van de boom van de kennis en er enkel met een leven in zonde van af te komen. Zonder de kinderen waren papa en mama instinctieve dieren geweest zonder de kennis die zij nu bezitten. Het vermogen om aan ons te denken hebben mannen dan ook aan de mama's te danken (en mama's aan onze voorwaardelijke liefde). Inmiddels is de man aangepast aan de vrouw en kinderen zodat hij ons kan ondersteunen, zijn spierkracht helpt haar bij het klussen in huis en het buitenzetten van vuilnis bijvoorbeeld. Een kleine taak is weggelegd voor wanneer wij, zogezegd, al in ons bedje liggen (maar duidelijk van alles zien vanuit het sleutelgat van hun slaapkamer). De rest neemt de mama op zich omdat de papa hieronder zeker zou bezwijken. Verder maakt ze ons huiswerk met veel liefde, zodat we nog steeds van haar houden. In heel de geschiedenis probeert de man de vrouw voor te stellen als het zwakke geslacht en zichzelf als autocraat van het huishouden. Tot op heden is hem dat echter nog niet gelukt, want kinderen zijn hier werkelijk de baas.

Je kunt vrouwen opdelen in vier groepen: mama, tante(nonnetje), die feeks/moeder van en oma. Maar dat valt af te raden: je krijgt er alleen maar ruzie van. Mocht je die behoefte dus hebben, dan kan je deze beter richting vrouwen uiten, want kinderen kalmeren hun furie (bron: de waarheid komt uit een kindermond).

Zie ook[bewerken]

Potatohead aqua.png
Aan de schandpaal genageld!
Vastgenagelde versie:
5 februari 2007
Dit artikel is een verschrikking! Daarom is het vastgenageld aan de schandpaal zodat iedereen er rotte groenten tegenaan kan gooien.


Homo's ende Homoae Homoachtigen

Homo Sapiens · Homo Erectus · Homo Depresium · Homo WhatsApp · Homo Nerdicus · Homofielus Homo · Homo Nazicus · Homo Autismus
Homo Dummus · Homo Takasiniensis · Homo Augustinus · Homo Massalus · Homo Nauticus · Homo Intellectualis · Homo Picantus Croquettia
Homo Plusintellectualis · Homo Sapiens Sapiens · Homo Smartphonicus · Homo Studiosus · Homo Gymnasiticalis · Homo Neanderthalus